Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego gruba kobieta siedzi i czeka na księcia który polubi jej tłuszcz?

Polecane posty

Gość gość

grubym sobie każdy być może i nie zabraniam nikomu być puszystym ale jak można oczekiwać, że to komuś będzie się podobać? wiadomo, że jak chcesz chłopaka to zadbaj o siebie, swoja figurę, swoje zdrowie. gruba kojarzy się z niezdrowym popędem do jedzenia, miłością do lodówki co jest smutne. no i sam fakt jak nieatrakcyjnie słoniowato to wygląda, idąc ulicą nie jesteś kobieta idącą z gracją tylko sunącą sie ciężarówką, komu ma sie to podobać? zastanów się... nie wymagaj od ludzi niemożliwego i schudnij

Gość gość
poza tym to niesprawiedliwe: ja sobie będę jeść ile chcę i niech wszyscy sie mną zachwycają, taka postawa jest egiostyczna

Gość gość
co tyn na to żono azora? mąż ci na forum jakieś aluzje robi księżniczko, bo w twarz boi się powiedzieć :O

Gość gość
są faceci, którzy lubią puszyste… są nawet "karmiciele"

Gość gość
Ale do kogo to autorko ?Do zbiorowego umyslu grubasek ? :)

Gość gość
poza tym to niesprawiedliwe: ja sobie będę jeść ile chcę i niech wszyscy sie mną zachwycają, taka postawa jest egiostyczna nie bądź egoistka i nie jedz....spróbuj tez nie zużywać innym tlenu

Gość gość
jak można lubić grube? to jest jakaś dewiacja. otyłość to brak zdrowia i galareta zamiast ciała

Gość gość
jak można sie paść, jeść w sposób nieumiarkowany, wcinać pizze, słodycze, puchnąc od tego i potem oczekiwac by inni widzieli cię jako seksi kobietę? lenistwo i egoizm w czystej postaci...poza tym jest cos takiego jak lustro

Gość gość
15:45 a jednak są tacy faceci, którzy lubią grube. każdy lubi co chce

Gość gość
Ohyda, tłuste trzesace dupsko. Leniwe obzerajace się krowy.

Gość prawictwo pospolite 152
a co zabraniasz im jedzenia ? Jak chcą to niech jedzą. . A to że faceci sie za nimi nie oglądają to już inna sprawa

Gość gość
w sumie nie rozumiem co macie do grubych. niech sobie będą i niech sobie mają wagę jaką mają. co was to obchodzi. nie podoba wam się to inaczej się odżywiajcie i szukajcie innych partnerów. ktoś chce być puszysty to niech sobie będzie.

a jednak są tacy faceci, którzy lubią grube. każdy lubi co chce ale ilu takich jest ? Co dziesiąty albo co dwudziesty lubi otyłe

Gość gość
uwielbiam kobiety nie do przesady grube ale puszyste, chude przeważnie nie dojadają przez co chorują na depresje i inne choroby psychiczne z powodu braku witamin w organizmie

Gość gość
nie zabraniam nikomu jeść, czytam tu kolejny wątek kobiety która szuka faceta i jest gruba i zastanawia sie dlaczego nie znajduje...nie znajduje, bo większości nie podoba sie nadmiar tłuszczu, rozwiazanie takiego problemu jest bardzo proste (schudnąć) ale one wolą czekać na amatora tłuszczu...

Gość gość
gość dziś jak można sie paść, jeść w sposób nieumiarkowany, wcinać pizze, słodycze, puchnąc od tego i potem oczekiwac by inni widzieli cię jako seksi kobietę? lenistwo i egoizm w czystej postaci...poza tym jest cos takiego jak lustro x A kto tak robi i oczekuje podziwu autorko ?Bo chyba adresujesz to do konkretnej osoby ?:)

Gość gość
15:49 no pewnie nie jest ich tak wielu, ale komuś tam się to podoba…:) z drugiej strony lepsza jest jakaś zakompleksiona chuda szczapa, która cały czas liczy kalorie i chodzi z kalkulatorem? myślę, że osobowość jest ważna, to czy ktoś nas pociąga, a waga sama w sobie jaka by nie była to sprawa podrzędna.

