Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuguarzyca

Czy fantazjujecie o prawiczku?

Polecane posty

Gość kuguarzyca

Jestem mężatką dobiegającą 40ki, ostatnio często zwracam uwagę na młodych mężczyzn, takich onieśmielonych, którzy nie mieli jeszcze do czynienia z kobietą. Kiedy jestem sama, pieszczę swoje ciało i puszczam wodze fantazji, wyobrażam sobie że umawiam się z takim młodzieńcem, powiedzmy zaraz po maturze, pozwalam żeby ściągnął mi majtki rozsunął uda i oglądał moją waginę jak lekarz ginekolog. Ta sytuacja tak mnie podnieca że biorę go w usta i doprowadzam do potężnego wytrysku, aż mi kapie po brodzie. Też tak macie?

Gość kuguarzyca
Nie ma tu kobiet z podobnymi fantazjami?

Gość gość
Też o tym fantazjuje, ale o trochę młodszych. Raczej licealistach 16-17 letnich ;)

Gość gość
chyba was p****alo

Gość Nieśmiały_marzyciel
To co napisałaś bardzo mnie podnieciło. Jestem młodym chłopakiem,który marzy o takiej Pani

Gość gość
jebane pedofilki. stare pruchwa młodego bolca szukają. ja pierdolę

Gość kuguarzyca
No dobra, jestem starą obwisłą rurą i czując, że to już wszystko, co miało mi się w życiu przydarzyć, fantazjuję o świeżym mięcie w mojej nieświeżej piczy :classic_cool: Pamiętajcie, na starej pizcy młody ch()j się ćwiczy :D Zatem zapraszam do mojego antyku :classic_cool:

Gość gość
A skąd jesteś?

Gość gość
Kugurzyca odezwij sie, jestem zainteresowany ^^

Gość gość
Pani która dopisała o 09:13 również jest proszona o maila, gg :)

Gość kuguarzyca
Ale czym zainteresowany? ten wpis z 23:16 o obwisłej rurze to nie mój tylko jakiś podszywacz

Gość gość
Mam 38 lat i ciało , przy którym bardzo wiele nastolatek pozieleniało by z zazdrości.Marzę o kochaniu się z chłopakiem 17-20 letnim , atletycznie zbudowanym.

Gość gość
190 cm, 88 kg, 19 lat, woj. łódzkie. Podasz @ do siebie?

Gość gość
Przykro mi 19 latku , dzieli nas ok.400 km, nie ma co pisać , pomimo że twoja charakterystyka jest zachęcająca.

Gość gość
Mam prawie 38 lat, może nie mogę z każdą nastolatką konkurować, jeżeli chodzi o ciało, ale wyglądam dosyć młodo - gładka cera, delikatny makijaż, szczupła sylwetka, długie, proste, naturalne włosy. Nie podobają mi się rówieśnicy, ba, nawet niektórzy 30-latkowie wyglądają już staro - brzuchy, zakola. To nie jest tak, że kręci mnie niedoświadczenie, ale po prostu nie podobają mi się fizycznie moi równolatkowie. ps. i nigdy nie pomyślałabym o sobie "kugarzyca" - ale widzę, że to już niestety ten wiek :( straszne...

Gość gość
17:36 , podaj maila lub gg :)

Gość gość
gość dziś chyba mnie źle zrozumiałeś...ja napisałam, że podobają mi się młodsi mężczyźni (i co za tym idzie, chciałabym właśnie z takim stworzyć związek i założyć rodzinę, tak dla jasności). nie napisałam, że "jestem napalona i szukam bolca, wszystko jedno, byle młody". szukanie ludzi, czy do seksu, czy do związku w taki sposób "podaj gg" jest żałosne i trąci desperacją.

Gość gość
17:49 Rozumiem Cię i zgadzam w 100%. Napisałem tak, gdyż na tej stronie można pisać z ,, anonimowego anonima" i stad ten ,,podryw" na podaj maila, gg. Mi się bardzo podobaja takie kobiety jak Ty i myślę, ze bylbym gotowy założyć z taka kobietą związek. Skoro stary facey moze z duzo młodszą to czemu by nie na odwrót? :)

Gość gość
gość dziś A to sorry za pochopną ocenę (sam wiesz jak jest na tym forum). Niemniej jednak uważam, że szukanie faceta przez internet to jak szukanie igły w stogu siana i szkoda by mi było zaangażowania. Byłam raz związku z młodszym (ja miałam 34, on 29) i to ja byłam tą mniej dojrzałą. W pracy też lepiej dogaduję się z ludźmi młodszymi. Myślę, że po 30 te granice po prostu się zacierają.

Gość gość
Skąd jesteś tak w ogóle? :)

Gość gość
z warszawy

Gość gość
To lipa, ja Pomorskie

Gość gość
Przypomina mi się matka Stiflera z "American Pie", taka jest zdecydowanie lepsza niż ja jakaś przeciętna 20-stka.

Gość gość
własnie wyliczyłam, ze ona grając w american pie miała tyle lat, co ja teraz. i sorry, ale już w tym filmie z 99 r. wyglądała jak "stara rura", chociaż przyznam, że taka seksowna "stara rura". wydaje mi sie , że w takich kobietach podoba wam się na tyle wygląd co świadomość, że taka kobieta jest doświadczona seksualnie i nie wiadomo co zrobi z wami w łóżku (co nie zawsze może być prawdą)

Gość gość
18:26 Dokładnie tak... :)

Gość gość
Też mi się tak wydaje. Jak bylam mlodsza to bylam wstydliwa i dużo rzeczy mi nie wypadało tak miałam....szkoda straconego czasu. Teraz mój mlody kochanek bierze co chce i jak chce i oboje mamy z tego super zabawę i doznania. Polecam jednej i drugiej stronie bo życie za krotkie jest żeby nie spróbować.

Gość -> Czy dalej jesteś zainteresowana poznaniem młodego/młodszego mężczyzny? Jestem z okolic Warszawy, ale pracuję w Stolicy ...

Gość DTred
prawiczek , 19 lat dobrze zbudowany ;)

Gość gość
Zdesperowane stare raszple , żałośnie kwilące za uciekającą urodą i młodością. Własnymi synami też się jaracie ? Kręcą was ? Mam 19 lat, wokół dziesiątki chętnych koleżanek , młodych , powabnych i kilka miesięcy najdłuższych wakacji przed podjęciem studiowania.Po jaką cholerę miałbym zadawać się z kobietami w wieku zbliżonym do wieku mojej mamy ? Z tyłu liceum a z przodu muzeum - tak kiedyś określił takie dzidzie - pierniki mój ojciec i podpisuję się pod tym. Niedojrzałe lolitki , obchodzić z daleka. Młode laseczki - przytulać i korzystać z ich chętnych i jędrnych ciał.