Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie sama spac

Polecane posty

Gość gość autorka tematu
ok to dla mnie wystarczające za żeby zacząć terapię i doszukiwać się zaburzeńna tle nerwowym...

Gość modliszka mała
tak mnie wnerwil ten podszywacz idiota! trafił w mój najczulszy sekret i rozpacz moją. znów nici ze snu

Żaden wstyd, "choroba" nie wybiera. Na sen swego czasu brałam stilox, ale nie chce juz tego łykac, bo mam skłonność do uzaleznien niestety.

Gość modliszka mała
Uczę się powoli odprężać przed snem, polega to na tym iż nie myślę o porażkach życiowych, i innych problemach . Oglądam koniecznie komedię " Broń Boże" horror ;/ i ustawiam telewizor na czas. Nie pamiętam kiedy mi się udało zasnąć bez niego.

No ja też próbuje wyczyścić umysł na tyle na ile się da i nie skupiać się na żadnej myśli. Działa. Pod warunkiem, że nie jestem sama. I też w ciszy nie usnę ni cholery.

Gość gość
Mam koleżankę z podobnym problemem. Poradziła sobie ustawiając w sypialni dużo pięknych lamp z takim hmm "romantycznie" ustawionym światłem. Mówi, ze czuje się bezpieczna.

Ja się bezpieczna nie czuje, ale przy zapalonym świetle jest lepiej. Z tym, ze wolałabym usypiać jak dorosły człowiek ;).

Gość modliszka mała
Ja również, troszeczkę mi głupio przed mężem.Byłaś już u psychologa ?

Gość Kulka_Mięty
Nie i chyba ciężko by mi się było wybrać. Jakoś przeraża mnie wizja wywnętrzniania się przy obcym człowieku. A Ty?

Gość modliszka mala
chyba żeby mnie oswoił aż ... do orgazmu

Gość modliszka mała
Ja byłam , również się krępowałam i udawałam że nie jestem wariatem:) i to był błąd. P.S. uważaj na nieudany podszyw

Gość gość
Nic a nic ... Oprócz tego, że wstydzisz się stać pod gabinetem " Boże, żeby mnie nikt nie widział"

Gość gość
Może się tego obawiasz, bo nie czujesz się bezpiecznie? Ja zdecydowałam się założyć alarm w domu dzięki http://www.telus.com.pl/ i od tamtej pory obawiam się mniej.

Gość gość
Ja tak mam też od dziecka. Tyle, że u mnie to chyba jest spowodowane smiercia ojca. Nie mam poczucia bezpiecenstwa.

Gość gość
A nie myślałaś o założeniu rolet zewnetrznych? Moim zdaniem to dobre zabezpieczenie przed włamaniem. Ja mam od http://maat.com.pl/ i czuję się znacznie lepiej.