Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem kobiet po co gestami okazują zainteresowanie i uciekają potem?

Polecane posty

Gość gość

W sytuacji gdy się do nich pierwszy nie zagada... To po co udają że chłopak im się podoba jak i tak finalnie uciekają???

Gość gość
Tez to dla mnie jest niezrouzmiale ???

Bo czasami jest tak, że facet z wyglądu się podoba i wydaje się być interesujący, a jak podejdzie i zagada, to masakra. Wtedy się ucieka.

Gość gość
Pewnie szukają namysłowskich modeli prawiczków do związku

Gość gość
bo wymagają modeli do związku

Gość gość
Ja miałem dzisiaj podobną sytuacje na akademickiej drodze krzyżowej w Rzeszowie, przychodze pod kościół i obok mnie stoi przepiękna blondyneczka, potem się okazało też pięknie śpiewa (ja też starałem się fajnie spiewać stosując tonację gwiazd disco-polo do piesni pasyjnych bardzo dobrze pasuje a i uzyskanie efektu takiego głosu lekkiego basu nie jest takie trudne ja naśladowałem kiedyś nuty z youtuba to się nauczyłem) co ciekawe większąc trasy przeszła obok mnie, ale w pewnym momencie została mocno w tyle i wiecie co... pod koniec jakoś mnie znalazła i znów szła obok mnie na koniec też stała obok i nawet się uśmiechnęła przez chwile) wracając byłen tylko 0,5m za nią oczywiście nie zagadałem jak to mam w zwyczaju (mam głupią modę że nigdy pierwszy do dziewczyny nie zagadam) ona zwiała mi na akademiki a ja mpkiem wróciłem na bloki... Szanse że ją spotkam z moją sklerozą do twarzy są niemal zerowe :( Bardzo żałuje bo to najładniejsza dziewczyna jaką widziałem o co najmniej 7 lat... Nie rozumiem po co te sygnały jak na koniec i tak jest ucieczka bez słowa???

Gość gość
kobiety nie sa racjonalne :D

Gość zaKODowany
gość dziś Ja miałem dzisiaj podobną sytuacje na akademickiej drodze krzyżowej w Rzeszowie, przychodze pod kościół i obok mnie stoi przepiękna blondyneczka, potem się okazało też pięknie śpiewa (ja też starałem się fajnie spiewać stosując tonację gwiazd disco-polo do piesni pasyjnych bardzo dobrze pasuje a i uzyskanie efektu takiego głosu lekkiego basu nie jest takie trudne ja naśladowałem xxxx obstawiam, że będzie Ciebie kobieta szukać albo idź jej śladem i napisz na kafe , jak jest z tą znajomością , myślę , że będzie ciekawie i fajne są takie spontaniczne znajomości !

Gość gość
Jak jesteś pierdolonym leszczem że sam nie zagadasz ty od występu to bardzo dobrze że zwiala. Ja jestem facetem i w pale mi się nie mieści myślenie 'że pierwszy nie zagadam' a co ty kurwa jakaś prima balerina jesteś i ci korona z łba spadnie? Co za niewypał. Jaja to ci chyba ucieli przy porodzie zamiast pepowiny :D