Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Witam :D

Polecane posty

O sernik na zimno to ja bardzo lubie ;) ale robisz sama z twarogu czy taki na łatwizne z paczki :P te z paczki z resztą też są dobre

Gość gość
Prawie, Mirek i fiut to ta sama osoba?

Gość gość
gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;) gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)

Gość gość
gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)

to wy pieczcie ja mykam :))) zycze milego weekendu:))MMartha od urodzenia:) :classic_cool:

Gość gość
gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)

Gość gość
gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)

Gość gość

Gość gość
gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)

Gość gość
gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)gggb ty się najbardziej rzucasz i wystarczyło że raz jeden jedyny ci coś powiedziałem, prawde zresztą i tak samo Patrycja ci powiedziała prawdę która cie zabolała i od tego czasu nieustannie nas atakujesz i nawet teraz jak zwykle musiałaś wtrącić swoje 3 grosze idź z Bogiem, krzyżyk na droge ;)

Ehh to ja też spadam coś czuje że już sobie nie popiszemy bo nam nie pozwolą :o jakbym gnoja dopadł to bym na miejscu nogi z d**y powyrywał trolu jepany!