Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój mąż...

Polecane posty

Gość gość
nie stać mnie na wynajem, włożyliśmy w ten dom wszystkie pieniądze z wesela

Gość gość
No to rozwod i niech ci placi za polowe domu :) Uciekaj od niego. On mysli, ze moze toba pomiatac i traktowac gozej niz psa bo jestes z nim uwiazana. matka pewnie mu naopowiadala glupot, a kazdy fact - jak mamusia zaszczeka tak on robi.

Gość gość
Pochwałę sie :) moj facet daje mi wszystkie pieniadze :)

Gość gość
Dom nie jest twój, bo miał go jeszcze przed ślubem więc nic nie dostaniesz.

Gość gość
jestem mezatka już 8 lat i maz oddajemi cala wyplate , zostawia sobie jakies drobne na swoje wydatki. Nie wyobrazamsobie takiego zycia jka Twoje. Twój maz ma psi obowiązek dawac ci kase , zadnej laski Ci nie robi. Ja bym na TWOIM miejscu spakowala się i wyprowadzila do koleżanki/mamy/na wynajęte mieszkanie. Znalazlabym prace i maialbym w d***e debila. A on by przyleciał za Toba z podkulonym ogonem. A Twoja tesciowa to suka wredna, az brak slow na takie babsztyle. Nie martw się i zrob jak Ci mwoie od razu ustawisz go do pionu.

Gość gość
moja tesciowa nie jest zla pierwszy raz mi podpadła

Gość gość
mam załamanie nerwowe

Gość gość
dziś Szczekanie to domena taki PIND jak ty.Jestes pusta jak karton po bananach a do tego chamska.

Gość wiem coś na ten temat
ja tez wyszłam za rolnika ale on wstawił sie za mna i olał swoja matke po tym jak zobaczył jak ona mnie traktuje ta sie wsciekła i teraz poszła z nami do sadu i placimy jej rente 1800 zl czsem mamy biede przez te niskie ceny ale nie zaluje tego bo te pieniadze nie sa warte tych nerwow a w ogóle rozpadu małżeństwa ja doradziła bym ci abyś postawiła mu ultimatum albo ty albo matka bo takie zycie w trójkacie na dłuższa mete sie nie uda i najlepszym wyjsciem jest podzial domu tak aby kazdy miał swoją kuchnie i omijac sie z daleka a jezeli oni nie pojda na to to daj sobie luz bo jak bedziecie mieli dziecko to tym bardziej bedzie ci trudniej odejsc a tesciowa to wie ze nigdzie z dzieckiem nie pujdziesz wiec wtedy dopiero zacznie ci robic z zycia pieklo wybierz naprawde ale nie zachodz w ciąże bo sie tylko pograzysz i bedziesz załowac tej decyzji zacznij od rozwiazania problemu!!!! a jak bedzie dobrze to wtedy zycze wam abyscie mieli gromadke dzieci!!!!

Gość gość
nie mogę sie osobkować bo ona wtedy się wścieka, że siedzi sama. ona chce zybysmy z nią byli

Gość gość
ona mnie strasznie obgaduje ale ja udaje że nic nie wiem, rozmawiam z nią normalnie, nie chce się kłócić.

Gość gość
wysyłam wszędzie cv, dzwonie, ale nikt sie nie odzywa