Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odszedł bo chciałam ślubu

Polecane posty

Gość gość

po trzech latach związku, zaczęłam delikatnie przebąkiwać o ślubie. Wtedy on mnie zostawił, byłam załamana, ale pozbierałam się. Rok temu poznałam faceta i byliśmy ze sobą przez pół roku, ale nie wyszło. W tym czasie moj ex wiedział że gdyby chciał wrócić to nie może bo mam kogos. Teraz gdy z tamtym też nie wyszło postanowiłam wyprowadzić się z miasta do większego... i nagle mój ex chce bardzo wrócić, nie wiem co robić...

Gość gość
A czemu nie wiesz? Facet kopnal Cie w d**e i to chamsko bo po samej rozmowie o slubie, nie znalazl innej i teraz chce wracac. Faktycznie, nadatawiac mu znowu tylka czy nie nadstawiac, oto jest pytanie.

Gość gość
jasne! pozwól mu wrócić tylko nic nie gadaj o ślubie bo znowu cię zostawi!

Gość gość
może tym razem się zmieni....

taa, jasne. Zmieni się jak świnie zaczną latać.

Gość gość
hihi ten temat to było prowo. Tak działa kafeteria, zgnoić, ośmieszyć i obrazić, a nic mądrego. Ten wątek to historia mojej koleżanki z przed kilku lat. I zeby wam było głupio moi mili to jest tu niestety happy end. Ona pozwoliła mu wrócić a po trzech kolejnych latach się pobrali, dokładnie pół roku temu. Dziękuję. :)

Gość gość
czyli kolejne 3 lata musiała go do tego ślubu przekonywać- kiepsko

Gość gość
większość lasek musi facetów do ślubu przekonywać, bardziej nam na tym zależy niż im

Gość gość
Taa, happy end. 7 lat z rozstaniem w trakcie i slub pol roku temu. Za 20lat powiesz czy to jest szczesliwe zakończenie.

Gość gość
czyli historia jakiś wiele

Gość gość
Ponoć jeszcze skapywała jej sperma poprzednika, gdy ex ją wylizywał.

Gość gość
gość dziś Ponoć jeszcze skapywała jej sperma poprzednika, gdy ex ją wylizywał. x Po każdej miesiączce kobieta jest czysta i nie ma śladu po spermie ale żeby wiedzieć o takich oczywistych rzeczach trzeba było chodzić do szkoły na nie wagarować i siedzieć na kafe.

Gość gość
gość wczoraj większość lasek musi facetów do ślubu przekonywać, bardziej nam na tym zależy niż im x Rozwiązłych kobiet nikt nie chce na żony

Gość gość
gość dziś gość wczoraj większość lasek musi facetów do ślubu przekonywać, bardziej nam na tym zależy niż im x Rozwiązłych kobiet nikt nie chce na żony x A po czym poznajesz, ze rozwiązła ? Bo nie dziewica ? Nie tylko dziewice wychodzą za mąż. Jest wielu mężczyzn dla których błona dziewicza nie liczy się.

Gość gość
ODSZEDŁ, bo NIGDY cię NIE KOCHAŁ - taka jest banalna prawda.

Gość gość
Nie dawaj mu szansy jest tylu wspaniałych prawiczków a ty chcesz do ruuuuuuchacza wracać.

Gość gość
Jak chcesz wiedzięc naprawdę co on myśli, co czuje, jaka może byc Wasza przyszłośc, napisz do mojej wróżki Sofii. Jest świetna, daje Ci namiar do niej - tarocistkasofii@wp.pl