Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Witam :D

Polecane posty

Gość
oszkaa dziś jeśli piszecie ze wszystkimi to zaakceptujcie także "hejterow".;) Ale części bym tak nie nazwala-maja po prostu swoje zdanie, które jest inne od waszego, a smakosz nieraz nawet na coś niezbyt obraźliwego, nie po jego myśli od razu sie rzuca. :D MMartha dziś A ty jesteś starym pedrylem, który udaje kobietę i każdy bardziej rozgarnięty o tym wie :D Lece ;)

i kto to mowi juz zapomnialas jak sie rzucalas jak ciebie hejtowali :D

gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)

Gość gość
Smakosz ogarnij się w końcu, nie umiesz nawet zdobyć kobiety, aż żal patrzeć na to co piszesz, płaszczysz się i nic więcej... zrób coś w końcu w tym kierunku żeby być z oszka a nie zachowujesz się jak c**aa

good girl gone bad96:D hahahahaha odbija tobie i to ostro!!!ogarnij sie kobieto !wstydu nie masz i nie pisz do mnie ! nie zycze sobie!! -zegnam ciebie :)))

Gość gość
Tak, bo to są dobre rady. Ona Cię widzi za nos, będziesz zawsze we friendzone jeśli nic z tym nie zrobisz. Kobiety lubią jak się je zdobywa, zrób coś w końcu...

Dlaczego tu wszyscy kogos swataja?Sa dorosli nie?Jesli beda chcieli miec inne relacje,poza forum,to je beda miec,bez informowania Kogokolwiek:-P,dajcie zyc innym i sami zyjcie,jak chcecie🖐️

good girl gone bad96 ... a poza tym nie musze udawac kobiety .."bo" jestem kobieta :) co o tobie napisac i powiedziec nie mozna!!:D

Gość gość
Nikt nie swata, ale wszyscy widzą jak smakosz nieudolnie podrywa oszke... Musi się bardziej postarać.

Gość
oszkaa dziś tak, ale miałam powody-podszywali sie- u ciebie chyba nikt nie pisze z takiego samego nicku jak ty i nie grozi ci namierzeniem, pobiciem itp? ;) heheshki dziś Nie atakuje-pisze prawdę i to co myślę. :) I nie myśl ze coś mnie zabolało...:D Po prostu dopóki wydawaliście mi sie jacyś oderwani od świata, dziwni-ale niezłośliwi-średnio mnie to interesowało i nawet nie napisałam jednego posta w waszych tematach. ;) ale jak weszłam parę razy zobaczyłam jak za plecami jeździcie po innych- a raczej smakosz, a oszka mu przyklaskuje to zmieniłam zdanie-choć dalej staram sie omijać wasze tematy. :D Niby tacy "święci", a tak naprawdę szkoda gadać-OBŁUDA :D Ja przynajmniej jestem szczera. ;) Ostatecznie zegnam. ;)

juz teraz na 100% wiem ze to gggb spamuje i wyzywa ludzi z kaffe z goscia!!!!

gggb "szloro" albo "ściero" jakoś tak, powtórze to co cię zabolało... gdybyś sie nie wpieprzała i nie zaczynała hejtować i dopjertalać mi to byś mi zwisała i powiewała, ale że oczywiście musiałaś sie wpieprzyć, hejtować, wyśmiewać a przy tym próbować błysnąć no to sory bardzo dziewczyno wiązankę dostałaś, co ty myślisz ze ja będę tu sie przed wami wszystkimi korzył, że wam wszystko wolno a mi nie? że jak ja na kogoś głos podniose to zaraz Bóg wie jaki zły jestem bo mi nie wolno? śmieszna jesteś... i wypad stąd bo już idziesz idziesz i nie możesz wyjść 🖐️

16.03 Ja tu czytam jedynie dwoje ludzi,ktorzy lubia Sobie rozmawiac:)moze tez tak spojrz,zamiast spekulowac?:)Jedni z normalniejszych osob tutaj,a takowych jest tu niestety niewiele:)Chamstwo,hejterstwo i zawisc,tylko to tu jest mile widziane