Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co w takiej figurze jest sexy?

Polecane posty

Gość gość
Tluscioch,co może być seksownego w grubasce?uda jak ciezarowiec?

Gość gość
Kobiety otyłe mają mniejsze powodzenie, stąd ich większa ochota na seks i dlatego więcej też dają z siebie, podobnie jest z osobami mniej atrakcyjnymi, takie są osoby są mniej egoistyczne i mniej próżne i bardziej skłonne do dawania szczęścia innym niż brania.

Gość gość
Kiedyś od najlepszego kumpla usłyszałam, że " nie wyobraża sobie seksu z tak filigramową dziewczyna, bał by się na mnie położyć ":) chudą być też nic przyjemnego.

Gość gość
Ja jestem filigranowa również, choć nie chuda. Kochalam sie z mężczyzna cięższym o prawie 50 kg ,nie zgniotl mnie:-D

Gość gość
Miałaś szczęście , ja próbowałam już teraz z moim M kochać się po bożemu i nie dałam rady, powietrze tylko ze mnie uszło :)

Gość gość
To albo miał małego albo jesteś pojemna

Gość gość
A co ma wspólnego pojemność z kilogramami?

Gość gość
No właśnie , mnie też to ciekawi ( twój głupi tok rozumowania)..

Gość gość
Ten z którym sie kochalam ma silne bardzo ramiona, dlatego mnie nie zgniotl

Gość gość
Pozycja po Bożemu nie polega na położeniu się na kobiecie całym ciężarem ciała, tors raczej powinien być nad kobietą, właśnie po to aby jej nie zgnieść :)

Gość gość
Dokładnie,opiera sie właśnie na ramionach

Gość gość
wystarczy zgiąć ręce w łokciach i po problemie, nie trzeba do tego siły, ale ta pozycja jest jedną z najgorszych, zdecydowanie lepsze są już boczne.

Gość gość
Lepsze? Chyba zależy od upodobań. Dla Ciebie ta jest gorsza,dla kogoś innego lepsza. Proste .

Gość Dobry Duszek 1234
Zacznijmy od tego, że nie jest gruba, ani tłusta.... Jest po prostu nieco większa, co wcale nie oznacza, że nie może być sexowna i nie może czuć się sexownie. Nie ważne czy to zdjęcie to retusz czy nie. To że co po niektórym ta kobieta się nie podoba, nie oznacza wcale, że zaraz trzeba po takiej kobiecie pojeżdżać.

Gość gość
Te, ktore sa wiecznie na diecie sie tu musza wyzyc :D:D

Gość Dobry Duszek 1234
No chyba tak, co po niektóre chudziny zazdroszczą po prostu tym krągłym kobietą pewności siebie i to je najbardziej drażni. A że nie potrafią zapanować nad swoimi emocjami to wyżywają się w taki a nie inny sposób...

Gość gość
Jest to piękna i seksowna kobieta. Oczywiście zależy kto co lubi. Jak dla mnie ma troche zbyt masywne uda, ale generalnie ma bardzo ładna twarz i ma zachowane proporcje (poczytajcie sobie o proporcjach talii, bioder i biustu). Podobny założyłem temat - uwielbiam roochanie i tam wkleiłem link do kobiety, która jest jeszcze ładniejsza oraz bardziej seksowna.

Gość gość
jak ktos lubi tłuste ,ciężkie wagony to będzie okej .

Gość gość
A jak ktos jest chamski i mało tolerancyjny, to tez jest ok?

Gość gość
Nie jestem chamski ,czy tolerancyjny nie wiem ,nie chciałbym takiego wieloryba w łóżku i tyle ani na codzien z taka zyc .Ciekawe ile dziennie przeżera kasy ,na papier toaletowy bym nie wyrobił.

Gość gość
To znaczy, ze masz zero wrażliwości i nawet nie widzisz jakich pejoratywnych słów używasz. Mozna cos napisac lub powiedziec na wiele sposobów, ty walisz z grubej rury.

Gość gość
Samo życie .Ja nie myślę o kobiecie na jeden raz tylko przyszłościowo.Gdyby przyszło utrzymywać taka panią to poszedłbym z torbami.Na imprezę tez troche nie bardzo,wywołałbym ogólny śmiech.Jestem po prostu szczery. Zona kumpla po trzech porodach lepiej wygląda a wszyscy mu dogryzaja .Sorki taka prawda.

Gość gość
Ładne ma piersi, ale na 3 zdjęciu brzydko jej twarz wyglada. Generalnie na pierwszych dwóch zdjęciach ładnie wyglada, choc wole inny typ puszystej urody. Faktycznie wzrost bardzo sie liczy u puszystych kobiet.

Gość gość
10:37, wszystko zależy od tego w jakim towarzystwie sie obracasz. Ja w tolerancyjnym nie mam żadnym z tym problemu o czym napisałeś. Druga sprawa - mozna jest normalne ilości jedzenia, ale niezbyt zdrowo sie odżywiać. Poza tym mozna tez mieć słaba przemianę materii, itd.

Gość gość
Ta w żółtym okej .Z tamta obok na plażę bym nie poszedł.

Gość gość
Ta niska nie ma zachowanych proporcji, a uda ma delikatnie mówiąc nieapetycznie. To nie mój typ urody puszystych kobiet. Ta kobieta jest piękna: tiny.pl/g7rvv

Gość gość
I co z tego, ze powstawiasz nieapetycznie puszyste kobiety. Kobiety szczupłe tez mogą byc mało urodziwe i brzydkie. Rozumiem, ze chcesz zrazić innych i zepsuć wątek.