Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 A ja uwielbiam Niemców. Przede wszystkim za Rammsteina, mój ukochany zespół. Z**********m za nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Lubisz zespół dlatego szalejesz za całą narodowoscia ? Masakra , pewnie nigdy żadnego nie poznalas, ja mam z nimi styczność i powiem Ci że to sa świnie nie ludzie , bezduszne roboty , Niemiec cie będzie kochał dopóki będzie miał z Ciebie pożytek a później kopa w doope i za drzwi , a myślisz ze po co Polacy wychodzą za ukrainki ? Żeby im panować i żeby robiły co chcą faceci a jak nie to kop na Ukrainę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 To chyba normalne. Niemcy zawsze nas gnębili, nawet już teraz po wojnie, nie chcą się przyznać i przeprosić za zbrodnię nazistowską tylko zrzucają winę na nas! To ci tupet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Nie szaleje za całą narodowością, po prostu do nich nic nie mam. Kocham ten kraj właśnie za Rammsteina i szaleje za tymi sześcioma Niemcami :) Kocham ten piękny język i teksty Tilla Lindemanna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Ale nigdy nie wiesz jaka oni mają mentalność , ja byłam aż z 3 i to sa Mendy jakich mało , już Polak lepszy chyba : / sa bogaci , sa ladni ale co z tego ? Oni mają wschód za śmieci , Niemiec nigdy nie potraktuje Polki z takim szacunkiem z jakim potraktuje niemke , z Polakami jest podobnie , Polak zawsze w stosunku do ukrainki będzie sobie pozwalał na więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 No i chuj, Rammstein ponad wszystko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Oni mają wschód za śmieci , no i uważasz, zenie mają racji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 A sama / sam uważasz się za śmiecia ? To gratuluję bo ja nie , Niemców da się lubić jak się nie ma z nimi bliskiego kontaktu , niby mili niby uprzejmi ale jak coś się złego stanie nawet nie myśl ze Ci pomoże a już szczególnie nie za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość L Napisano Sierpień 14, 2017 Gówniany niemiecki naród też nienawidzę tych SSmanów! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2017 Ja tez ich nie lubię, przez nich zginęli moi pradziadkowie w czasie wojny Zmuszony też byłem jechać do nich do pracy , już więcej nie pojadę Niemiec jak buldog latał i poganiał Polakow do pracy Kiedyś stanął jak s sesman na samej górze i czekał , ręce założone do tyłu My zbieraliśmy winogrona, wspinając się do góry , aż mnie szlag chciał trafić Specjalnie na złośc , wolno pracowałem Nie wytrzymał i poleciał sprawdzić moja pracę Zostawiłem jedną kiść winogrona i wściekał się Ja za to mu podziękowałem z uśmiechem : Danke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 statystyczny niemiec jest tepy niedomyty i glupi. Najgorsze sa stare niemcy ,bo mlodzi sa juz inni. Narod bardzo skapy!!!! rozczeniowy do garnic mozliwosci opanowali wyludzanie pieniedy z biur podrozyplaca zawsze najmniej a wymagaja najwiecej ...klóca sie o wszystko !!! obrzydliwi ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 Ja ich szanuję.Są pracowici, czyści, lojalni.Nie są nienawistni, zawistni , zakłamani.Dużo musimy się od nich jeszcze uczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 Do autorki: nie jesteś zacofana.Jesteś tylko głupia i prymitywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 Twoi znajomi mają rację. Jesteś zacofana. Ci ludzie którzy zabijał już dawno gnija pod ziemią. Mieszkam w Niemczech od 3 lat i nie słyszałam złego słowa na Polaków. Wręcz przeciwnie. . A Polacy to niby co. Świeci? Ilu Polaków zabija i g****i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 Dodatkowo w Niemczech jest zakazane mówić i uczyć o hitlerze. Ze strony Niemca nie spotkała mnie żadna przykrość a od Polaka... Szkoda gadać. I ja jako półka jestem szanowna przez Niemców. Gdyby nasz rząd był normalny to ludzie nie musieli by wyjeżdżać a mi się tu lepiej żyje i nie mam zamiaru wracać do zacofanej polski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 29, 2017 Polka nie półka *** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2017 ogladam czas honoru ,szkopow i pedalow nienawidze chcialo by sie ,ich wszystkich wymordowac to s****wo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 30, 2017 Właśnie to jest problem - nie uczą o Hitlerze i II wojnie światowej. Niby nazizm jest zły, ale nie mówią o tym co wyprawiali we wschodniej Europie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 3, 2018 ja też s**********w nienawidzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2018 nienawidzę faszystów i neofaszystów, do myślących Niemców nic nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lol Napisano Grudzień 16, 2018 A ja ubralem kombinezon gazoszczelny I pod pozorem oprysku pola podtrulem niemiecka wycieczke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nowy01 Napisano Styczeń 4, 2019 Już we wrześniu 39r z premedytacją bez jakichkolwiek związku z działalnościami wojennym spalono 476 wsi i osiedli wraz ze zn. się w nich zwierzętami hodowlanymi i całymdobytkiem Zemsta za stawiany opór Wieś Wanaty gm.Łaskarzew pow. Garwolińskim w lutym 44r liczyła 25 qospodarstw, zam.przez 115 osób. Rano 28 lutego Niemcy wkroczyli do wsi-pierwsza qrupa szła od domu do domu, mordując mieszkańców, bez względu na wiek i płeć strzałem w głowę W ślad za plutonem egz. podążał druqi oddział, który rabował. Na samym końcu szła czteroosobowa qrupa podpalaczy. Ciężko rannych Polaków pozostawiano w obudynku, aby tam spłoneli żywcem. Zginęło 108 mieszkańców wsi - w tym 35 kobiet i47 dzieci Zbrodni dokonano w odwecie za śmierć kilku niemieckich żandarmów, zabitych przez Polskich partyzantów DZJĘKUIĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lissa17 Napisano Czerwiec 11, 2019 Jestes zacofana. Niemcy wcale nie sa dumni z tej wojny. Ta wojna to wymysl Hitlera a nie kazdego pojedynczego niemca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Normal Napisano Czerwiec 16, 2019 A ja tak samo jak nie lubię głupich Niemców to tak samo nie lubię głupich Polaków. Po prostu nie lubię głupich ludzi. I tych Niemców i Polaków (i innych narodowości), co Polki i Ukrainki (czy kogokolwiek) traktują gorzej uważam za zwykłe gó*** :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Xilo Napisano Lipiec 19, 2019 A ja tam większości Polaków nie lubię (szczególnie facetów) bo są niedomyci, mają braki w uzębieniu i rozumie :D Jak tacy jesteście miłosierni katolicy (a raczej katole) to gratuluję życzenia niewinnym ludziom (Niemcy, którzy nie brali udziału w wojnie i nikogo nie obrażają, inne narody, ,,pedały", ,,ciapaki" ale nie terroryści) śmierci. Sami się spalcie na stosie, będzie lepiej dla wszystkich polscy gówniarze. Jesteście tacy sami jak ci Niemcy, co wyzywają normalnych Polaków, wcale nie lepsi. ,,Miłuj bliźniego swego jak siebie samego". Coś mówi? I w razie gównoburzy, mówię tylko o tych NIEWINNYCH. Borze szumiący, ludzki ...izm to najgorsza choroba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zemsta Napisano Sierpień 3, 2019 Niemcy wcale się nie zmienili od czasu wojny... dalej to ci sami ludzie o tych samych genach co ich przodkowie... Ich cechą jest podporządkowanie się rozkazom i liderom - władzy. O tym się nie mòwi czego doświadczają polacy teraz tam w niemczech...są dyskryminowani,prześladowani przez policje niemiecką ktòra traktuje polakòw jak podludzi,kontrolują polakòw jak przestępcòw,wyzywają...tak samo urzędy niemieckie. Niemcy to kraj bezprawia,państwo policyjne,policja tam jak gestapo robi co chce,to najbardziej rasistowski kraj w europie.Sami niemcy nie mają szacunku dla innych ludzi ta mentalność się niezmieniła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zemsta Napisano Sierpień 3, 2019 W niemczech władze kontrolują wszystko,sterują ludzmi i chodzi o tych ludzi co bezkrytycznie są wierni władzy,wykonują rozkazy chodzi mi o ludzi pracujących w wojsku,policji,urzędach itp. oni to są ludzie jak roboty bez swojego rozumu...zwłaszcza w niemczech są gotowi zrobić wszystko dla podporządkowania się władzy,zabiją... Dla nich drugi człowiek zwłaszcza słabszy to śmieć. Dlatego tak się dzieje bo nie mają empati,tak selekcja naturalna w niemczech przez stulecia wyeliminowała normalnych ludzi Z EMPATIĄ DLA INNYCH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie Napisano Sierpień 3, 2019 Ależ skąd - brak sympatii do Niemców to nie zacofanie. Holendrzy, czy Anglicy też nie lubią Niemców i wcale się z tym nie kryją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zemsta Napisano Sierpień 3, 2019 Ludzie ktòrzy nie znają niemcòw niech nie piszą że to Hitler jest winny wojny itp.,to 90% populacji niemcòw ma chore geny braku empatii w połączeniu z ksenofobią i podporządkowywanie się liderom...czyli mentalność stada...niemcy dalej dyskryminują ich zdaniem gorszych ludzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zemsta Napisano Sierpień 3, 2019 Mojego znajomego ktòry wracał z holandii skontrolowała niemiecka policja w Dortmund,łapanki robią na polakòw,czechòw i holendròw bo niby narkotyki...znajomy został posądzony o narkotyki (a nigdy nie brał) niesłusznie,hamsko rasistowsko zwtzywany,policjanci stwierdzili że wszyscy polacy to narkomani i przestępcy,nie przedstawili się nawet,jeszcze innym pobierali mocz do badań w tojtoju...nie przejmując się prawami człowieka ani tym że posądzają niewinnych i poniżają...jadąc przez niemcy lepiej mieć kamere w samochodzie...państwo bezprawia,policja jak gestapo łapanki robi na autostradach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach