Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gośćJoanna
Słowianin prowokacji nie wytrzymuje i swoją "klasę" własnie pokazuje kupę w swoich myslach ma nieustannie kupa w postach, w wierszach, kupa w jego wannie psychiatrzy nad jego postami głowami kiwają a mądrzy ludzie ze smiechu mocno się zwijają Joanna kup nie lubi ale mu daruje- więc niech on kupę na rzadko dziś zrobi i się lepiej poczuje!!!

Gość gość
Żebyś Ty się gościu nie obudził kiedyś z ręką w d***e

Gość gość
Ja Ci tylko współczuję, bo na prawde masz coś popierdoloną psychę. Dobrze Cię tu ludzie ocenili. Nadajesz się już tylko na leczenie w zamknięciu, bo do społeczeństwa się nie nadajesz. Jakieś ostre masz shizy gościu. Nie wiem co bierzesz, ale diler Ci proszku do pieczenia za dużo do dragów dosypuje :D

Gość Hehgość
Powiem kilka słów Zaprzestałem wychodzenia sporo lat temu. Jak wcześniej napisałem nie wykraczałem poza obszar swojego domu. Ot tak na wszelki wypadek. Tu czułem się mocny. Pojawiały się astrale, budziły ciekawość, ale wyczuwałem złe wibracje. Nie było powodów żeby się zaprzyjaźniać. Afirmacje w jakiś sposób zabezpieczały, więc czułem się dość bezpiecznie. Jednak zaczęło mnie to powoli wkurzać. Coś obcego po chałupie mi łazi. Mojej chałupie! Zacząłem szukać sposobów na popędzenie im kota. Sposobem tym okazała się wizualizacja. Wyobrażałem sobie obrazami, że ta postać zwija się z bólu. I tak się działo. Zacząłem traktować to prawie jak sport :-) Okazywało się, że to złe czy jak tam nazwać, jest w sumie słabe, bezradne i niewiele może. Zamieszkała ze mną dziewczyna, przyszła żona i zrobiło się groźnie. Nie miała bladego pojęcia o moich wyjściach, niczego jej nie mówiłem, żeby nie pomyślała, że trafiła na wariata. Wychodziłem tylko wtedy, kiedy chciałem, żadnych przypadkowych akcji. Któregoś ranka opowiedziała mi historię, która zmroziła mi krew w żyłach. Tej nocy coś usiłowało wyciągnąć ją z ciała. Obudziła się i do rana nie mogła zasnąć. Nigdy wcześniej tego nie przeżyła i była w szoku. Byłem pewien, że otworzyłem jakieś przejście w swoim domu i coś próbuje się mścić, mnie nie poradziło, to dobrało się do dziewczyny. Od tamtej pory nie wykonałem już żadnego wyjścia i wszystko się uspokoiło

Gość gość
Przestańcie odpisywać temu popaprańcowi, bo on się tylko tym nakręca i podnieca, bo inaczej sobie nie dotrzepie do końca.

Gość gość
Słowianin się bardzo mocno produkuje niech uważa na monitor bo sobie zapluje mokra klawiatura spięcie spowoduje i slowianinowi resztki zwojów we łbie poluzuje post za postem wali, w rekach mu się pali przeciw wszystkim walczy, z rozpaczy majaczy Joanna go nie lubi i tyle o nim powie ze mu za miesiąc pijany zaśnie w wiejskim rowie!!!!

Gość gość
Słowianin nie masz racji i tylko szukasz guza więc teraz są efekty twojej glupoty ogarnij się dobranoc dziecko drogie

Gość gość Nostradamus
Witam ponownie co to za kabarety mamy na kafe? Żenada

Gość gość Nostradamus
Jak tam humorek u koleżanki wystraszonej ?

