Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakim jaką trzeba być ofermą sierotą by szukać na portalach partnerki partnera ?

Polecane posty

Gość gość

Wychodzę w miasto np lokal dyskoteka i bez problemu poznaje w realu partnerkę Czy jestescie tacy leniwi czy malo atrakcyjni.?

Gość gość
jakbys miala ryj 1/10 to inaczej bys mowila:(

jaką to trzeba być ofermą, żeby szlajać się po knajpach i wiejskich dyskotekach w poszukiwaniu partnera na całe życie

Gość gość
szukasz na dyskotece partnerki to powodzenia xd

Gość gość
Jak szukasz na dobrym portalu i sam jestes inteligentnym i dobrym czlowiekiem, to swoj swego znajdzie i znajdziesz partnera na cale zycie. Ja tak znalazlam lata temu i lepiej byc nie moze.

Są ludzie, którzy nie mają czasu na imprezowanie, są wstydliwi, nieatrakcyjni, nieśmiali i wolą przez internet. Są inni, którzy wolą wyjść na miasto, żeby kogoś poznać. Prawda jest taka, że wszędzie da się poznać kogoś dla siebie. Moja przyjaciółka poznała faceta przez portal randkowy i wyszła za niego za mąż, ja męża poznałam na imprezie. Obie jesteśmy zadowolone.

Gość gość1129
bo na dyskotekach są tylko pijani faceci na jedną noc, ciężko tam o normalnego mężczyznę na całe życie. Na portalu można sie poznać a jak w realu wypali to dlaczego to ma byc złe? Nie jestem brzydka, na imprezach faceci się kleją ale chcę kogoś kto polubi mój charakter a nie ciało

Nie wiem, nie chodzę na dyskoteki. Wolę kluby, gdzie można potańczyć i pogadać.

Gość gość
na dyskotece nie poznasz odpowiedniej osoby tylko szlaufa lub idiote