Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy test bedzie wiarygodny?

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Mam pytanie dotyczące testu. Kiedy od stosunku wynik będzie w miare wiarygodny? Powiedzmy, że w tym cyklu się uda to ile dni od stosunku musi minąć? wiem, że już po 6 dniach po zapłodnieniu, ale zastanawiam się też ile trwa te zapłodnianie. Do stosunku doszło tydzień temu, a ja tak bardzo chciałabym mieć dziecko że najchętniej już jutro zrobiłabym ten test

Gość goscM
Witam. Ja też zastanawiam się czy zrobić test. . Ostatnia miesiaczke miałam 15.02 .. wczoraj miałam ostry bol brzucha jak na @ a dziś tylko pobolewanie, takie kłucie jajników i jakby ,, wypychanie ''.. zastanawiam się czy rano zrobić test.. na ile będzie wiarygodny. . Boję się rozczarowania ...

Gość gość
Zrob w dniu spodziewanej miesiączki najwczesniej

Gość goscM
A kiedy Twoja @ ma planowo nadejsc ?

Gość gość
ja mam niestety nieregularne cykle i nie wiem do konca kiedy miesiączka nastąpi ale licze że za ok 2 tyg powinna przyjsc

Gość goscM
A co może oznaczać ten ból? 5 dni temu bolało, potem była przerwa a wczoraj to myślałam, ze zaraz dostanę @.. dziś z kolei spokój.. denerwuje się...

Gość gość
nie mam pojęcia. ja miewałam tak czasami przed okresem, aczkolwiek mam nadzieje, że w Twoim przypadku to nie na okres. :)

Gość goscM
No to jeszcze trochę musisz poczekać... ja mam planowo za kilka dni ale wątpię, czy test wyjdzie wiarygodny. ..

Gość goscM
Ogólnie to mój 2 cykl po odstawieniu tabletek , więc mogą się różne cuda dziać. . Poprzednio jak zaszlam w ciążę, było to od razu po odstawieniu, więc może dlatego wydaje mi się ze łatwo pójdzie...

Gość goscM
Moim zdaniem od stosunku w którym może dojść do zaplodnienia pominno minąć min. 10 dni

Gość gość
Ja jestem w 8 tc. Wiarygodny wynik testu pokazał dzień przed terminem miesiączki

Gość goscM
Jutro może zaryzykuję i zrobię z rana... Co myślicie? Zwariować idzie. . Test mam już nawet kupiony...

Gość goscM
A czy miałaś bóle typowe jak na okres przed zrobieniem testu?

Gość gość
goscM ,przestan sobie wkrecac. za wczesnie na test. I po co zrobisz? i tak ci wyjdzie negatywny, bo jest za wczesnie! test robi sie najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki. bole mozna miec przed owulacja, podczas owulacji i po owulacji... czekaj cierpliwie do terminu okresu......

Gość goscM
Zapewne masz rację... Czas się obudzić :\ najgorzej jak się czegoś bardzo chce....

Gość gość
Miałam bóle okresowe ale odczuwalne troszkę inaczej. Być może intuicja podpowiadala

Gość goscM
Zapewne znów dostanę @ i niepotrzebnie się nakrecam... poczekam do terminu i zobaczymy. ..

Gość goscM
W pierwszej ciąży miałam normalne bóle okresowe które przed terminem poprostu ustaliły...zresztą mam podejrzenia ze mogę być...

Gość gość
Ja test zrobiłam w dniu spodziewanego okresu i ta druga kreska wyszła bardzo słaba ale ja miałam nieregularne cykle i u mnie w dniu zrobieniu testu był dopiero 4 tydzień. Także poczekaj do terminu miesiączki.

Gość goscM
Tak też zrobię ☺ nie ma co się spieszyć i niepotrzebnie nakręcić na zapas.. no rpwbir dobrze mogą to być objawy @ ... A co do służy dziewczyny... jak to jest przed ciąża. . Szczerze to w pierwszej uwagi na to nie zwracalam... mam raczej sucho.. Ale coś tam jednak jest ☺

Gość goscM
Co do Śluzu...przepraszam za literówki. .pisze ze słownikiem