Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bawisz sie mną

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę żadnego Tomasza!ani Mateusza ani żadnego Pawła .Chcę Ciebie orzeł dobrze o tym wiesz.

Gość gość
Kogo???Marcina???

Gość gość
I żadnego jego brata Marcina twż nie!!!.

Gość gość
To dobrze...masz szczęście. ...bo inaczej mialsbys duza lipe..

Gość gość
Nie rozumiem???

Gość gość
Z czego lipę?

Gość gość
Ale po co ty rozkminiasz jego zachowanie ten facet sie toba bawi a ty w to wchodziaz skoro nie zerwalaa dotas kontaktu. Tak cie kocha a nie mogl zrozumiec ze moglas bac sie jechac z obcym gosciem do obcych ludzi miasta. Nic ci to nie dalo do myslenia jego zachowanie wtedy? Dziewczyno zamnij ta relacje nikt tu nie mowi ci ze zlosliwosci moj komentarz wczesniej tez nie byl zlosliwy po prostu pora bys przejrzala na oczy. Nie brnij w to bo jesli.na poczatku takiw numery to co bedzie pozniej on odzywa sie bo mysli ze trafil na podatny grunt akoro przyzwalasz na takie wybryki i beszie posuwal sie coraz dalej. Nie brnij w to znam doskonalne ten ryp nie analizuj nie rozkminiaj goscia tylko zakoncz i szulaj.kogos kto bedzie wyrozumialy dla twoich potrzeb nie bedzie robil cyrkow i przede wszystkim.szczery w tym co mowi. Z czasem on coraz bardziej bedzie toba manopulowal a ty coraz bardziej uzalezniona nie bedziesz potrafila.odejsc. Tak.sie koncza takie historie kiedy ich sie w pore niw utnie widzac ze do.miwczego to nie prowadzi. Nie zaklamuj rzeczywistosci ze on kocha ble ble. Nie zastamawia cie tez dakt ze znalazl.sobie tak.szybko.zastepstwo dla ciebie z tamta mu nie wyszlo ro przypomina sobie o tobie. Nie daje ci to nic do myslenia gdyby mu zalezalo wyjasnilby tamta sytuacje a on szybciutko spieprzyl a raczej po prostu qybral tamta bo podejrewam ze juz wtedy gral na dwa fronty.

Gość gość
Ale ja nic nie wiem o żadnym wyjezdzie.

Gość gość
sisi, nie mowie tego zlosliwie ale masz urojenia . po twoich wpisach na kafe to widac. udaj sie do lekarza.

Gość gość
Kocha mnie??hmm dobrze wiedzieć;-)

Gość gość
5.06 ten wpis nijak się ma do rzeczywistosci ,nic sie nie zgadza..i nie atakuj sisu bo pisze prawde na kafeterii.

Gość gość
9.09 no i po co ten jad?zazdrosć przez ciebie przemawia a jej ti pewnie nawet nie ma.Masz obsesje ?