Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zosatawił mnie dla ...

Polecane posty

Gość gość

kochanki, która złapała go na dziecko, co zrobić?

Gość gość
szukac nowego :)

Gość gość
olej go

Gość gość
no to może jest rozwiązanie, ale cały czas go kocham

Gość gość
jak to zlapala ? nie ma nic takiego

Gość gość
Współczuję tylko właściwie czego oczekujesz? Chcesz jego powrotu czy rozwodu?

Gość gość
no mówiła mu, że się zabezpiecza a wcale nie brała tabletek a on jest strasznie za dziećmi i nie chce od niej odejść ze względu na dziecko, ale jej nie kocha.

Gość Kasandra pl
ruszaj w swoja stronę ,żyj swoim życiem ,buduj swoją przyszłość-nie warto się poddawać dla takiego gnoju życiowego

Gość gość
chciałam jego powrotu, a teraz coraz bardziej chcę zemsty

Gość gość
gość dziś jak to zlapala ? nie ma nic takiego X Przestała zabezpieczać się i zapewne kłamała, że nadal to robi.

Gość Kasandra pl
najlepszą zemstą jest ignorancja ,przyjdzie czas na odwrócenie sytuacji,życie wyrówna rachunki,

Gość gość
Jak jej naprawdę nie kocha to za jakiś czas wróci do Ciebie. Poczekaj cierpliwie tylko z czasem możesz już nie chcieć jego powrotu.

Gość gość
Najchętniej zniszczyłabym oboje ... nienawidzę ich z całego serca zmarnował mi 10 lat życia.

Gość gość
Ale tak teraz myślę, że macie racje szkoda tonąć w tym bagnie czas się rozwieść i zacząć życie od nowa.

Gość gość
Jest sposób na to aby zemścić się na kochance i odbić jej swojego męża. Musisz zacząć grać, pokazać mu, że w imię miłości jesteś pogodzona z jego odejściem ale zarazem chcesz utrzymać z nim przyjacielskie relacje. Delikatnie narzucać się z pytaniami o jego samopoczucie, o ciążę, prosząc czasem o jakaś pomoc, spotykając się u ciebie czy gdzieś na miescie. Po paru miesiacach kochanka bedzie robiła mu piekło z życia, zazdrość ja zeżre a on od niej ucieknie.

Gość gość
Zostawił, odszedł. Czegoż mozna mu życzyć? Szczescia. Pogrążanie sie w tym w niczym Tobie nie pomoze. Żyj swoim zyciem. Nikt nie powiedział, ze bedzie łatwo. Skoro odszedł, nie kochał Ciebie lub pogubił sie. Trudne to jest ponieważ jak piszesz, ze go kochasz. Ja swojemu tez pomogłam odejsc chociaz z bólem serca. Minelo 9 mscy wciąż zyje ja, mam sie dobrze:)) uśmiecham sie i nie zaluje. A milosc pomiedzy nimi skończyła sie.

Gość gość
Najbardziej boli mnie, że robił ze mnie idiotkę przez tyle czasu, żył z nią i ze mną do niej mówił, że ja jestem nienormalna i w ogóle takie różne bzdury a ja za niego oddałabym życie. jest podły

Gość gość
a najgorsze było to jak to ona powiedziała mi że moje 5 minut już minęło

Gość gość
gość dziś gość dziś jak to zlapala ? nie ma nic takiego X Przestała zabezpieczać się i zapewne kłamała, że nadal to robi. x moze nie klamala ? tabletki to nie jest 100% zabezpieczenie , mogl zakladac gumki , poza tym to on mial zone i zachcialo mu sie kochanki ? chyba nie przystawiala mu pistoletu do lba, zeby wlazil z nia do wyra?

Gość gość
po co ci taki padalec ? takiego wszedzie znajdziesz

Gość gość
Nie trać enegrii na zemstę, wykończysz się.Rozwiedż się, pomimo tego,że go kochasz, przecierp to, przepraczi zacznij nowe życie.Ten facet to dno, ona z nim też nie będzie miała super, jak facet oczernia swoją żóną, kłamie to się nie zmieni. Sytuacja dla Ciebie jest bardzo trudna, ale jedyne rozsądnerozwiazenie to zakończenie tego chorego zwiazku.Ty go kochałas, on Ciebie zdradzał, oczerniał olej gnoja, zajmij się sobą, zadbaj o siebie, inaczej sie nie da z tego wyjsc .

Gość gość
Dziękuję macie racje trzeba się jakoś z tego podnieść, może kiedyś spotkam kogoś kto mnie na prawdę pokocha.

Gość gość
Znajdź sobie kogoś innego, machnijcie dziecko , to ci ulży.

Gość gość
Wasze małżeństwo najwyrazniej nie funkcjonowało prawidłowo i coś w nim nie grało skoro mąż znalazł sobie inną kobietę,kobiete która dała mu to czego nie dostawał od ciebie.A skoro odszedl to z pewnoscia do ciebie nic juz nie czuje,bedzie mial dziecko z inna wiec wbij sobie do glowy że to jest koniec waszego małżeństwa i daruj sobie zemste na obecnej kobiecie twojego jeszcze męża bo to świadczy o tym jakim jesteś czlowiekiem,tu sie nie da juz nic zrobic bo on odszedl.Zajmij sie soba i swoim życiem,złóż pozew o rozwód bo sama wiesz że z was juz nic nie będzie,pamietaj ze czas nie stoi w miejscu i coraz młodsza nie będziesz,jeszcze ulozysz sobie zycie.

Gość gość
A skad wiesz ze nie chce od niej odejsc ze wzgledu na dziecko i jej nie kocha?Bo tak ci powiedzial? Tobie tez pewmie mowil ze cie kocha i inne bzdury ktore lykalas jak pelikan a w tym czasie mial juz inna kobiete wiec jak widac albo ci mowi to co chcesz uslyszec albo jest niedojrzalym dupkiem,ktory sam nie wie czego chce.

Gość gość
Facet zdradził żonę a tu nagonka na nią i jak zwykle te same osoby ujadaja. To czy sie zemści czy nie to sprawa autorki i szczerze to kochanka na zemstę sobie zasłużyła razem z mężem *****czem tylko szkoda życia marnować na złość a kochanka i tak dostanie za swoje bo jak jej kochas nie kocha to pójdzie w cug i zrobi innej dziecko.

Gość gość
Skoro ma inna kobietę i odszedl od ciebie to nie kocha cie,przeciez to oczywiste wiec co ty autorko chcesz jeszcze zrobic ?

Gość gość
A chuj wie jaka jest prawda,bo autorka jakos nie napisala jak wygladalo jej malzenstwo,jaka byla zona i jakim mezem byl jej partner i ciekawi mnie czy tak zupelnie bez powodu pojawila sie w jego zyciu inna kobieta.

Gość gość
Dokladnie,tak na prawde to nie wiadomo o co tu chodzi,maz zdradzil itd. A zona moze tez zdradzala,oboje wobec siebie w przadku nie byli ale jak kochanaka meza zaszla w ciążę to do zonki dotarlo ze maz odejdzie bo ta ciaza to moglbyc impuls zeby zmienić swoje zycie.

Gość gość
Moze autorka napisze cos wiecej o sobie,mezu,malzenstwie itd bo chce rady co robic ale niewiele napisala co moze swiadczyc o tym ze sama ma wiele za uszami a teraz spanikowala bo maz odszedl do innej i jeszcze dziecko bedzie mial.