Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shesade

Mam ochote popisac z ciekawymi kobietami o bzdetach nie mylic z sexem

Polecane posty

Gość shesade

Czesc jestem 30parolatkiem i mam ochote popisac z kobietami o p*****lach i nie tylko o sexie;-) Mam dosyc stereotypowej paplaniny. I speak english as well maybe not like polish but pretty good.

Gość gość
Jak Ci minął dzień?

Gość shesade
A czemu pytasz;-)

Gość shesade
Minal jak kazdy inny o pracy nie pisze ale toche ksiazki przeczytalem, obejrzalem filmDVD jakies zakupy troche cos w kuchni troche neta

Gość gość
A jaka paplanina jest niestereotypowa?:)

Gość mirabelka30
a jaką książkę czytasz?:)

Gość Shesade
Jak Dzieczyny lub kobiety probuja naciagac na kase podladowanie jakis telefonow jakies Skype cos tam to jest nudne mnie to nie bawi niech jacys kolesie co to lubia te wirtulane zabawy sie tym bawia. Ja wole real ale na miescie u mnie zawsze pustki;-)

Gość shesade
Johna Grishama "Ława Przysieglych" a niedawno skonczylem "Kancelarie"

Gość gość
Wirtualność to nie realność ale czasem przydaje się jako substytut. A romawiać można o wszystkim, trzeba tylko chcieć:)

Gość shesade
Johna Grishama " Lawa Przysieglych" a skonczylem "Kancelarie"

Gość shesade
Substytu owszem z tym sie zgodze. Bo z niektorymi osobami cytuje kolezanke;-) To tak jak by rozmawiac z Botami a czasami BoTy maja wyzszy poziom konwersacji niz konwersacja na poziomie No Tak HM i emotionki;-)

Gość mirabelka30
lubisz sport? ja pływam, uwielbiam wodę to mój żywioł

Gość shesade
I tak i nie Jezeli ma to byc sport ze siedzi sie z brzuszyskiem na fotelu a w reku ma sie pudelko nicosci i przeskakuje sie po kanalach TV to nie. A jezeli uzna sie ze jezdze rowerem nawet duzo duzo spaceruje to tak, Ja tez lubie wode, plywam tak sobie ale raz pobilem 20 basenow non stop ale kiedys;-)

Gość mirabelka30
a konkretnie o czym byś pogadał, może bardziej precyzyjnie:)

Gość mirabelka30
20m basenów to dla mnie mało, ale rowerek i spacer również lubię:) zwłaszcza z kimś...

Gość shesade
Mam wiele zainteresowan moze chcesz wymienic sie mailami;-) Lubie jazde rowerem, ksiazki fajnie by bylo opowiedziec o nich;-) oto przyklad Szeherezada była córką wezyra. Ze względu na wysoką pozycję swego ojca znała i przyjaźniła się z synem sułtana, księciem Szachrijarem. Uważała go za chłopca dobrego i sympatycznego. Jednak wkrótce potem wyjechała i nie widziła swojego przyjaciela przez wiele lat. Po kilkunastu latach Szeherezada była już dorosłą i piękną kobietą. Powróciła do Bagdadu, swojego rodzinnego państwa. Jednak zastała zupełnie inny świat. Od ojca dowiedziała się, że zdradzony przez żonę i brata sułtan Szachrijar, wówczas dorosły mężczyzna, postanowił po nocy poślubnej, o wschodzie słońca zabijać swoje kolejne małżonki. Kiedy zaczęło brakować kobiet w haremie, Szeherezada zdecydowała się zostać kolejną żoną sułtana, wiedząc, że zabije on ją następnego dnia Szeherezada zaczęła opowiadać basn, której Szachrijar początkowo nie chciał słuchać. Później jednak zafascynował się opowieściami swej małżonki. Sułtanka (tj. Szeherezada), zauważając wschodzące słońce, przerwała opowieść w najciekawszym momencie, przed samym końcem. Sułtan chciał zabić Szeherezadę, ale obawiał się, że pozbawiając ją życia, nigdy nie dowie się zakończenia opowieści. Darował jej więc życie na następną noc, aby skończyła baśń. Szeherezada skończyła pierwszą opowieść i zaczęła kolejną, a przed samym jej końcem przerwała. W ten sposób sułtan darował jej życie na kolejną noc – i kolejną, i kolejną, i kolejną itd. Tak Szeherezada opowiadała sułtanowi basnie przez 1001 nocy. Po tym czasie sułtan postanowił jej nie zabijać i pozostawić przy życiu. Poza tym zakochał się w swej żonie i wiedział, że nie mógłby jej zabić. Tak więc dzięki Szeherezadzie sułtan Szachrijar stał się normalnym człowiekiem, kochającym mężem i ojcem oraz wspaniałym sułtanem i wodzem.

Gość shesade
Ja dawno od 5 lat nie plywalem, kiedys plywalem w z Petra w Abedreen po Collegu musze przyznac ze i ona lepiej od mnie plywala;-)

Gość shesade
Moge wybrac sie na basen ale wyczynowcem nie jestem wole byc szczery;-) Ale rower spacer chetnie zaprosze;-)

Gość mirabelka30
ponoć facet jesteś shesade? ona... może kobietką jesteś :))) nie umawiam się live... ale pogadać mogę miło

Gość shesade
A wiesz co znaczy w azjatyckim jezyku Shesade?

Gość shesade
Lubie starozytna historie stad ta nazwa;-)

Gość mirabelka30
nie wiem może zdradzisz:)

Gość gość
We Wspaniałym Stuleciu tak mówią na książęta :D synów Sułtana

Gość shesade
Tak to znaczy ksiaze

Gość mirabelka30
księciunio:))

Gość shesade
Jaka mylaca nazwa prawda?

Gość gość
Zajrzyj kolego na http://szybkiczat.pl - można sobie pogadać z fajnymi osobami. Anonimowo i z kamerkami :)