Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Witam :D

Polecane posty

Gość gość
jak się im nikt nie wtrąca to aż miło poczytać jak sobie fajnie rozmawiają ale widać niektórym to przeszkadza ciekawe tylko czemu?

Gość
heheshki dziś nie to najpierw ty napisałeś o mnie - i nie chodzi tylko o mnie, ale i o innych użytkowników-wtedy nawet nie wchodziłam w wasze tematy...:DDrugi raz to chyba zrobiłam jak zobaczylam jak to ty hejtujesz... I nie nic mnie nie zabolało-kafe mi naprawde wisi i powiewa. :D bardziej mnie to smieszy, a dlaczego zaczelam raz na miesiac pisac cos w waszych tematach napisalam w dziś ;) MMartha dziś mylisz sie Marto-nie mam nato czasu i nie sprawia mi satysfakcji gnojenie innych. :)Zawsze pisze ze swojego nicku i jeśli nawet będę chciała "hejtowac", a raczej pisać swoje zdanie to tylko z niego. ;) A może własnie wkurzyło mnie to ze nie pisze w waszych tematach, a co jakiś dziwny komentarz z gościa piszecie-gggb/moon/sysia? :o Naprawdę macie schizy. :D

Oszkaa jest bardzo lubiana przez nas :) a ty niestety gggb NIE!!! do miana kobiety tobie daleko!!! brak ci wszystkiego co powinna posiadac prawdziwa elokwentna kobieta!to wszystko na ten temat:D

Gość gość
Nikogo nie hejtuje, tylko zauważam jak jest. Mam nadzieje ze kiedyś będą razem. Tylko naprawdę smakosz zrób coś!! Proszęee Gggb też bardzo działa mi na nerwy, widać że jakaś suka, udaje fajną i się nie szanuje

ona stąd nie pójdzie, zaraz napisze że ona też ma tutaj prawo być i pisać hehe :D ja nie wiem jak tak można, nie lubi nas jak pies kota ale sama przyłazi i jeszcze się drażni, ja jakoś gggb w twoich tematach nigdy ale to nigdy nie pisałem bo mi zwisasz, a ty jak na złość musisz wleźć girą w mrowisko...

Gość
no własnie wracam sobie z pracy i pisze na telefonie, ale myślę ze wyczerpałam już ten temat raz na zawsze...:D papa ;)

Gość gość
kolejna pracująca mitomanka się znalazła i jeszcze nagle na telefonie pisze :classic_cool: już to widze ze ty takie długie obszerne posty na telefonie stukałaś

Gość
mam bardzo sprawne palce-pisze naprawdę duuuzo smsow...:D Ale spoko. :D🖐️

Lubic,nie lubic;-)ciezko tak przez neta zdeklarowac,po prostu moze zamiast jeden drugiego gnoic,wystarczy nieco empatii,zyczliwosci dla 2osoby?Mlodzi ludzie,ale sfrustrowani,niezyczliwi,jak stare oblesne zgredy,ktorym juz nic nie pozostalo,jak narzekac i klasc klody pod nogi innym.

Gość gość
ona chyba was jednak lubi bo nie może się od was oderwać a po za tym kto sie czubi ten sie lubi

Wlasnie o to chodzi marto nie zna cie a rzuca takie oskarzenia to jest przegiecie

dobra dziewczynki dajcie już spokój ;) winka lepiej rozlejcie do kielichów :):P

Gość wszystko widze rencisto
neptyk wylazł spod gościa udawał pare dni że go nie ma wczoraj to on wam wlasnie temat zaspamował :classic_cool: