Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćzadbana

Dziewczyny jakie są najlepsze hybrydowe top coaty i base lub 2in1??

Polecane posty

Gość gośćzadbana

J.w mam zamiar się tym zająć, jaki znacie najlepszy 2w1 do hybryd?

Gość gość
Czy semilac są dobre?

Gość gość
Up

Gość gość
Up up

Gość gość
Up up

Gość gość
Żadna nie wie nic na ten temat? :(

Gość gość
Shellac

Gość gość
Czy Shallac tylko base czy ogólnie wszystkie lakiery?

Gość gość
Ja mam top i bazę z Makear i paznokcie się super trzymają. Baza dobrze wyrównuje płytkę paznokcia, a top nadaje im super połysk przez cały czas

Gość gość
Moja kosmetyczka ma semilack czy coś takiego ale różnej maści lakiery i czasami trzymają się dłużej a czasami krótko :-( nie pamiętam nazw innych.

Gość gość
znajoma też ma te Makear , robiła mi kilka razy hybrydę i muszę przyznać że trzymała się z 3 tyg,paznokcie cały czas były ładnie błyszczące:)

Ja mam kilkanaście lakierów hybrydowych semilac, są naprawdę dobrze . Mają dużą paletę kolorów. Jestem bardzo zadowolona.

Gość Iga78
Ja używam 2w1 i nie widzę wogóle różnicy, a teraz też kupiłam sobię top którego nie trzeba przemywać.

Gość gość
ja w starterze miałam 2 w 1 i było ok. ludzie, te top coaty i bazy to jest wyciąganie pieniędzy! pomalowałam sobie ostatnio paznokcie samym lakierem i efekt był dokładnie taki sam! coat, baza i lakier mają pewnie taki sam skład chemiczny, tyle że dwa pierwsze są transparentne... a zdejmowanie hybryd - wystarczy delikatnie podważyć paznokciem i wszystko elegancko schodzi. bez żadnego moczenia w acetonie, czy, o zgrozo, spiłowywania.

Gość kasica66
Zależy co komu przypasuję, jednemu taki drugiemu inny ja mam już swoją małą kolekcję semilaców, i dobrze mi się nimi operuję.

Dla mnie MakeAR ma spoko top&base bo ma fajną konsystencję i nie rozlewa się na paznokciu np. jak semilac

Najlepiej zapraszam Cie na stronke semilac.pl tam dokładnie na spokojnie możesz obejrzeć sobie ich cała dużą palete lakierów nie tylko hybrydowych ale i klasycznych, oraz wiele innych bardzo ciekawych i pomocnych rzeczy :-)

Gość gość
osobiście nie lubię bazy i topu 2w1. Jeżeli chodzi o firmę to ostatnio przeszłam na makear i spisuję się super :) Dobrze się rozprowadza zarówno baza jak i top i przede wszystkim nie spływa na boki i nie kurczy się.

Ja jak zamówiłam top i bazę 2w1 z semilaca to jakoś dziwnie mnie paznokcie piekły jak wsadziłam pod lampę. Z resztą jakoś się rozlewał bo był za rzadki :/ Makear ma fajną konsystencję i łatwo się nakłada bo ma dobrze wyprofilowany pędzelek

miałam raz tą bazę 2w1 i nie podrasowała mi. Wolę odzielnie bazę i top, z racji tego że przeszłam na lakiery z maker to bazę i top też mam z tej firmy. Pewnie lakiery by współpracowały również z inną ale zawsze lepiej mieć takiej samej firmy.

Gość kimka77
Widać różnicę między topem i bazą 2w1 z semilaca a osobno topem i bazą?

Gość Mariolka191
Ze względu na to że robię tylko sobie takie hybrydy używam bazy 2w1 z semilaca i jest ok. Oprócz tego muszę dodać że mają fajne ciekawe odcienie lakierów.

kimka77, tradycyjna baza ma dłuższą trwałość, baza/top 2 w 1 to rozwiązanie bardziej ekonomiczne. :) W razie pytań chętnie pomogę Online Ekspert marki Semilac

Gość 111monia111
Ja 2in1 bym nie kupowała. Te produkty wydaje mi się, że lepiej kupić oddzielnie. Ja bardzo lubię topy z Makear. A najbardziej ten no wipe

Gość gość
nie polecam produktów 2w1, ostatnia warstwa sie potem klei trochę, lepiej top kupić oddzielnie a bazę oddzielnie, bazy moim zdaniem najlepsze są budujące samopoziomujące, a top mam no wipe z makeara, ale to ci sporo osób poleci. Z semilaca top jest nawet nawet, ale baza to porażka...