Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Krwawienie podczas owulacji

Polecane posty

Gość gość

Zaczęłam starania o dzidziuśiu.To chyba już 4 miesiąc starań u dalej nic.Ten cykl miałam inny podczas dnia na który miała przypadać owulacją zaczęłam delikatnie krwawić.. Dodatkowo bolal mnie jajnik.Co to mogło być? Iść z tym do ginekologa?

Gość katikaa
Krwawienie podczas owulacji to objaw właśnie... owulacji :)

Gość gość
Tyle się teraz o bezpłodności słyszy....Staramy się kochać co drugi dzień w okresie zwiększonej płodności...Chodzilsm do lekarza od strony fizycznej wszystko w normie zawsze było...skoro mam objawy owulacji chyba też jest ok.Może wina hormonów? Jak zajść i nie z wariowac?

Gość katikaa
Przede wszystkim nie uprawiajcie seksu z myślą o tym, że chcesz zajść w ciążę. Kochajcie się dla przyjemności, dla samego seksu i bycia z sobą. Nie myśl w ogóle o ciąży.

Gość gość
Jak zobaczylam ten objaw przeszła po 3 godzinach do działania...podobno komórka jajowa jest możliwa do zapłodnienia w ciągu 6 h.jak tu nie z wariowac...Koleżanką z pracy stara się ponad rok o dziecko oczywiście wszystkim się tym chwali...

Gość katikaa
Ja nie starałam się o dziecko, nie uprawiałam seksu w dniach najbardziej płodnych i zaszłam w ciążę po siedmiu miesiącach. W ogóle nie myśl o ciąży.

Gość gość
Kochalam się dla samego sexu disc długo.Skoro marzysz o tym nie da się nie myśleć;(nie używane partnera jako reproduktora, ale przed kolejną miesiączką modłę się by nie przyszla

Gość katikaa
Możecie zdecydować się na inseminację. To nie kosztuje dużo.

Gość gość
Skoro teoretycznie zachodzi się w ciążę w okresie dni płodnych jak można o tym nie myśleć mając kaledarzyk? Zazdroszcze wszystkim ciężarnym.Zawsze odkładalam ciążę bo to nie był odpowiedni moment a teraz kiedy jest to nici z tego

Gość katikaa
Mi kiedyś ginekolog tłumaczył, że jak się bardzo chce, to nie zaskoczy i tyle. Że jakieś tam substancje się wydzielają czy coś, które nie pozwalają na spotkanie się plemnika z komórką. Dlatego pełen luz, namiętność, winko, muzyczka, romantyczne filmy, a owulacja, testy itp na bok!