Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki był Wasz pierwszy raz?

Polecane posty

Gość gość

Był dla was przeżyciem dobrym/traumatycznym? A może zawiedliście się ale tylko trochę? Doszło jedno z was, oboje, czy nikt? W jakim wieku go przezyliście?

Gość gość
Szybki XD

Koszmarny. Miałam 24 lata, nie było w ogóle mowy o dojściu. Nigdy nie doszłam z tamtym facetem. Totalna posucha.

Gość gość
Pierwszy raz jak się wspinałam na górę miałam 2-3 lata. Moja miejscowość leży w kotlinę, więc góry ponad 3500 mnpm i lasy do okoła. Największy szczyt znajduje się w ścisłym rezerwacie. Nie pamiętam jak tam doszłam, ale po wejściu byłam na wszystkich obrażona. Nie chciałam wracać do domu, bo mnie już nogi bolały i tata musiał mnie nieść z powrotem. Mam nadzieję, że podobał Ci swój pierwszy raz ;)

Gość apeluje kkk
Haze dziś Na posuchę mentalno-waginalną modka poleca Tantum rosa. Aplikować doustnie i dowcipnie. :D Od siebie dodam, że mało jest osób na świecie które wybrały drogę doustną więcej niż jeden raz. :D

Znam takiego co zaaplikował doustnie więcej niż raz. Podobno niezła faza, ale nie testowałam. Na posuchę najlepsza zmiana kiepskiego pana. Teraz absolutnie nie narzekam. Nie mam na co.

Gość gość
Haze ale wytrysku nie miałaś