Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem na dobrej drodze żeby schudnąć?

Polecane posty

Gość gość

Poradźcie. oceńcie. nie znam się na dietach za bardzo. np oto co jadłam wczoraj: śniadanie 8:00 kawa z mlekiem 2%, owsianka z platków górskich (duża porcja) na wodzie, z polową jabłka, garśćią borówek, pestkami dyni, pół łyżeczki miodu, łyżką mielonego siemienia lnianego 2 późne śniadanie ok 12stej (po bieganiu - 5,45 km w 44 minuty - wiem, powoli ): 2 małe kawalki chleba razowego orkisz-żyto - jedna z fetą rukolą i ogórkiem a druga z masłem fistaszkowym i małą łyżeczką dżemu wisniowego, mały banan, herbata zielona. przekąska ok 14:00 - 3 suszone daktyle, 10 migdałów niesolonych obiad 16:45 - Srednia miseczka rosołu z marchewką i z małym kawałkiem mięsa (pierś) i trochę makaronu orkiszowego. deser - 1 ciastko oreo + kawa z mlekiem 2% kolacja ok 20stej - surówka z korzenia selera marchwi jabłka i surowego brokuła z pestkami słonecznika - spora miseczka. herbata miętowa. potem jeszcze 5 migdałów tak to piłam prawie 2 litry wody. i jeszcze gdzieś w ciągu dnia herbatę pu-erh. aha mam 33 lata, ważę 65 kg przy 168 cm. pracuję umysłowo w domu na komputerze. chcę stracić tak z 6-7 kg a idealnie to 8 kg.

Gość gość
nie jadam dwudaniowych, nie zmieszczę tyle naraz

Gość anita013
te ciasteczka to mogłaś sobie darować jednak jeśli chcesz schudnąć :D prowadze podobny styl życia jak ty i schudłam już w sumie 10 kg, a jadam bardzo podobnie jak ty, tlyko że ja biorę jeszcze tabletki iqgreen żeby trochę zmniejszyć łaknienie no i żeby przyspieszyć metabolizm:)

Gość jola176
Oj raz na jakiś czas można zjeść ciasteczko przecież jak ma się ochotę to się zje;) ja np. może nie lubię aż tak słodyczy,ale mam ochotę czasami i zjem i jakoś nie tyję;) w miarę rozsądku można jeść. Ja jem regularnie posiłki i stosuję suplementacje African Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudnę ładnie w 2 miesiące schudłam 14kg ;)