Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

Kawa na ławę

Polecane posty

Gość gość
gość 2015.04.13 i kamila chciala mu sie oddac po pijaku jak byla na wczasachsmiech.gif x kamile tez przeprosisz za to ze zrobiłes z niej dziiiiwko

Gość gość
Maciek B 2015.04.14 ja mam w tym zakresie zasady - dymam takie panienki, ktore chce wydymacoczko.gif

" gość dziś to ta co ukradła ci hasło do bloga i potem z gosciem k zescie ja szmacili przez wiele topicków ,to gratuluje ze ci wybaczyła ,widac nie ma swojej godnosci " X ja pierdzielę, nadal mielisz jakieś smęty sprzed 2 lat?:D masz ty w ogóle gościu jakieś życie? wyluzuj, to tylko kafcia :D

Gość gość
zab alka widze ze lubisz tego zaklamanego koootasa ,normalnie liz mu rowek

Gość Zuzanna Amelia ææ
Witam wieczorowo

" gość dziś zab alka widze ze lubisz tego zaklamanego koootasa ,normalnie liz mu rowek " X sam mu wyliż, skoro tak za nim latasz i śledzisz każde słowo, to musisz być wielkim fanem :D

Gość gość
takim ja ty alka dam ci dobra rade lec mu zrob rosołek ,podlej kwiatki ,daj mu dooope ,a potem cie wyzwie na kafe :D

Gość gość
uległa suczka rondla

" gość dziś takim ja ty alka dam ci dobra rade lec mu zrob rosołek ,podlej kwiatki ,daj mu dooope ,a potem cie wyzwie na kafe smiech.gif " X sam mu daj, tyle o tym piszesz, że musisz mieć wielką ochotę na Maćka :D ja nie jestem zainteresowana żadnymi bliższymi kontaktami z facetami z kafe 🖐️

Gość Zuzanna amelia ææ
O czym dzis gadacie ?

Gość gość
alka jestes po prostu nie wiarygodna ,pozatym jestes złodziejka chciałas mu ukrasc poczytnego bloga ,widac ty nie masz zycia w realu ze chciałas sobie przywłaszczyc cudze mienie ,cud ze ci to wybaczył

Gość gość
X sam mu daj, tyle o tym piszesz, że musisz mieć wielką ochotę na Maćka smiech.gif ja nie jestem zainteresowana żadnymi bliższymi kontaktami z facetami z kafe lapka.gif x widac jestes złodziejko ,lecisz na bogatych co cos maja i chcesz sobie przywłaszczyc

Gość gang bang
Alka dołączysz do nas ,będzie fajnie ty złodziejka ,kamila z nadwagą,aga puszczalska mezatka ,zaborcza gosc k i olka jego przesladowca:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Maciek - A wiesz , ze to jest czasami bardzo dobra reklama dla faceta.

Gość gość
zaba rozumiem ze to prosiłas macka o wybaczenie za to świnstwo co mu zrobilas

Gość Zuzanna Amelia ææ
Maciek - A ile razy powtarzaja sie tematy , ze dziewczyny leca na bad boys ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Maciek - A tak z innej beczki: Mam dla Ciebie pomysl na fajna potrawe. Ale dostaniesz to dopiero jak sie bedziesz zenil z Zaba. To bedzie moj prezent slubny. Bedziesz mogl zaserwowac gosciom.

Gość gość
zawsze leca na niego te co je wyzywa ,te dziewczyny sa widac tepe ,bez poszanowania dla samych siebie:(

Gość gość
ŻabAlka dziś nie prosiłam smiech.gif x wystarczy ze padłas ze nim na kolana i skomlałas o litosc:D powinnas mu publicznie podziekowac za to ze ci wybaczył

Gość gość
maciek taki dobry chłopak ,alka a ty taka podła swinia ,zaparz sobie melisy i niech maciek zabierze cie na msze w niedziele wyspowiadasz sie z tego grzechu jakim jest bezczelne złodziejstwo

Gość gość
Maciek B dziś "cud ze ci to wybaczył" To nie cud, po prostu ja lubie. x tak macku ty ja lubisz a ona cie okrada ,potem ja szkalujesz publicznie a ona płacze i błaga cie o wybaczenie

Gość gość
iftar jaki fanclub:D to jest dno a nie dziewczyna ,kto by leciał na złodziejke jedynie Maciek:D

Gość gość
ŻabAlka dziś Iftar - tak, fanów przybywa, może jakiś zlot zorganizuję cool.gif x chcesz az tyle osób z kafe okrasc:D

Gość gość
a ja ci tez powiem raz ,skoro to twoja wina po co ja wyzywałes przez x czasu na swoich topicach

"chcesz az tyle osób z kafe okrasc" X skarbuniu, najpierw leciałam na wszystkich z kafe, potem miałam wąsy, a teraz kradnę. rozwijasz się normalnie jak mój papier toaletowy. obawiam się, że skończyć też możesz w tym samym miejscu :classic_cool: