Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Maciek B dziś @iftar: nie zasmiecam topicu p*****lami, a to co tutaj pisze bedzie wylacznie moja autonomiczna sprawa ale zdanie ludzi musze znac inaczej nie ma hoooja we wsi, ja Tobie nie mowie co masz tu pisac,,ale masz wychwalac moje dania i mi przytakiwac inaczej pójdziemy na noże:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 Maciek - Wielkanoc to akurat swieto poganskie zaadoptowane do wiery chrzescianskiej. Jak zreszta wiele innych. malowanie jajek to tylko jeden z poganskich zwyczajow. Kurczaczki , zajaczki , bazie to wszystko sygnal ze zbliza sie wiosna i zaczyna sie nowe zycie. Jesli spojrzysz na inne kultury to nowy rok przewaznie obchodzony jest na wiosne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Maciek B dziś @Zuzanna: Wielka Noc, to swieto katolickie, ja sie glownie modle w tym czasie do PUTINA, a nie malujemy jajka czy cokolwiek. najwyzej zrobie sobie swastyke na czole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gejosław Napisano Marzec 13, 2016 ostatnio maciek malował mi jajka akwarelami ale smyrało ,byłem podniecony na maxa ,nie wytrzymałem i trysnołem mu w twarz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 zuza i maciej idealny duet oby tylko dzieci nie plodzili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 nnnnnnnnnnnn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 Sama nazwa "wielka noc" jest chrzescianska. Obyczaj witania wiosny , malowania jajek i wiosenn\ych wypiekow jako taki jest poganski. A wiecie przynajmniej kiedy wypada wielkanoc ? jak sie oblicza daty w przyszlosci ? To swieto ruchome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 Maciek - OK. Ja nikomu nie zabraniam sie modlic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Maciek B dziś @Zuzanna: pytalas, wiec Ci odpowiedzialem. My w swieta wielkanocne modlimy sie ,ja w piżamce w krate ,rece obwiązane rózancem ,wiesz jaki jestem dobry ,pokutny chłopak ,nawet wode mam swięcona w domu co by mi się doniczki same z kwiatami nie przesuwały jak nie zmówie pacierza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 I znowu sie zacielo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Zuzanna Amelia ææ dziś Maciek - OK. Ja nikomu nie zabraniam sie modlic. Usiłuje ci tylko to i owo wytłumaczyc ale jestes tak ograniczony umysłowo ze tego nie rozumiesz ,czasem nie rozumie sama siebie ,że mam do ciebie tyle sił ,lub tez jestem taka uchynieta debilka ,ze ci wierze i popieram ,taka łagodna owieczka ze mnie jak w twojej modlitwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 pyk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Maciek B dziś @Zuzanna: pytalas, wiec Ci odpowiedzialem. My w swieta wielkanocne modlimy sie. co nam pozostaje babka dentyska bez zębów tak się głosno modliła ze spluła jajka i całe sniadanie wielkanocne ,nikt się nie połasił ,została nam tylko modlitwa:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 Gosc - Coz za analiza. Masz zamilowanie to psychologii ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Zuzanna Amelia ææ dziś Gosc - Coz za analiza. Masz zamilowanie to psychologii ? bo tak mysle ze trafnie myslisz ,ale ja jako jego fanka nie mam odwagi przyznac sie do swoich mysli ,boje sie go ,wole mu smarowac dooope miodem niz napisac prawde:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 zuzanno ten gosc dobrze pisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 Gosc - Pudlo. A moze przeanalizujesz siebie ? Co jest motorem napedowym Twoich tekstow tak krytycznych dla Macka ? Zrobil Ci cos ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Zuzanna Amelia ææ dziś Gosc - Pudlo. A moze przeanalizujesz siebie,bo ja siebie nie potrafie ,jestem taka płocha i chce byc lubiana na forum ,dlatego tak grzecznie pisze do macka ,nie to co iftar ? Co jest motorem napedowym Twoich tekstow tak krytycznych dla Macka,ja wiem ze skrzywdził wiele osób przez swoje kłamstwa,ale oficjalnie tego nie przyznam ,zostane szarą gąską ? Zrobil Ci cos ? i tu temat rzeka naiwniaro:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 Gosc - To skoro tak lubisz pisac o mnie to rozwin temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Zuzanna Amelia ææ dziś Gosc - To skoro tak lubisz pisac o mnie to rozwin temat. nie lubie o tobie pisac ty jestes tylko haczyk na rekina:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 zuza prawda od goscia zabolała buajhaahahahahjaajajajbaaiuaauauau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 zuza a jakby jego kwitaki lewitowały ,tez bys w to uwierzyła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 Gosc - A co Cie tak boli w co ja wierze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Zuzka ja ci powiem prawde duch zimnego Lecha go przekracił ,dawał rondlowi znaki:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Zuzanna Amelia ææ dziś Gosc - A co Cie tak boli moja głupota i to w co ja wierze ? kompletnie nic :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 Maciek - doloz plasterki rzodkiewki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Maciek B dziś Kanapkowy jopek bez mózgu tak jak JA: http://www.garnek.pl/kasztan/31039435/kanapko wy-ludzik a gdzie zachywty na moja twórczosc kulinarna ,no zuzka rusz doope i napisz cos:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 Maciek - I maslo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2016 Zuzanna Amelia ææ dziś Maciek - doloz plasterki rzodkiewki. i jakies leki psychotropowe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia ææ Napisano Marzec 13, 2016 I znowu sie zaczelo. Pora na nastepny topik czy podnosimy dyzurny Tsantsa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach