Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LzyMeCzyste

Cel w dorosłym życiu kto pomoże

Polecane posty

Gość LzyMeCzyste

Jak znaleźć i osiągnąć cel w życiu? Mieszkam w małym miasteczku, zadupiu, można powiedzieć.. Kończę zaoczne liceum, mam prawie 30kę (tak mi się życie potoczyło) i nie wiem, co ze sobą zrobić w życiu. Mam córkę, jestem samotną matką, mieszkam z mamą, tata nie żyje, Wiem, że jest internet, książki, telewizja i dużo różnych rzeczy, które pomagają, ale mimo tego nie wiem, co ze sobą zrobię. Miałam i może nadal mam wiele marzeń, ale nie mam siły i przebicia do ich spełniania. Chciałabym schudnąć, ale próbuję i nic się nie udaje. Nie ma tu fitness klubów, dietetyków, zresztą nawet mnie nie stać (ćwiczę z płyt, trochę biegałam, ale zarzuciłam, bo zwracałam powszechną uwagę..). Poszłabym do coacha czy psychologa, ale też mnie nie stać, bo nawet na skype sesje są za drogie. Jestem dumna z tego, że kończę szkołę (mam nadzieję, że zdam maturę :) ), chciałabym gdzieś uciec, wyjechać, coś jeszcze osiągnąć, ale nie wiem jak, nie wiem jak się do tego zabrać, boję się, nie mam sił. Córkę bardzo kocham (ma 7 lat), ale wiecie jak to jest, jak się ma dziecko - odpowiedzialność i tak dalej.. Mam poczucie, że już na wszystko za późno. Poradźcie

Gość gość
s*********laj

Gość gość
Podaj maila.

Gość gość
up