Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uroda jest najważniejsza jeśli chodzi o wybór partnera

Polecane posty

Gość gość

musi wyglądać jak model

Gość gość
Kobieta też musi się podobać :-)

Nie musi wyglądać jak model, ale musi się podobać. A mało której podoba się niski, gruby, łysy i z trądzikiem. Musi być pociąg fizyczny, inaczej to nie zadziała.

Gość gość
Haze dziś Ty się lepiej nie odzywaj jak nie masz pojęcia. Partner musi wyglądać jak model i być niewiarygodnie przystojny bez tego nie ma szans na jakikolwiek związek

gość dziś - jakby Ci to powiedzieć, ja mam partnera, więc chyba jednak wiem. Co więcej, nie był jedynym mężczyzną w moim życiu, spotykałam się wcześniej z co najmniej kilkoma. Więc jakby to powiedzieć, chyba wiem jednak lepiej :D

Gość gość
pojedyncze przypadki kluczowy jest wygląd musi wyglądac jak model

Zgodzę się, że wygląd jest bardzo ważny, ale naprawdę mało która chciałaby takiego szczurowatego faceta jak modele.

Gość gość
Haze dziś Szczurowaty to może być twój facet bo na modela to nie biora szczurów tylko przystojnych mężczyzn nie podoba się to bierz tych brzydkich nikt ci nie każe

Gość gość
Haze dziś Nie musi wyglądać jak model, ale musi się podobać. A mało której podoba się niski, gruby, łysy i z trądzikiem. Musi być pociąg fizyczny, inaczej to nie zadziała. x Mam wrażenie, że to troll. Dzisiaj na tym portalu przewinęło się kilka tematów jakiegoś frustrata który płakał, że kobiety wymagają od mężczyzn wyglądu modela. I ten wątek to chyba ma być prowokacja. Trochę dziwna ta kafeteria;) Ale skoro zaczęłam juz klepać w klawiaturę, to się ustosunkuję do wypowiedzi autora i Twojej: Uroda nie jest najważniejsza. Mnie też nie podobają się niscy, a swego czasu byłam mocno zauroczona niższym ode mnie. I był wówczas dla mnie największym przystojniakiem na świecie. Często miałam tak, że facet nie podobał mi się na początku fizycznie. Ale wraz z zaangażowaniem emocjonalnym zaczynał mnie pociągać fizycznie.

Błagam Cię, modele są chudzi i bardzo wysocy, wyglądają jak ofiary afrykańskiego głodu. No, chyba że modele bielizny, ci mają lepsze ciała. Mój mąż akurat do szczurowatych nie należy, dzięki Bogu, ale nie jestem przekonana czy nadawałby się na modela. Za szeroki w barach jest do high fashion.

Gość gość
Haze dziś A co maja byc grubasami ? oni nie są chudzi tylko szczuply, wyrzezbienie na wzrost 186 waza ok 79-86kg a to optymalna waga na ten wzrostu pozdrawiam. Twój mąż to modelingu hahaha za gruby byłby a po drugie pewnie brzydki z twarzy! Na kogo kobieta poleci na facet modela czy na takiego szczura jak twój facet?

gość dziś Mój mąż ma 188 wzrostu i waży 84 kilogramy, także na pewno nie byłby za gruby. Jest natomiast zdecydowanie za stary na tą branżę :D Tam się pracuje do 30, potem emerytura. Jak tak patrzę np. na męża Anji Rubik, to naprawdę, mój jest o wiele ładniejszy. Chociaż faktycznie, ma wysokie kości policzkowe i mocną szczękę, a to ostatnimi czasy w modelingu modne, z tego co widzę.

Gość gość
Haze dziś zależy, jacy modele. facet z reklamy telewizyjnej czy nawet taki reklamujący piżamy w gazetce z tesco jest zazwyczaj typowym przystojniakiem, a nie bladym szczupakiem z wybiegu.

Gość gość
to jest troll.. zakłada te tematy od 2015

Gość gość
Ja tam nie wiem, czy modeli, czy nie. Wiem natomiast, że mają kosmiczne wymagania i facet Haze ma pewnie ryj lepszy od niej samej. Ostatnio ciągle widzę facetów o 3 punkty na skali lepszych od kobiet, z którymi idą za rękę. To się musi skończyć, ta absurdalizacja wymagań. Kobiety nic sobą nie reprezentują.

Gość gość
Haze dziś ten od Anja Rubik przecietny moja siostra ma faceta wyglądającego jak typowy model nawet ładniejszy niż tych wiekszośc okładek z tesco jak mam oceniać obiektywnie.

Ryje mamy porównywalne, ale on ma zdecydowanie lepszą dupę. Taka prawda.

Gość gość
to ja widzę odwrotnie. ładne laski i beznadziejni faceci, często z brzuchami. w niemczech jest dużo przystojnych facetów. w polszy niestety nie.

Gość gość
trolololololololo hohoho

Gość gość
gość dziś ja widze odwrotnie przystojni mężczyźni z przecietnymi albo brzydki nawet z nadwagą to przeraża i pokazuje czego kobiety oczekują.

Gość gość
oczekują, że skończysz trollować to najskrytsze pragnienie kobiet

Gość gość
gość dziś gość dziś ja widze odwrotnie przystojni mężczyźni z przecietnymi albo brzydki nawet z nadwagą to przeraża i pokazuje czego kobiety oczekują. x ja niczego nie "oczekuję". mam swojego mężczyznę. stwierdziłam po prostu fakt - często widuję ładne laski z brzydkimi facetami. i co w tym takiego przerażającego?

Gość gość
mówię że widze co innego że przystojny facet z przecietna albo brzydką to pokazuje czego kobiety chcą i oczekują

Gość gość
stwierdzam brak mózgu

Gość gość
w zyciu nie wyszlabym za modela, nawet najpiekniejszego..Facet powinien miec konkretny zawod, umiejetnosci, cos w glowie. A model to takie nic.

Gość gość
Dlatego nikogo nie mam.Nie chce byc z kims,kto jest ze mna ze wzgledu na moj "wyglad".