Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradził a stawia warunki

Polecane posty

Gość gość

Kilka tygodni temu rozstała się z facetem, który mnie zdradził. Tzn ja tak uważam, bo za rękę nie złapałem, ale smy z koleżankami są jednoznaczne i nie pierwsza raz znalazłam w jego telefonie erotyczna wymianę zdań z jakąś dziewuchą. Co najśmieszniejsze to on stawia warunki na jakich mielibyśmy się zejść. Czy mnie się wydaje, czy jemu się coś p****ało.

Gość gość
p****ało, też z takim byłam, kopnij w d**e

Gość gość
Tobie sie p****alo,ze w ogole rozwazasz mozliwosc zejscia sie z nim. Wiesz co to godnosc?

Gość gość
Nie wiem czy wiem, bo bardzo mi na nim zależy, ale gdy słyszę, że go ograniczam to mnie trafia. To może jeszcze powinnam mu panienki do łóżka przyprowadzać?

Gość gość
Tez tak miałam tylko za pozno sie dowiedziałam o tej drugiej a ten jescze miał czelnosc stawiać warunek że mam z nim mieszkać.

Nie wiem czy wiem, bo bardzo mi na nim zależy, ale gdy słyszę, że go ograniczam to mnie trafia. To może jeszcze powinnam mu panienki do łóżka przyprowadzać? x Najlepiej przyprowadzaj po dwie kolezanki , a misio na pewno będzie zadowolony i nie będzie czuł się ograniczany i będzie pałał dozgonną miłością do Ciebie :)