Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kwiaty dla kochanek

Polecane posty

Gość gość
Moj facet mnie nie olał a fujarke ma zawsze czystą i pachnąca, gotowa do wylizania,zresztą siedzi właśnie obok mnie i nabijamy się z takiej psychicznej co widzi same kochanki na kafe.Jak wrócimy do domu to wylizemy się nawzajem xx Znów leków nie wzięłaś wariatko i majaczysz, a nawet zwidy masz. Coraz gorzej z tobą :D

Gość gość
Znów leków nie wzięłaś wariatko i majaczysz, a nawet zwidy masz. Coraz gorzej z tobą smiech.gif x Twój wpis świadczy o tym ,ze mi zazdrościsz ;) Leków brać nie muszę bo zwidów nie mam w przeciwieństwie do Ciebie. Ja mam dowód namacalny w postaci mężczyzny obok mnie Ty zaś szukasz kogoś wyimaginowanego na tym forum ;) i piszesz z własnej autopsji bo nie każdy jest chory jak Ty i musi zażywać leki.

Gość gość
O dyżurna kafe koorfa na gwizdnięcie ujada. :D O facecie to ty możesz pomarzyć pasztecie. Który facet zwiąże się z prostytutką? :D

Gość gość
dziś masz faceta na godzinę raz w tygodniu i za każdym razem innego. Obciągniesz mu i wraca do żony :D:D:D

Gość gość
A ja swojej kochance (nie lubie tak o niej mowic) daje kwiaty i zawsze kupuje czekoladki bo je uwielbia. Lubie ja rozpieszczac bo ja kocham. Z zona jestem ze wzgledu na to ze sa dzieci ,a zona nie pracuje. Szczerze mam juz tego dosyc i mysle o rozwodzie i odejsciu do mojej prawdziwej milosci.

Gość gość
gość dziś Moj facet nie ma żony, jest kawalerem i po pracy wraca do naszego domu :) A Ty czekasz w domu na męża, który wraca od kochanki?

Gość gość
dziś weź leki sfrustrowana kochanico, bo ci się do reszty we łbie pomieszało. Założyłaś ten wątek debilko, a teraz udajesz Greka. Wbij sobie do pustego łba, że takie szmaty jak ty kwiatów nie dostają, bo mężowie dają kwiaty żonom, a nie d*****m

Gość gość
gość dziś A ja swojej kochance (nie lubie tak o niej mowic) daje kwiaty i zawsze kupuje czekoladki bo je uwielbia. Lubie ja rozpieszczac bo ja kocham. Z zona jestem ze wzgledu na to ze sa dzieci ,a zona nie pracuje. Szczerze mam juz tego dosyc i mysle o rozwodzie i odejsciu do mojej prawdziwej milosci. xxxxxxxxxxxx od razu widać ze to d***** żonatego napisała. tylko głupie d***** myślą że są prawdziwą miłością a z żoną facet ożenił się z przydziału i dzieci zrobił z nakazu hahahahahahahaha. o tych czekoladkach d***** pisałaś w innym temacie ze je żarłaś i się kochasia nie doczekałaś.

Gość gość
Ojoj a ja mam męża i kochanka. I sie czuje z tym wysmienicie. Niech każdy żyje jak mu pasuje. Po co te klotnie.?:)

Gość gość
Moj facet nie ma żony, jest kawalerem i po pracy wraca do naszego domu x po pracy to ten twój facet idzie pieprzyć kolejną taką głupią jak ty a ty siedzisz i bredzisz na kafe

Gość gość
Boze...

Gość gość
gość dziś Boze... x Dokładnie .... :/ Ludzie są złośliwi i zazdrośni a zwłaszcza zdradzane zony , nikt nie może mieć lepiej od nich a ,ze ich sytuacja jest do d**y to w każdej tu piszącej osobie kochanki szukają :/

Gość gość
gość dziś Moj facet nie ma żony, jest kawalerem i po pracy wraca do naszego domu x po pracy to ten twój facet idzie pieprzyć kolejną taką głupią jak ty a ty siedzisz i bredzisz na kafe x Wiesz to z autopsji ? Moj facet jak i ja jesteśmy teraz w pracy a Twój mąż u kochanki ?

Gość gość
Wiesz to z autopsji ? Moj facet jak i ja jesteśmy teraz w pracy a Twój mąż u kochanki ? x ty pewnie i jesteś w pracy bo musisz zapieprzać na siebie żebyś z głodu nie zdechła i na obcego faceta żeby miał za co obracać inne. mój mąż jest teraz ze mną w domu bo wziął sobie kilka dni urlopu w te piękne słoneczne dni wiosenne he he. ale jesteś żałosna

Gość gość
Co Wy tak się przyczepilyscie do tych kochanek, zazdrosnice jedne ;)

Gość gość
ty pewnie i jesteś w pracy bo musisz zapieprzać na siebie żebyś z głodu nie zdechła i na obcego faceta żeby miał za co obracać inne. mój mąż jest teraz ze mną w domu bo wziął sobie kilka dni urlopu w te piękne słoneczne dni wiosenne he he. ale jesteś żałosna X Pracuje bo lubię i nie jestem takim pasożytem jak Ty siedzącym wiecznie w domu ciągnąć kasę z kieszeni męża. Mam inne dochody i nikt mnie ani ja nikogo nie utrzymuję. Napisalam wcześniej, ze mieszkamy razem wiec ja wiem gdzie jest mój facet zaraz po pracy ,może Twoj mąż łazi z kumplami na piwo co tydzień i wtedy bzyka kochankę ale moj nie pije piwa i nie łazi bez celu z kumplami bo woli posiedzieć w domu i poczytać książkę lub obejrzeć film razem ze mną.

Gość gość
To kochanki czepiają się nas i naszych mężów, bo liczą kretynki na cud :D

Gość gość
Reewizyta...ta kobita jest przybita.Dzisiaj fajna,jutro nie.Znów poroocham twoją.Wiesz :)

Gość gość
Pracuje bo lubię i nie jestem takim pasożytem jak Ty siedzącym wiecznie w domu ciągnąć kasę z kieszeni męża. x k***o w małżeństwie wszystko jest wspólne, wypłat męża też, więc nic nie ciągnę, bo mój mąż jest normalnym mężczyzną i rozumie to czego ty nigdy nie pojmiesz. ciągniesz to ty druta swojego gacha i musisz tłumoku zapierniczać do roboty za najniższą krajową, bo twój gach złotówki by ci nie dał

Gość gość
No to poroochane.Wracam do doma,do żonki bo ją bolą korzonki...:)

Gość gość
dziś ciebie ostro peezzda swędzi dlatego jęczysz nocami na kafe. :D Wylecz świerzba syfiaro :D

Gość gość
Na górze róże na dole fiołki... kochajmy się jak dwa matołki. :)

Gość gość
hanka matole weź leki

Gość gość
Vjola pepsi cola poszła do roboty przerzucać klamoty. Zęby se wstawiła gdy na dopie zarobiła ale wszy nie wytępiła :D

Gość gość
Bylo wybornie..ale czas wracac.tabsy przestaja dzialac....A ty jak z tymi sprawami?Dalej sam_a