Gość gość
15:50 myślę, że waga nawet nie jest takim problemem jak kompleksy… zakompleksiony człowiek przekonany o tym, ze nie jest nic warty raczej nie znajdzie partnera, desperacja nie pociąga nikogo :(

Gość gość
amatorzy galaretowatych obłych ciał z cellulitem to jednak mniejszość więc takie czekanie do nikąd nie doprowadzi

Gość gość
Gość 15:49 między grubymi i chudymi są jeszcze te normalne. Więc nie generalizuj. Tłuste jest oblesne, chude też nie jest ładne.

Gość gość
polecam ci zatem laski z cukrzyca, celiakia, zjd, hashimoto i innymi chorobami, które wymagają ścisłej diety - większość z tych młodszych jest świadoma obowiązku trzymania diety, więc masz jak znalazł :D a jak myślicie, jak laska schudnie a co za tym naturalnie zleci jej z cycków i zrobią się obwisłymi poziomkami, to czy pomimo fit figury przyciągnie białego rumaka? :D

hej , jasne ze za grubymi nikt nie gwiżdze i nikt sie nie ogląda jak idą ale popatrz na to z innej strony - nikt ich nie zgwałci , bo grubych się nie gwałci jak laska przekroczy 50-tkę to też juz nie gwałcą

Gość gość
dziś osobowość, charakter jest ważny jednak kobieta która ma problemy z dbałością o własny wygląd skazuje się na samotność, ponieważ jest kobiecym atutem przyciągającym potencjalnych absztyfikantów puszyste i zadbane kobiety są całkiem apetyczne i atrakcyjne w moich oczach

Gość gość
też mam różne niedoskonałości, a żaden facet nigdy na to nie narzekał, wszyscy uważali, że jestem śliczna i atrakcyjna… nie spędzam też całego dnia rozmyślając nad tym czy mój nos nie jest za długi albo czy na moim udzie nie ma jakiejś nowej niedoskonałości. ważne, żeby być świadomym sowich zalet, nikt nie jest idealny. czy autor ma jakiś problem z grubymi osobami?

Gość gość
15:57 oczywiscie, że się gwałci, każdą kobietę można zgwałcić, bo gwałt nie ma związku z tym, że ofiara jest atrakcyjna seksualnie. szczególnie wtedy kiedy ktoś czai się w parku i czeka na okazję. myślisz, że same superlaski są ofiarami gwałtów? rany, poczytajcie coś o tym.

Gość gość
Prawictwo nie generalizuj. W tym roku koncze 48 lat,do 50 więc brakuje mi niewiele. Jednak zapewniam, że większość mężczyzn chciałaby mnie "zgwałcić". Nie każda w tym wieku staje się niewidzialna.

Gość gość
16:01 Przepraszam, jakoś źle się wyraziłam. Kobiet oczywiście nie można gwałcić. Miałam na myśli to, że każda kobieta może paść ofiarą napaści seksualnej, niezależnie od tuszy.

Gość gość
Dlaczego tyle jecie???? Powiedzcie szczerze? Chcecie zajeść pustkę w swojej duszy? Puszyste maja problem za sobą i jeszcze oczekują, że fałdy się maja podobać. Ja tylko was prosze spójrzcie na swoje kształty obiektywnie. nikt mi nie wmówi ,ze ludzik Miechelin ma kobiece kształty. No po prostu w żadnym wszechświecie nie jest to ładne. A cycki? co z tego ,ze duże jak bęben i tyłek wywalone w kosmos! Grube jest nieładne i niezdrowe.

Gość gość
* ludzik Michelin

Gość gość
16:05 Ja jestem szczupła, nawet wolałabym przytyć. Co cię to obchodzi ile kto je? Non stop spotykam facetów, którzy mają z tym problem, a sami się obżerają czym popadnie i chleją alkohol, od którego mają grube brzuchy. Nie chcecie jeść - nie jedzcie. Dajcie innym się nażreć jeśli chcą, to ich życie.