Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...?

Polecane posty

Gość gość
Słowiani cyknę ci zdjęcie brat nadal zbiera pokemony buaaha ha ha ha

Gość gość
Znowu Słowianin szaleje epidemia jakas? Czas na leki synu i na pochybel

Gość gość
Słowianin gorszego Demona jak ty na kafe nie ma Jestes żałosną istotą na siłę szukasz kłopotów ogarnij się to ostatnia chwila

Gość gość
Marian 37 i Slowianin mają cos wspolnego zaplony szachisty Nikt was tu nie chcę dotarlo pajacynki Żegnamy trolle

Gość to ja od kota
Slowianin a dlaczego ty nie chcesz z nami przyjaźnie gadac , tylko jesres taki obcesowy. Przeciez tutaj wszyscy sa fajni :)

Gość to ja od kota
Kurde znow zablokowali strone. Administrator znow nie nadąża, to juz robi sie zalosne, dawaj koleś do roboty

Gość gość
Pomóżcie pchnąć strone moi mili ;) bedzie szybciej ;)

Gość gość Nostradamus
Witam wieczorową porą widzę źe znowu Słowianin się nudzi i zaczepia innych Nie ładnie takie txty pisac do kobiety

Gość to ja od kota
Kiedys moj facet jak jeszcze mieszkał w domu rodzinnym na wsi mial glupia sytuacje. Na segmencie siedziala lalka i ta lalka nagle wystrzeliła i walnela w sciane. Tak jak na horrorach. Nigdy nie wierzylam w takie rzeczy ale jemu uwierzylam. I pozniej jeszcze raz tak zrobila ta lalka. Ona nie spadła , nie przewróciła sie tylko wystrzeliła jak z procy. A moja babcia jak umarla ( nie lubila zdjec podobno) i w trakcie robienia zdjecia wujkowi cos wyrwalo aparat z rak i spadl na podloge) opowiadali mi bo wtedy tego nie widzialam, bylam mala dziewczynka, nigdy w rodzinie mojej nigdy nic sie takiego wczesniej i pozniej nie zdarzylo i dlatego wszyscy byli w szoku. On nie wypadł normalnie jak nieraz cos spada tylko tak gwałtownie.

Gość gość
Slowianin nie moze bez nas zyc. Wraca na temat jak bumerang ;)

Gość gość
Nie pozwolą nam nawet porzadnie popisac , to jest karygodne , ruchy ruchy , nie spac tam KAFETERIO !!!!!!!!!!!!!!!!!! ile razy mozna mowic

Gość gość
Dobrze, ze moj kot nie jest opetany, ale nie bede wchodzic na ten filmik Modelko, bo jeszcze sciagne na mego kota jakies dziadostwo. Jest niespotykanie spokojnym milym kotkiem i nie chcialabym zobaczyc jej w akcji demonicznej ;) wole by ganiala demony po mieszkaniu a nie mnie ;)

Gość gość Nostradamus
Tragedia jak ładują się strony dalej dalej >>>>

Gość Hehgość
Modelka x Opisałem przypadek z dzieciństwa i tam wszystko było w kolorach, pokój w którym się znalazłem był jasno oświetlony, rodzice, znajomi, nic nie budziło najmniejszych podejrzeń. Jeśli chodzi o późniejsze wyjścia, byłem zbyt podekscytowany całą sytuacją żeby zrażać się brakiem kolorów. x Nie wierzę w złe koty. Kot może być twoim wrogiem (tam), ale to oznacza tylko niemiłą informację, że zadomowiło się w tobie coś obcego. x Pozdrawiam xxxxxxxxxx Słowianina bardzo łatwo omijać, olewając jego wpisy. Dużo trudniej ominąć wasze odpowiedzi do niego Strona i tak ledwo dycha, więc dajcie sobie spokój z jego prowokacją.

Gość gość
Gośćwystraszona załóż drugi raz topik "wychodze z ciała w trakcie snu, jak z tym walczyć...2?" to może nie będą nas tak blokowali, bo inne tematy śmigają jak strzała, tylko ten nam tak blokują. Wtedy będziemy wiedzieć, że to nasz nowy temat ;)

Gość to ja od kota
Wlasnie, moze otworzmy nowy temat ;) pod tym samym tytułem zeby Was nie pogubic. Szkoda by bylo ;) bo ciagle nam zabraniają pisac. Jesli utworzycie drugi temat bo ten sie zacina to dajcie znac tutaj ze jest nowy :):)

Gość gość
Nawet posmigac tu nie mozna na temacie, rece opadaja

Gość gość
schizofrenia to nie jest choroba , oni po prostu więcej widzą

Gość gość
Kiedys jechalem autem bylem malym chłopcem i widziałem w nocy w lesie na poboczu drogi bialą postać Rodzice przestali mowic na jakis czas a tato dodał gazu Dopiero jak byl z 3km dalej powiedzial do mamy widzialas Zawsze jak jadę w tamte strony dodaje gazu w tym miejscu

Gość to ja od kota
20:32 okropne ;) a ja jak bylam mala to mialam sen ze spojrzalam przez okno a tam stala wysoka postac biala tzn taka biało przezroczysta i byla wyższa niz wysokie drzewa iglaste, stala bez ruchu. To byla moja taka jedna przygoda z dziwnymi postaciami a potem jeszcze wam opowiem jak zniknęły prezenty z domu przed swietami ;)

Gość gość
No i znow nam zatrzymali strone. Rusz d**e KAFETERIO , mam ochote miesem rzucic ;)

Gość to ja od kota
Glupi temat o zmniejszeniu zoladka trwa wieki i nikt go nie hamuje i inne tematy tez gowniate a jak fajny temat to masz babo placek. Co wy tam robicie w biurze kafeterii, to kpiny sa. To zniewaga i ponizenie. Moze ducha wam posłać a tego byscie nie chcieli ;)

Gość gość
Hehe odrazu by d**y ruszyli

Gość gość
Ostatnio jak spałem otwieram oczy i widzę stoje przed lustrem a moja twarz jest jak z horroru ducha

Gość gość Nostradamus
Jak humorki przed snem ?

Gość gość
Kobieta zamowila kurs taxi pod cmentarz kierowca pytal ją czemu jest taka smutna nic nie odp Dopiero jak wysiadala by zaczekal za nią z 10min Poszla i dlugo nie wracala Kierowca wysiadl stal obok auta rozglądał się i slyszal jak by placz dziecka czy kociaka Poszedl w stronę tego glosu i zobaczyl na grobie zjęcie tej kobiety co z nim jechala Do grobu ktos wsunąl pod płyte dopiero co narodzone dziecko Ta kobieta dawno nie żyla

Gość gość
Jak robilem w domu zdjęcia widać jest dziwną postać Myslę że w tym domu kiedys ktos zmarł

Gość gość Nostradamus
Pewnie znowu nie popiszemy w temacie a szkoda :(

Gość ta od kota
Oj straszne z ta kobieta z taxi :( to prawdziwa opowieść? To sie stalo naprawde? Tam bylo dziecko i żyło - szok . Az mnie ciarki przeszly . To dopiero ciekawa opowieść :)