Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na nią napalony

Jak zaproponować koleżance z pracy czysty seks bez zobowiązań?

Polecane posty

Gość Na nią napalony

Nie chcę się bawić w zabieranie jej na normalne randki, by robić podchody. Chciałbym jej wprost zakomunikować: mam ochotę zobaczyć, jak wyglądasz nago i kochać się z Tobą w różnych pozycjach. Ma ktoś pomysł?

Gość gość
Zaproś ją na lody lub powiedz wprost. Jeśli też na ciebi leci to dostanieszj ci""kę a jak nie to w pysk.

Gość gość
szkoda forsy na lody...podejdź do jej biurka, uśmiechnij sie ładnie i spytaj ni stąd ni z owąd...dasz d/upy?

Gość gość
Zalezy jaka jest:). 95% da Ci w zeby,ale jak babka tez tego chce i nie marzy o wielkiej milosci...ja bym chciala zeby "moj"koles podszedl i mi powiedzial. Skonczyla by sie zabawa w kotka i myszke,a poszlam bym z,nim do lozka,bo go bardzo chce.

Gość gość
Kobieta to kobieta, nawet jesli jej sie podobasz to chyba nalezy jej sie szacunek . Jakby mi facet powiedzial ze chce mnie w lozku, tak bez niczego to bym go wysmiala.

Gość Na nią napalony
Męczy mnie abstynencja seksualna, a po ostatnim, bardzo nieudanym związku, nie chcę już się z nikim wiązać.

Gość gość
Reki nie masz?

Gość Na nią napalony
Mam po prostu na nią wielką ochotę, ciekawi mnie strasznie, jaki lubi seks, jak jej biust wygląda bez żadnej osłony i jaką ma fryzurę w miejscu intymnym :D

Gość gość
tylko krótka rozmowa i będziesz wiedział

Gość gość
Za darmo to nawet d***** nie p*****asz

Gość gość
Gosc 18.42 Typowe myslenie ksiazniczki,ktora ponad wszystko szanuje sie. Nie mowie ze kobieta ma dawac tylka tylko dlatego,ze facet chce. Nie wiem czy umiesz to sobie wyobrazisz,ale seks i szacunek do kogos moga isc ze soba w parze. Mozna jeszcze przytulic sie i porozmawiac po seksie. A ,ze szalonej milosci i zwiazku nie ma. Zdarza sie i nijak to sie ma do szanowania lub nie.