Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

10 lat temu oddałam swoje dziecko

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj A niby kto siedział w więzieniu ? chyba a nawet n a pewno źle doczytałas . Pomiędzy gwałatami było trzy miesiące więc chyba wiem kto jest ojcem . Czy była poinformowana o 6 tyg ? nie wiem byc może tak - działałam jak w amoku , wykończona psychicznie i fizycznie . Czy chcę Ją zabrać ? nie ! chce Ją zobaczyc !

Gość gość
gość dziś Zrobił to gdy wniosłam pozew o rozwód - o czym pisałam . Pił , nie pracował , wynosił z domu , zadłuzał sie - dostał dwie szanse , nie skorzystał , wniosłam o rozwód .

Gość gość
W szpitalu nie miałam rozmowy z psychologiem . Dzisiaj wiem ze wygldało to troche dziwnie lub wtedy były takie procedury. Kobieta która rejestruje noworodki spisała wszytskie dane ( zaraz po porodzie ) i podała mi do podpisu dokument o zrzeczeniu praw do dziecka . Nadal widze jej zimna wyrachowana twarz i jej pogarde w oczach kiedy na mnie patrzyła .

Gość gość
Dla mnie jesteś szmata, ścierą do podłogi, nie matką, na miano matki trzeba zasłużyć, wczesniej pisałaś, że wybrałas 2 starszych synów, a teraz, że masz córki. Marne prowo. Nie ma dla ciebie usprawiedliwienia, głupia byłaś że dałas się szantażować gnojowi, siłą by ci dziecka nie wyrwał, trzeba było zgłosić wszystko na policję i prosto z porodówki jechać z córką do domu samotnej matki, a starsze dzieci odebrałby ojcu mops i przyprowadził do ciebie, później jak dostałabyś zakaz zbliżania to ty wróciłabyś ze wszystkimi dziećmi do mieszkania w którym nie byłoby już byłego męża. Trzeba było iść do prawnika, są nawet za darmo porady, na policję, do mediów, gdziekolwiek, nawet na tym forum napisać byśmy doradziły. Ty tego nie zrobiłaś i po co teraz się odzywasz. Twój krzyk teraz to jak wołanie na pustyni.

Gość gość
gość dziś Dziekuje ci bardzo . Łatwo mówic/pisac kartka badz klawiatura wszystko przyjmie . Inaczej jest w życiu . Ciekawe czy Ty jestes taka nienaganna , wspaniała ?Starsze dzieci odebrałby Mops ? Starsze dziecimiały juz bilet i guzik bym je widziała ! nie masz pojecia jak sie to toczyło ale do osądzania jestes PIERWSZA , i nigdzie nie pisałam , że zostawiłam sobie synów badz czy miałam synów . To były domysły kolejnej IDEALNEJ osoby . I nie miałam mieszkania , przez jakis czas mieszkałam u siostry . Byłam u prawnika , byłam na policji - oni o wszystkim wiedzieli. Nie osądzaj abys ty nie była osądzana .

Gość gość
Co z tego, że starsze dzieci miały już bilety??? Przecież dziecko musi mieć paszport lub dowód w razie wyjazdu za granicę, a do tego potrzebna jest zgoda OBOJGA rodziców. Kręcisz :D

Gość gość
gość dziś Tak ! kręcę Pani wspaniała ! idź i rzuć pierwsza kamieniem . Dobrze , że zakonczyłas wspisy na tym topiku , żegnam .

Gość gość
Kobieto, ty naprawdę jesteś chora na głowę a każdy twój wpis mocniej cię pogrąża...zaplątałaś się już w swoich konfabulacjach :D

Gość gość
Nie karmcie trolla, to prowo adminów :D :D :D

Gość gość
gość dziś Ty nawet nie rozumiesz co znaczy słowo : żegnam !

Gość gość
Kim dzis jestem osobą chora , szmatą ? dlaczego ? Bo nie wyskrobałam , bo urodziałm i oddałam by było szczęsliwe i miało wszystko ! Bo publicznie przyznałam sie do tego ! Kim jestem : szmatą !?

Gość gość
Teraz rozmawia sama ze sobą, coraz lepiej :D:D :D Idę po popcorn!

Gość gość
Przecież już sobie odpowiedziałaś kim jesteś, po co pytasz pięć razy.

Gość gość
Sama ze sobą ? owszem zawsze to ktoś bardziej inteligentny od Ciebie . Smacznego

Gość gość
gość dziś Miłego dnia , kochana .

Gość gość
Sama ze sobą ? owszem zawsze to ktoś bardziej inteligentny od Ciebie . Smacznego---Boże, co za wspaniała riposta, jestem pod wrażeniem. Na pewno twoja córka sama cię odszuka bo fama o twej niebywałej inteligencji już się rozniosła :P

Gość gość
Żal.com

Gość gość44
Przeczytalam caly temat.Bardzo CI wspolczuje.Komentuja osoby ktore znaja takie sytuacje z filmu a potargane ulubione torebki traktuja jak dramat zyciowy. Nie mysl o nich zle oni po prostu nie znaja zycia. Co mnie osobiscie uderzylo w tym temacie to fakt,ze Twoj dramat ,zaslonil CI istotny fakt. Masz dwoje dzieci przy sobie...nie zapominaj o tym. Ktos CI dobrze doradzil,zebys pisala listy , z datami...byc moze kiedys bedzie okazja bys dala jej dowod swojego uczucia a listy takim dowodem na pewno by byly.Znam kobiety ktora bardzo dawno oddala corke a kiedy byla dorosla zapukala do jej drzwi.Znajoma jednak mimo tajemnicy Poliszynela, wyparla sie Jej w twarz.Listy to swietny pomysl pomysl o tym. Pamietaj o dzieciach tych bok. Rozumiem,ze pragniesz zobaczyc corke ale moim zdaniem to zly pomysl.Samo pojawienie sie Twojej osoby w tamtej rodzinie moze zburzyc ich dotychczasowy spokoj. Pomysl o tym. Pozdrawiam Cie i tule mocno.

Gość gość
Znów wyciągacie ten stary zmyślony temat...

Gość gość
gość dziś Znów wyciągacie ten stary zmyślony temat... x ty tez nie istniejesz a jednak piszesz

Gość gość
nie widzicie że autorka to jakaś wariatka po co tu piszecie

Gość gość
A te co odpisują to debilki - samo zycie :P

Gość gość
Temat to klasyczne prowo. "Autorka" odpisuje na posty wyrażające odmienne zdanie żeby wywołać pyskówkę. Zgłaszam do usunięcia.

Gość gość
Askąd wiesz gdzie pisze autorka ? prorokini jestes ? uważam że autorka pisze włąsnie na spokojnie i rzeczowo .

Gość gość
Proszę nie róbcie tu bałaganu , dziękuje osobom które były / są w podobnej sytuacji i mnie rozumieją , Dziękuje za miłe słowa ,