Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie sama spac

Polecane posty

Gość gość

wali mi na starosc albo co. siedze sama w domu w dzien i jest ok.. do momentu az nie gasze swiatala i mam isc spac... boje sie :/ jak dziecko- duchow, potworow spod lozka itd. kazde stukniecie i pukniecie w domu powoduje moj paraliz. od miesiaca spie z wlaczonym swiatlem... mam prawie 30 lat! co z tym robic?

Gość gość
masz dom czy mieszkanie?> duzy dom, na uboczu?

Gość gość
melatonina i spisz jak dziecko.

Gość gość
Czesc mam podobnie, jak ty zblizajacy wieczor przyprawia mnie o ciarki... kazdego stukniecia sie boje, i mysle ze to cos z glowa nie tak

Gość gość
mieszkam w bloku w centrum warszawy.... kiedys mieszkajac z rodzicami miala duzy dom to nie moglam sama zostac w domu nawet przez 5 min po zmroku- czasami czekalam na rodzicow na krawezniku przed domem. w domu czulam sie zagrozona. potem wyprowadzilam sie i na kilka lat mialam spokoj az do teraz.

Gość gość
psychiatra i leki na napady lęku.

Gość gość
ajupunkture Ci trza . mam doskonala igle....

Gość gość
zamontuj dobre drzwi antywlamaniowe i moze jakis alarm przenosny postaw co reaguje na ruch no ale Ty sie boisz duchow wiec to co innego ja mowie raczej o zlodziejach itp

Gość gość
uważaj na laleczke czaki,jest pod twoim łóżkiem :o

Gość gość
myslalam o psychologu bo tez wydaje mi sie ze to cos w glowie sie dzieje ;/ ale od razu leki? tyle lat spokojumialam- a mieszkalam sama przez kilka

Gość gość
Wlasnie moze to jakis rodzaj nerwciy, lub napad leku.. skoro obie jestesmy dorosle .

Gość gość
i to jest ciekawe bo ja jestem sceptykiem, nie chodze do kosciola itd. a w nocy to jest silniejsze ode mnie. az sama siebie w myslach ganie ale ten strach jest silniejszy. w ogole zaczelo sie chyba od tego ze kolezanki mi zaczely o duchach opowiadac ze sasiadki widza jedna osobe itd.

Też mam trzy dychy, stara d*pa ze mnie i nienawidzę być sama w domu :/. Bezsenna noc mnie dzisiaj czeka, na dodatek nocą wszystkie skrzypnięcia i stuknięcia są 10x głośniejsze :/

Gość gość
ale pomaga ci cos? ja probowalam brac nervomix ale cos malo systematycznie wiec moze dlatego malo skutecznie. jak spie ze swoim facetem to nie slysze absolutnie nic- a jak jestem sama to caly dom zyje, a ja czuje czyjas obecnosc(?!)

Gość gość
3 samotne 30tki. Dziewczyny może się poznamy , będziemy razem sypiac. wypieszczone nie będziemy się baly spac

Gość tez sie boje
Mam to samo :( a dziś właśnie spię sama w domu. Najlepiej zrobic, coś żeby szybko zasnać - ja biegam i potem padam tak padam na pysk, że mi wszystko jedno. Ale czasami nic nie pomaga, rozbudzam sie nasłuchuje dziwnych dziwieków w mieszkaniu :|

Ziółka na mnie nie działają zupelnie, melatonina to raczej coś co sie bierze regularnie, żeby działało, a ja tego problemu nie ma stale, tylko gdy jestem sama w domu. Co się zdarza rzadko. Pomaga mi tylko włączone TV, żebym się nie wsłuchiwała w ciszę i lampka. Tak jak mówiłam, 3 dychy na karku.

Gość gość
brak bolca !

Gość gość
ok to mam jeszcze jedno pytanie- jestescie szczeliwe w swoich zyciach?

Gość tez sie boje
Co gorsza, czasami nawet mam tak, jak mój facet śpi obok (i jego nie wzruszaja te straszne dźwieki :D ) :o

Gość mala modliszka
Pisalam wczesniej ale bez niku.. Ja nie jestem samotna, mam meza ale kazdy wieczor w szczegolnosci zima ... bralam leki m.in. nerwosol i inne medykamenty . U mnie moze przykra pozostalosc z dziecinstwa nie wiem jak z wami.

Gość mala modliszka
on spuszczony mocno zmeczony zasypia a ja rozpalona , nie mogę i mam lęki

Ja obok męża usypiam w pięć minut i śpię do rana. Mamy sasiadke schizofreniczke, która sobie czasem coś wkręca. Ostatnio waliła w ścianę non stop od 3 do 6. Ponoć, bo tego nie slyszałam :P, a napierdzielała podobnież ostro. Znacznie lepiej mi się śpi w moim mieszkaniu, mimo dziwnej sąsiadki. Teraz jestem sama w wielkim, pustym domu moich rodziców, na straszliwym zadupiu. Obok las. Nosz K**wa.

Gość gość autorka tematu
nie chodzi mi stricte o samotnosc tylko o zadowolonie z zycia. bo ja tez mam faceta a sa dni kiedy najchetniej to bym sie powiesila. ale to nie musi byc przyczyna i moze wy jestescie zadowolone z zycia a mimo wszystko tez tak macie.

Gość gość autorka tematu
Kulka- współczuję. wiem co czujesz

Gość mala modliszka
23 44 modliszka Odejdz jesli cie ten temat nie interesuje mendo i nie podszywaj sie .. idioto

Zależy na jakim polu. Zawodowo u mnie źle się dzieje, mam stresującą pracę i powoli przestaję sobie z tym radzić. To się odbija tez na zdrowiu i na relacjach z osobami trzecimi niestety.

Gość modliszka mała
kulka mięty Wstyd się przyznać ale mam sterującą pracę i nawet nitrazepan idzie w ********* codziennie biorę magnez ponoć pomaga.