Gość gośćwystraszona
Gothic 18:44...żyję i mam się świetnie, nie strasz ludzi. Spam słowianina wcale mnie nie zagiął, po prostu ominęłam jego bełkot bo zauważyłam, że obrażanie po prostu sprawia mu frajde, cieszy się ze dajecie się prowokować i kłócicie się na poważnie, a on ma z tego"beczke" i możliwość zbicia czasu, który jak widać w ogóle nie jest mu potrzebny. Moja rada, nie odpisujcie mu w ogóle to się znudzi. I nie obchodzi mnie Twoje pseudonaukowe zdanie bo wyjaśnienie kogoś kto przez to nie przeszedł nijak ma sie do rzeczywistosci, rzycze Ci bys choć raz tego doswiadczyl, a zrozumiesz ze to nie jest wytwór umysłu, mialam halucynacje po narkozie i moge je porownac do paralizu i wychodzenia z ciala i wyglada to zupelnie inaczej, także nie wypowiadaj sie jak nie masz o czymś pojecia.A tymczasem...gość 14:21 bardzo dziękuję Ci za wyszukanie informacji i za nazwisko tego pana, zaraz zajrze w te linki. Gość joanna, tarota mam bo są to rzeczy które po prostu mam w domu, sama go nie kupilam, a ze juz wspomnialam o cyganskich genach do duzo mam takich rzeczy w domu choc nie uzywane, nie wiem jakich nieścisłości dopatrzyłaś się w przeliczaniu lat, wyraznie napisalam, ze lat mam 20, a w wieku 4 lat pamietam pierwsze tego typu zdarzenie. Co do tego "wahadełka" to nie jest to wahadaleko, po prostu ucze sie i sie zmecze, zdejmuje łańcuszek z szyi i tak robie bez namyslu, jakos to kieeeeedys podłapałam i tak mi do dziś zostało. Skąd wiem, że "duch" to "on"? To się po prostu czuje, tak samo jak czuje sie ich intecje, jak widze ich posture albo jak słyszę głos, po męskim głosie trudno spodziewać się kobiety:) lampki nie świece co noc, zresztą pisałam, że wyłącza się sama często, nie wiem jak ale przysięgam, że tak jest. Nie lunatykuje. Znajomych wielu nie mam, ale mam chłopaka(stały związek od 3 lat) i często wychodze z domu i śpie z telefonem przy poduszce, zresztą z telefonu piszę na temacie:) wciąż mieszkam z rodzicami, ale za 3 miesiace sie przeprowadzam(po maturze) problemów z sercem nie mam, wręcz przeciwnie, jestem w idealnej formie, trenuje lekkoatletyke, nie mam bezdechu ani astmy, mam stalowe plóca:) mam nadzieje, że nie pominęłam żadnego pytania, dziękuję wszystkim za troske i przepraszam za nieobecność ale dzien spedzalam w towarzystwie chlopaka. Pozdrawiam tych milych i dobrych ludzi jak i zarówno tych"śmieszków", którym obrażanie sprawia frajde:)

Gość gość
Skasowali temat o slowianinie ale zal

Gość gość
Co za cwel z tego Słowianina!!! Niby taki chojrak, a topik o nim przed chwilą zablokowali. Hahaha Zwykła męska c**a z Ciebie gościu. Mocny w internetach, a zwykła niedołężna dupa w realu. Żal mi Cię chłopie! Oj żal...

Gość gość
Moj facet mial wychodzenie z ciala po narkozie , od tej pory sie zaczelo.

Gość gość
Wystraszona jakbyś potrzebowała jeszcze jakiejś informacji, to mogę Ci je wyszukać na spokojnie jutro po południu, bo wtedy mam tak mniej więcej 2 godziny luzu. Mogę się bardziej zagłębić w temat, jeśli Ty nie masz na to czasu. :) Cieszę się, że mogłam chociaż trochę Ci pomóc. Pisz jak coś będziesz potrzebować lub jak uda Ci się skontaktować z Panem Robertem, bo też jestem ciekawa, czy Ci coś odpisze.

Gość gość
Ja miałem operacje pod narkoza 3 h i jakoś nie mam.

Gość gość
Halo do psychologa klinicznego do poradni zdrowia psychicznego się udaj jesli zauwazasz takie objawy.

Gość gość
Do hehgosc to brzmi niepokojąco, dobrze ze z tym skończyłes.

Gość Aleoe
To jest oobe też to mam

Gość gość Nostradamus
OOBE Spostrzeganie jako niewinne podroże poza cialem tzw astralne mają na celu otwarcie się na okresloną erergie nazywaną bytami itp Czasem niosą zagrożenia dla nas ludzi

Gość gość
Słowianin co mowisz patrząc w spodnie kiedyś cię znajdę 11cm ha ha ha

Gość gość
Będzie nowy temat o Słowianina jak patrzę na ciebie wyglądasz jak jasio Slowinski po wywiadowce

Gość gość gggb
Mucha Slowian jest taki brzydki i tępy że jego mama miala mdlosci poranne po porodzie ha ha ha

Gość gość
Masz zaplon szachisty Mucha gdyby twoja glupota umiala latac latałbys 10km nad ziemią Słowian

Gość gość
Przestańcie już, bo jeszcze ten temat zablokują za obrażanie niebieskiego ludka.

Gość gość
Znam cię dokladnie wiem jaki jestes nierefolmowalny niebotyczny mistyfikator masz kompleksy

Gość gość
Przestańcie już, bo nam jeszcze ten temat zablokują, bo niebieski ludzik się obraził na cały świat.

Gość gość
Niby miasto a swinia luzem chodzi i ludzi normalnych zaczepia nie ladnie Slowianin nie ładnie

Gość gość Nostradamus
Wlasnie dajcie na luz