Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego gruba kobieta siedzi i czeka na księcia który polubi jej tłuszcz?

Polecane posty

Gość she was always lolita
A ja podam Ci inny przykład… Mnie np. nigdy nie pociągali faceci w typie "misia". Nie mówię, że szaleję za samymi przystojnymi facetami, wręcz przeciwnie nawet w chudych albo takich z krzywymi nogami gustuję ;) Natomiast zawsze uważałam za aseksualnych takich dużych mężczyzn z nadwagą i okrągłą twarzą… Dla równowagi mam dobrą koleżankę, która w takim typie facetów gustuje i tylko z takim się umawia. Wszyscy jej faceci mieli nadwagę i puciate twarze, nigdy w życiu nie widziałam jej ze szczupłym chłopakiem. Ona uważa ich za bardzo atrakcyjnych. Widzisz, wszystko zależy od tego co komu się widzi :)

Gość gość
Też myślę ,ze postrzeganie kobiet jest różne od wieku . Choć ja muszę przyznać ,ze zawsze wolałem takie kobiety trochę pełniejsze. Myślę ,że współczesne media tak bardzo uzależnione od rozmaitych " kreatorów mody " robią krzywdę młodym mężczyznom wmawiając im ,ze tylko szczupła kobieta jest w pełni kobietą . Ja jestem dość żylasty i raczej chropowaty dlatego tak podoba mi się miękka skórka :)

Gość gość
17:07 haha, no widzisz, taki ten świat jest dziwny :) Każdy ma taką rzecz, która go bardzo pociąga i taką, która go bardzo odrzuca :D Ja widzę mnóstwo grubych mężczyzn w związkach, a sama nie mogłabym z takim być, bo nie wyobrażałabym sobie naszej łóżkowej sytuacji. Ale wiem, że jest mnóstwo kobiet, którym to nie przeszkadza czy wręcz wolą takiego "misia" :)

Gość she was always lolita
Też uważam, że młodsze pokolenie ma wpojone takie przekonanie, że jest jeden typ kobiety atrakcyjnej… Spotykałam się z mężczyznami w różnym wieku i Ci starsi ode mnie bardziej postrzegali kobietę jako całość - seksapil, ciepło, sposób bycia, urok. Moi rówieśnicy dużo większą wagę przywiązują do wyglądu zewnętrznego, wręcz do konkretnych detali urody takich jak konkretny rozmiar biustu, cera, waga czy włosy. Jestem atrakcyjną dziewczyną, mieszczę się w "standardach", ale szczerze mówiąc dużo przyjemniej czuję się w towarzystwie starszych mężczyzn, mam wrażenie, że właśnie nie analizują każdego elementu mojej twarzy, no i wolę na randce rozmawiać o książce czy filme niż o tym, że mam zgrabną pupę :P Oczywiście nie chcę generalizować, wiek jeszcze o niczym nie świadczy, ale w moim wypadku tak się to ułożyło.

Gość gość
Z grubą dziewczyną jest jak z motorynką - każdy chciałby się przejechać, ale wstyd przed kolegami.

Gość gość
Jeśli mężczyzna czuje się obowiązku tłumaczyć z wagi swojej dziewczyny to jest smarkacz a nie facet.

Gość gość
po pierwsze gruba kobieta to nie jest dobre określenie. Gruba to może być książka. Kobiety są puszyste albo tęższe. Sama taka byłam, jednak ja się wzięłam do roboty i zaczęłam się odchudzać. Jeść warzywa i nawet odkryłam nieznane funkcje w mojej lodówce. Taka specjalna szuflada w moim panasonicu na warzywa służyła mi jako schowek na czekolady. Dziś trzymam tam warzywa. Do tego dużo kasz- głównie jaglanej i ćwiczenia. Waga spada a książę z bajki sam się pojawia :)

Gość gośćmazadowolony
Tłuste jest oblesne. Trzesace galaretowate ciało. Fuuuuuuj....nie ma w tym nic seksownego. Moja żona jest szczupła i ma przy tym bardzo duży biust. Zdaje sobie sprawę, że jej figura należy do rzadkości,ale lata przyzwyczajenia robią swoje. Nie wyobrazam sobie bycia z inną kobietą,o innej figurze. Dla sceptycznych,mamy dwoje dzieci, po porodach błyskawicznie wrocila do figury sprzed ciąży. Ale ona sama mówi,że lubi być szczupła

Gość gość
te uwazne za grube w polsce moga z tad wyjechac i już nie bedą mialy problemów z "księciem". za to dla was mezczyzni z tego forum nie ma juz nadzieji, zadna normlna kobieta nie potraktuje powaznie faceta ktory lubuje sie w obrazaniu innych ludzi, bez wzgledu na to jak wygladaja. przyzwyczajajcie sie juz do samotnosci, to wam pozostalo... ot, marne, szare czlowieczki ktore czerpia korzysc z krzywdy i slabosci innych.

Gość gość
A ja lubie okragle! Chude sa twarde, kosciste, nic fajnego. Mozna sie tylko poobjiac na wystajacych gnatach. Okraglutka, mieciutka - mniam.

Gość gość
Do goscmazadowolony: myslisz ze ktos ci uwierzy w bajki o szczulpej zonie z wielkim cy......... sterczacym po dwoch porodach? Buhahahaha. Poleciales jak Dyzio Marzyciel.

Gość gość
"Nie wymagaj od ludzi niemozliwego" hahaha to się uśmiałam . Inteligentni ludzie nie bawią się w skojarzenia, które są domena nizin społecznych (czymś trzeba zastąpić brak mozgu). poza tym - jeżeli ktoś patrzy tylko na ladne ciało to jak chce stworzyć dobry związek? A jak chce wytrwać gdy partnerka nagle zachoruje i przytyje hm?

Gość gość
Co mogę powiedzieć, hmm... niedługo stuknie mi trzydziecha, siedzę, a książe na białym koniu jakoś się nie pojawia. Dałabym wiele, żeby przytyć, nieraz słyszę głupie teksty na temat mojego wyglądu i jest mi przykro. Mam 174 cm wzrostu i ważę średnio 48- 50 kg, to dopiero jest tragedia!

Gość gość
hihi