Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćrevolution 99441

Ewa Chodakowska trening Bikini 2016 Efekty, opinie

Polecane posty

Witam, w szale emocji jaka panuje w ostanim czasie i wyprzedanie w 18 godzin calego nakladu płyty DVD w przeciągu... 18 godzin ! wow. Czy mógłby ktoś kto ma płytkę lub mial okazje przetestować , może podzielić się wrażeniami ( bo za wczesnie na efekty :> ) czy moze małe porównanie tego programu z innymi, czy warto kupić tą płytkę czy moze lepsze byłoby ćwiczenia z dotychczasowymi dostepnymi programami, wiadomo dla chcącego nic trudnego jesli ktoś chcialby zrzucic tkanke tluszczową i wzmocnic, rozbudowac miesnie to wszytsko pomoże ale jednak nowy program, wiele wspierających sie kobiet i sam fakt że to coś nowego świeżego, nowe polączenie treningów jest dodatkową motywacją :)

Gość gość
nowy program jest inny niż wszystkie. Po 20 min pot leje się z Ciebie i umierasz. Jest bardzo szybki, troche ćwiczeń cardio troche interwałów. Ciągle góra-dół. Po treningu czujesz mięśnie - co dla mnie jest ważne, bo wiem, że "coś się dzieje" z moim ciałem. Na efekty za wcześnie. Ja polecam osobą które nie mają za wiele czasu na trening a chcą się porządnie zmęczyć i czuć efekty. 20 min jest bardzo intensywne.

Dziękuje za odpowiedz :) akurat ostatnimi czasy ćwicze ten trening jest moc :) jak dl mnie najlepszy program Pani Ewy dotychczas, czesto robilam killera i inne ale te serie tych samych cwiczeń powtarzania 3 cykli byl okropny juz robilam jedno a w mysli mialam "cholerka zaraz bedzie to straszne cwiczenie" a z swiadomoscia ze trzeba bedzie powtarzac te serie 3 razy to juz tracilo sie chęci i te długie monotonne cwiczenia na brzuch, dla chcacego nic trudnego ale po jakims czasie no trzeba sie mocno pilnowac zeby nie tracac werwy, popieram Cie, w tej plycie raz góra raz dół, a i posladki ciąąągle pracują na najwyzszych obrotach :) Polecam :)

Gość gość
Ewa musiala sie bardzoooo naogladac Fitness Blender. (I odkryla trening Hiit.)Sprawdzcie na fitnessblender.com wspaniali ludzie. Ok 500 darmowych treningow. ich HIITY dopiero daja po tylku. Pzdr