Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nocne histerie 15 msc dziecka

Polecane posty

Gość gość

Witam Drogie Mamy, mam problem ze swoja corka,od jakis dwoch miesięcy wstaje po kilka razy w nocy i zaczyna histerycznie krzyczec. Zazwyczaj nawet nie otwiera oczu tylko się drze po prostu w niebo głosy. Jestem wykonczona. Nie wiem czy jest to normalne zachowanie? Odkad skonczyla 3 miesiace przesypiala cale noce ,a tu nagle takie nocne krzykie. Tak krzyczy ze nic do niej nie dociera,mowienie ,glaskanie,smoczek pieluszka. Prosze powiedzcie mi czy wasze dzieci tez tak mialy i to normalny okres,czy cos z moim jest nie tak i powinnam udac się do lekarza. Z góry dziękuje

Gość gość
To przez duchy :p

Gość AemilaA
U mnie okazało się, że to kwestia doboru odpowiedniego smoczka. Jedyny smoczek, który był w stanie wyciszyć mojego synka to uspokajający NUK, jest niesamowicie skuteczny w wyjątkowo trudnych sytuacjach. Najlepiej sprawdził się kiedy chciałam odzwyczaić malucha od zbyt częstych karmień w nocy, a to naprawdę nie było łatwe.. Jeśli jednak co noc masz takie sytuacje, radziłabym jednak udać się po poradę do lekarza..

Gość JagnaJagienka
U nas również problem się pojawił, jak Mikrusek był malutki. Ja płakałam razem z Nim, bo nie wiedziałam czy coś Go boli, czy coś się dzieje. Panikowałam, bo nie potrafiłam Mu pomóc. Wypluwał smoka, nie chciał pić, jeść, NIC. Dostałam od Szwagierki smoczka w prezencie z LIPINIPI. Jest czadowy wizualnie ale tutaj to raczej dla Małego nie miało znaczenia. Spasował Mu. Uspokoił się. Płacz się skończył, przesypia teraz noce spokojnie.