Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks na studiach

Polecane posty

Gość gość

czy faktycznie tak jest, że na studiach tak łatwo o seks. Pytam, bo studiowałem już jakiś czas temu i wtedy tak nie było, dlatego pytam, czy nastąpiły ostatnio aż tak duże zmiany jak to się często mówi?

Nie wiem czy łatwo, zależy jaki kierunek pewnie i czy się mieszka w akademiku, czy nie. Ale ciężko mi się odnieść, bo ja na studiach to jeszcze dziewica byłam.

Gość gość
napisze ktoś?

Gość gość
haha no ja na studiach byłem prawiczkiem, więc się dobraliśmy. Też nie mieszkałem w akademiku, tylko z rodzicami. Skończyłem studia jako prawiczek. Uważam ten okres w życiu za najgorszy niestety, żeby nie powiedzieć wprost zj****y.

A ja uwielbiałam ten okres. Dużo imprez, fajne znajomości, potem na doktoracie już tak nie było. Ja akurat nie mieszkałam z rodzicami, miałam już swoje mieszkanie od 2 roku studiów, ale niczego to nie zmieniało w kwestii moich związków.

Gość gość
a jakie są te zależności kierunkami? Ja studiowałem socjologię...

Gość gość
haaze: myślisz, że jakbyś mieszkała z rodzicami, to byłoby gorzej?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Jak jest mniej więcej pół na pół, to łatwiej kogoś poznać. U mnie na roku było 18 facetów na 150 osób. Z czego 6 gejów, a reszta albo zajęta albo takie potwory, że matko boska. Nie było z czego wybierać.

Gość gość
roohanie na studiach jest tylko w filmach, w realiach to rzadko kto z kim nawet rozmawia, chyba że nachlani i naćpani, jedyne co imprezy i kac

Gość gość
haze: haha serio było aż tak źle?

gość dziś - na pewno nie. Myślę, że więcej bym imprezowała, bo bym miała mniej obowiązków domowych. mamusia by uprała, ugotowała, zakupy zrobiła - a tak musiałam to robić sama, plus sprzątanie i inne sprawy. Więc miałam automatycznie mniej czasu i chęci na imprezy. Poza tym, moi rodzice uważali, że powinnam więcej się bawić.

Gość gość
ja myślałem, że właśnie mniej byś imprezowała. Ja np na studiach w ogóle nie imprezowałem, pracowałem, ale bardzo tęskniłem za bliskością drugiej osoby, której nie miałem.

Gość gość
serio na studiach nie miałaś w ogóle seksu?

gość dziś - dlaczego mniej? Ja zawsze lubiłam imprezować i o ile w liceum to był trochę problem jak wychodziłam w sobotę, a wracałam w niedzielę, o tyle na studiach, chyba na 3 roku, mama mnie praktycznie zmusiła, żebym pojechała do innego miasta na cały weekend majowy pić z kolegami mojego znajomego. Jedna z lepszych imprez w moim życiu, dziękuję mamo :D

gość dziś - na licencjacie nie. Dopiero na magisterskich poznałam faceta, z którym się zaczęłam spotykać i w końcu poszłam do łóżka. Prawie 25 lat miałam.

Gość gość
ja tam nigdy nie przepadałem za imprezami na których lał się alkohol. Kwestia gustu.

Gość gość
ładna mama co namawia córkę do pijaństwa. Trochę ciężko mi to sobie wyobrazić, ale widocznie są różne rodziny.

A mnie to absolutnie nie przeszkadza. Sama rzadko piję, bo na ogół jestem kierowcą, ale jak jechałam na imprezę z noclegiem, to nie widziałam sensu w tym, żeby sobie odmówić picia. Wszystko jest dla ludzi. Nikt nie mówi,że trzeba się ochlać i obrzygać.

Gość gość
ok, ja myślałem o takich grubych imprezach. Nie jestem abstynentem i czasem coś wypiję.

Gość gość
i przed magisterką nie miałaś w ogóle chłopaka?

gość dziś - nie do pijaństwa, tylko do dobrej zabawy. Moja mama uważa, że to marnowanie młodości jak się w sobotę siedzi w domu. Moja mama wiedziała, że mój znajomy ma mnóstwo fajnych kolegów i chciała, żebym poznała jakiegoś fajnego faceta dla siebie. Cała tajemnica. Poza tym, nie byłam już małą dziewczynką wtedy.

gość dziś - na studiach nie. Wcześniej w liceum miałam kilku, ale to nawet ciężko nazwać związkiem. Chodzenie za rączkę po parku i wysyłanie sobie romantycznych smsów. Pierwszy poważny związek miałam dopiero pod koniec magisterki.

Gość gość
Chcesz poznać co to prawdziwy seks? Zimna suka i gorąca kochanka, przyjaciółka. Zadzwoń do mnie skarbie, jeśli Ci się podobam i mnie zerżnij, tak po prostu.Czekam na Ciebie na http://sextelefon.org.pl/ jestem Kinga, tczecia od góry.

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny sex? Jestem Bogna, tu znajdziesz moje fotki i kontakt: http://seks-telefon.ovh/jestem młoda sexowna i bardzo napalona. Czekam na konkretnych facetów:)