Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateA92

Starania o dziecko 2016 2017

Polecane posty

Mocno przytulam wszystkie dziewczyny, którym się jednak nie udało i kibicuję Wam w nowym cyklu. BasiekKk - ja jeszcze zostałam... robiłam dzisiaj znowu test ciążowy, bo nie mam zupełnie żadnych objawów i już się zastanawiałam czy te 2 poprzednie nie były przypadkiem zepsute. Teraz zrobiłam taki kiepski z allegro, ale też wyszły 2 kreseczki. Angelowa11 - mam nadzieję, że jesteś pod kontrolą lekarza? Czy masz zdiagnozowany powód tych 5 poronień? Badałaś sobie TSH?

Kushimo moje ciążę obumieraly ok 8-10tyg ,do końca nie wiem dlaczego ...badania nie wskazywały żadnych nieprawidłowości ...Ani moje ani histopatologoczne fasolek....lekarze orzekli ze czasami tak bywa ,kazali odczekać ...6 lat trwało zanim dojrzalam do decyzji,żeby spróbować raz jeszcze ...Ale tym razem jest inaczej ....Nie mogę zajść w ciążę ...@ nie ma a powinien przyjść wczoraj ...testu nie robiłam ,nie wi3m czy jest sens tracić pieniądze skoro w 11dpo beta wyszła >0,10 .....czekam .....

Gość S992
Becik29 wczoraj przyszła @ Trzymam kciuki rozwiąż za wszystkie z kreseczkami zeby bylo wszystko dobrze a reszcie kibicuje w staraniach ;)

Dziewczyny strasznie dziś dokuczaja mi piersi ,normalnie przed @ też są tkliwsze ale nie bolą ...no i ból przucha ja ręka odjol....glupieje powolutku..

Hej. Robiłam dzis test tyle że o czułości 25 tak mi się zdaje że wyszła bardzo bardzo blada kreska.... Więc nie wiem co o tym myśleć.... Pozostaje czelanie do 28 kwietnia na wizyte. Albo to ciąża biochemiczna albo oczy płataja mi figle albo nie wiem już co....

Gość Paula 24
Becik a może zrobisz jednak betę? ja bym.na Twoim miejscu nie czekała...

Gość Paula 24
U mnie bez zmian, od Wczoraj nie plamilam, brzuch nie boli, tyle że w lewym jajniku mnie gniecie, jutro wizyta zobaczymy co gin postanowi.

Zastanawiam się czy nie kupić kolejnego testu w drodze z pracy ,jestem 2 dni po terminie @ ....jeżeli w ogóle byłyby jakiekolwiek szanse to powinien pokazać .....tak myślę

Gość Paula 24
Angelowa kup a co ci Szkodzi... Przynajmniej przestaniesz się zadreczac,

Gość S992
Dziwna jest sprawa z tymi testami .... U mnie @ jeszcze pewnie ze dwa dni a potem działamy na maksa :)

Gość gotoco
Alngelowa jakos caly czas mam przeczucie, ze test wyjdzie pozytywny :)

gotoco chciałabym bardzo ale chyba nikle szanse...na bieliznie zauważyłam rano brązową wydzieline,normalnie mam tak przed @ ..także czekam aż sie rozkręci zeby móc działać w następnym cyklu ..

Gość gość
Dziewczyny testy i beta wychodza po poronienuu bo hcg utrzymuje sie do 2 tyg w organizmie wiec lepiej zrobic usg Bylo obfite krwawienie testy pozytywane i beta ciazowa ( choc nizsza niz odpowiednik na dany tydzien ciazy) ito daje wam zludna nadzieje....

Gość gggość
Hej dziewczyny. U mnie 22 dc i znów zaczynam być niecierpliwa i najchętniej już pobiegłabym po test :-) tylko teraz się zastanawiam czy jest w ogóle sens robienia testów skoro niektórym powychodziły 2 kreski a ciąży i tak brak :/ chyba lepiej w dniu spodziewanej @ iść na bete, koszt porównywalny a pewność 100%. Dobrze że chociaż w weekend udało mi się nie myśleć o tym czy w tym cyklu się uda . Pozdrawiam i miłego popołudnia :-)

Gość gośćpuma
Paula jak po wizycie?

Gość Becik29
Hej. Nie wiem co myśleć.... mam bardzo obfitą @... wiec chyba zaskoczyłam w tym cyklu tylko zarodek się nie zagnieździł.... może w następnym cyklu nam się uda... Paula Jak u Ciebie???

Gość gośćpuma
Becik napewno się uda jak nie w tym to w następnym:-):-)mam nadzieję że mi też:-)

Gość Paula 24
Wizytę mam jutro, nie plamie, piersi Zaczęły mnie znacznie bardziej boleć, czuje ucisk po lewej stronie... Coraz bardziej zaczynam myśleć że to ciąża Pozamaciczna....

Gość Paula 24
Becik mi też się wydaje że i Ciebie to biochemiczna, ale główka do góry dobrze ze sama się oczyszczasz, chociaż po @ powinnaś zrobić badanie czy wszystko ładnie wydalilas... Plus tego wszystkiego taki ze podobno po poronieniu łatwiej zajść w ciążę, a ja dalej leżę i leżę i leżę i już mam dość.... Napewno wam się wszystkim uda Zaskoczyć jak nie teraz to później ale się uda :)

Paula 24 - oby to jednak nie byla pozamaciczna. Zycze Ci, zeby sie okazalo, ze dzidzius po prostu sie wybronil i rosnie sobie zdrowo.

Gość Paula 24
Kushina to by była najpiękniejsza rzecz jaka mogłaby mi się teraz przytrafić...

Gość S992
Paula dużo razy czytalam ze nie dawali duzych nadzieji a dzidzius walczyl i sie obronil:-) Becik dopiero po zagniezdzeniu wytwarzany jest ten hormon ktory wykrywa test, Takze musial sie zagniezdzic ale później juz cos moglo isc nie tak ... Ja tez sie zastanawiam czy czasem tak nie mialam bo na jednym teście jednak mialam ten cień. Kushina a u ciebie jak?

S992 dzieki, ze pytasz :) Ja bylam dzisiaj u lekarza i troche zaluje, bo sie za bardzo pospieszylam. Zrobila mi usg, ale powiedziala, ze nic nie widac, bo jest prawdopodobnie za wczesnie. Dala mi skierowanie na bete i powiedziala, ze dopiero jak beta jest powyzej 1500 to jest szansa, ze usg cos pokaze. Dala tez skierowanie na kolejne usg na przyszly tydzien (podobno ma juz byc cos widac). Zapisalam sie na przyszly czwartek :) Dam znac jutro jak wyszla beta.

Gość gggość
Kushina- który tc u Ciebie że za wczesnie na usg? Paula 24- Koniecznie daj znac po wizycie, trzymam kciuki! Miłego dnia :-)

Gość Paula 24
Kushina daj znać Koniecznie, ja też dziś zrobiłam betę wynik koło 16, lekarz na 18.40 dopiero, Czekamy...

gggość - z moich obliczen wynika, ze jest to poczatek 5 tygodnia, a dokladnie 4 tydzien i 2 dni :)

Gość S992
Kushina i Paula czekam na dobre wieści:)