Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos latal na wakacje z Itaki

Polecane posty

Gość gość

bo mam zamiar leciec latem jak oni stoja ? dla mnie nie ma problemu oplacic sobie hotel i samolot do domu w razie co ale wolala bym nie miec niespodzianek

Gość gość
Ja byłam z Itaką w Egipcie. Byliśmy zadowoleni.

Gość gość
nie robia takich mykow ze kilka dni przed wylotem bedzie sory wycieczka odwolana kasy nie ma ?

Gość gość
My lecieliśmy do Grecji na Krete,oferta Last Minute.Było super,jesteśmy zadowoleni.

Nie, nie robią takich myków :) Ja też od wielu lat korzystam z Itaki podczas urlopów (zimowych i letnich) i nigdy nie mieliśmy żadnych nieprzyjemnych niespodzianek. Wszystko zawsze przebiegało zgodnie z planem.

Gość Marzena z Konina
Ja z Itaką miałam dobre wspomnienie, nie mniej w zeszłym roku byłam z mauzenidis.pl w Grecji, konkretnie w hotelu Aminissos i napisze, tak... Do Itaki specjalnie nie miałam się do czego przyczepić, nie mniej jakieś drobne uwagi można było mieć... tu natomiast czułam się tak... jak powiedzmy Niemcy, na których 3 lata temu patrzyłam z zazdrością (na poziom ich obsługi) będąc z Itaką w Egipcie... w tym roku też obieram kierunek Grecja...

Gość gość Pawełł
Zajrzy na stronę timeonflight.com :) dowiesz się co warta w danym kraju zobaczyć. Jakie są ceny oraz jak najszybciej tam dolecisz :)