Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić w sytuacji gdy facet wrobil mnie w dziecko przebijajac prezerwatywe?

Polecane posty

Gość katikaa
Tak, mąż utrzymuje rodzinę i nie widzę w tym nic złego. Skończę studia w tym roku, pójdę do pracy. W tym też nie widzę niczego złego.

Gość gość
ja bym usuneła, a nawet jakbym sie jednak nie zdecydowała na aborcję to facet nigdy by dzieciaka nie zobaczył

Gość gość
Gdy dziecko będzie świadome w przyszłości powiedz mu że chciałaś je zabić.

Gość gość
katikaa ale nie rozumiesz tego ze zarobki męza to cos na co nie masz wplywu i jutro mozesz je stracic.

Gość gość
Gdy dziecko będzie świadome w przyszłości powiedz mu że chciałaś je zabić. jakbym została wrobiona w ciążę, której nie chcę i nie mogła usunąć to tak bym nienawidziła dzieciaka ze mówiłabym mu to często

Gość katikaa
Szczerze mówiąc, raczej nie ma takiej możliwości. Ale nieważne. To jałowa dyskusja. Zresztą, nie wiem czy zauważyliście, ale ten temat jest prowokacją. Da się to wyczuć na km. Bo nie chce mi się wierzyć, że tacy idioci chodzą po tej ziemi. To nie jest możliwe.

Gość gość
nawet jesli prowokacja, to sa faceci, którzy wrabiaja w ciążę. Ja zerwałam z chłopakiem, który juz na 3 randce zaczał gadać ze chciałby mieć ze mną dziecko,

Gość gość
nie ma nic bardziej odstraszającego niz facet namawiajcy do dziecka kiedy kobieta o tym nie mysli, niech sobie za surogatke zaplaci jak tak bardzo mu zalezy

Gość gość
Ha,ha,ha! 3 tyg.trzymała opakowanie po prezerwatywie!:D a zużytą gumkę też trzymasz? ALE KIT !

Gość katikaa
Moja rada jest taka - urodzić i zrzec się praw do dziecka. Oddać je komuś, kto będzie je chciał i kochał. Jak to zrobić? Kiedy będzie się uwydatniał brzuch, zrób sobie wakacje przez kilka miesięcy , wyjedź do innego miasta, urodź. Jak się chce, wszystko da się zorganizować.

Gość gość
katika za surogacje si płaci 100 tysi, Ciaza nie jest ani bezpieczna ani przyjemna

Gość gość
prowo 10/10

Gość katikaa
Aborcja też nie.

Gość gość
Moja rada jest taka - urodzić i zrzec się praw do dziecka. Oddać je komuś, kto będzie je chciał i kochał. a ja bym wolała usunąć niz ktos potem ma np być złym rodzicem dla mojego dziecka.

Gość katikaa
Ludzi starających się o adopcję sprawdza się baaardzo szczegółowo. Poczytaj sobie o procedurze adopcyjnej.

Gość gość
Od momentu poczęcia dziecka do dnia w którym faktycznie mogłaś dowiedzieć się,że spodziewasz się dziecka musiało minąć pare tygodni, to tak długo nie wyrzucaliście śmieci że znalazłaś opakowanie- nawet nie , sreberko czy folijkę od kondoma ? to jakieś kpiny....

Gość gość
katikaa aborcja farmakologiczna jest bezpieczniejsza niz niejeden antybiotyk

Gość katikaa
Nie będziemy rozmawiać o poglądach. Dobrze wiesz, że nie ma to sensu. Każdy będzie stał przy swoim. Ja uważam, że zarodek to malusi człowiek. Ani ja nie zmienię Twojego myślenia, ani Ty mojego.

Gość gość
katikaa od zarodka mozna oderwac komrke i nie wplynie to na jego rozwój, Zarodek moze sie połaczyc z innym zarodkiem i stworzyc jednego czlowieka, Zarodek moze sie podzielic i stworzyc 2 ludzi

Gość gość
Ludzi starających się o adopcję sprawdza się baaardzo szczegółowo. Poczytaj sobie o procedurze adopcyjnej. no i co z tego, nie zyczę sobiew zeby ktoś dysponował czyms co jest moimi genami

Gość gość
Zbierasz papierki po prezerwatywach? :O # tygodnie po stosunku a ta nadal ma papierek w chacie o ludzie :D

Gość gość
Trzeba sie dobrze poznac zeby miec dziecko ale do lozka mozna chodzic rany autorka jest taka idiotka ze plakac sie chce...

Gość gość
Przerwij ciażę bo nie masz warunków I całe życie może ci się zawalić przez to nie chciane dziecko. Chociażdziecka szkoda bo nie zawiniło nic.

Gość gość
„JA czy TY?” Telefon Zaufania (58) 6 915 915 i Netporadnia www.netporadnia.pl dla osób, które rozważają aborcję oraz tych, które już jej dokonały. Godziny kontaktu: od 16.00 do 6.00 Oferujemy bezpieczną przestrzeń rozmowy dla osób, które myślą o aborcji. Jesteśmy po to by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wiedzę z zakresu: medycyny, farmakologii, procedur wsparcia instytucjonalnego, psychologii prawa, A także wsparcie emocjonalne. Wyznajemy zasadę, że „droga do mądrej decyzji prowadzi przez wiele pytań”. Swoje działania kierujemy do kobiet, mężczyzn, personelu medycznego oraz wszystkich osób, które doświadczają skutków aborcji. Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny. Gwarantujemy pełną dyskrecję.