Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powrót jest możliwy ?

Polecane posty

Gość gość

Odeszłam od byłego parę miesięcy temu, poznałam kogoś innego, zakochałam, a myślałam, że byłego już nie kocham. Widzę jednak, że jest inaczej, ostatnio sporo o nim myślę, nie pomaga to, że jesteśmy znajomymi na fb, widzę jego zdjęcia, moje byłe komentarze, które nie skasował. Jest przystojniejszy od obecnego chłopaka, to w ogóle dobry chłopak, a ja go zraniłam tym odejściem, bardzo to przeżył. Sama podjęłam taką decyzję, ale może warto spróbować to odkręcić ?

Gość gość
Zostaw go w spokój

Gość gość
Zawsze można spróbować, jeśli kochasz, a on Tobie wybaczy.

Gość gość
To już chyba bardziej od niego zależy.

Gość gość
Jak chcesz wiedzic czy to juz faktycznie koniec, co on myśli, czuje, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna i wszystko Ci napisze. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Nic w zyciu nie jest wiadome na 100% czy jest możliwy powrót to tylko zależy od Was, czy on nadal Cię kocha i zgodzi się na Twój powrót. Znam sytuację gdzie chłopak chciał być z dziewczyną bo ją bardzo kochał a ona zakochała się w innym a jego miała jako przyjaciela. On ją kochał przez cały ten czas jak ona była z innym i gdy zerwała z tamtym miedzy nimi zaiskrzyło ale co z tego jak on w tym czasie poznał inną i powoli od kochał się w niej. Gdy odchodził odpowiedział na jej żale i łzy, że on też kiedyś przez nią cierpiał. No cóż nie zawsze powroty to happy end.