Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet po 30 który nie ma żony narzeczonej

Polecane posty

Gość gość
{16.18} A gdyby oni w święta np.chcieli sami na narty pojechac to co? Ty zostajesz sam albo przykleisz sie do kolegi i jego rodziny choc oni wcale zadowoleni tak naprawde nie będą.Ale nie siostra z rodzina nie pojada w święta na narty bo się nad tobą zlitują i zostaną ze wzgledu na ciebie. Ludzie bez własnej rodziny sa kulą u nogi dla innych tylko tego nie dostrzegają.

Gość gość
To kupiłbym sobie idiotko piwko i oglądnął jakiś dobry film. Zresztą mój znajomy również nie chcę mieć rodziny i żony, mamy podobne poglądy, kolegujemy się, więc będziemy razem spędzali święta, a jak nie, to sami.

Gość gość
Mężczyzna nie będący może zająć się sobą a temu w związku odmawia się tego już od pierwszej randki ma myśleć i robić wszystko by zadowolić kobietę i spełniać jej potrzeby.

Gość gość
Jak zwykle kafeteria = stereotypy, ja się nie dziwę że większość z was jest samotna, bo z takim tokiem myślenia nie idzie zbyt długo wytrzymać. Co was to obchodzi kto jak sobie żyje? Kto ma problem, facet z tematu, czy autorka, która pewnie jest w nim zakochana i zawiść ją zżera że facet nie chce się z nią związać? Kto tu wścibia nos w nie swoje sprawy? Każdy ma prawo żyć jak chce i jak mu się podoba, a wam nic do tego, a już debilizmem jest ocenianie kogoś kogo się nawet na oczy nie widziało, tylko sugeruje się tym co pisze o tym facecie jakaś zakompleksiona zazdrośnica.

Gość gość
{16,16} Koledzy,koleżanki to dobre w wieku szkolnym.Potem kazdy pochloniety jest swoimi sprawami. Przyjaciele tez nie są na codzien,nie można nadużywać ich dobroci.Ale Wy wiecie lepiej. Jesteś biedny,zal mi cie,samotny wśród ludzi.

Gość gość
Ale ten mój jest naprawdę dziwny! 1. Ma 34 lata i dopiero niedawno obronił pracę magisterską 2. Chwyta się byle jakich prac. Nic nie robi ku temu, aby pracować w swojej branży. 3. Mieszka z matką, siostrą i babcią. 4. Ma mnóstwo koleżanek, w większości młodszych od siebie. 5. Szuka kobiet na jednorazowe przygody na badoo itp.

Gość gość
{16,26} Pożyjemy zobaczymy .

Gość gość
6. Co weekend imprezuje. Podoba mi się jako facet, chciałabym aby coś z tego wyszło, ale na razie jesteśmy tylko znajomymi...

Gość gość
{16,30} Olej go,strata czasu.

Gość gość
zazdrościsz mu bo ma seks?

Gość gość
Pożyjemy zobaczymy . xxx A tak ogólnie to mam naturę samotnika. Jestem sam od zawsze, mam 25 lat. Do kobiet nic nie mam, ogólnie nawet je lubię, ale nieraz z jakiś powodów mnie po prostu drażnią. Na myśl, że miałbym się do jakiejś zbliżyć, ogarnia mnie uczucie odrazy. Homoseksualistą nie jestem, ale może cierpię na jakiś lęk przed bliskością. Wolę samotność, jestem przynajmniej wolny.

Gość gość
Nie zazdroszczę mu tego, po prostu dobija mnie jego podejście do życia. Z kimś takim nic trwałego nie da się stworzyć.

Gość gość
Seks można mieć kiedy się chce durniu.

Gość gość
Ogólnie ze starym kawalerem,ze stara panną jest trudno.

Gość gość
Temat można zamknąć, bo już wszystko jasne... laska się napaliła na gościa, ale jest problem, bo on nie chce się angażować, więc wniosek jest jeden ON dziwak, ONA normalna :P Ale wy kobiety jesteście przewidywalne, od samego początku pisałem że dziewczyna się w nim zakochała i chce czegoś więcej.

Gość gość
Ale pech bo trafiła na dziwaka i dużego dzieciaka. Od takich uciekajcie.Na seks sie nie godzić nigdy bo to kompromitujące .Wiadomo,ze to lekkoduch i odleci zaraz.

Gość gość
Ojej, ale dziwak bo jej nie chce, a jak do tego odmówiłby jej seksu, to pewnie jeszcze pedał... żałosne jesteście kobietki, bardzo żałosne.

Gość gość
Wszystko sprowadza się do tego, że autorka coś chce ale tego nie dostała od obcego człowieka i go obsmarowuje jak to kobieta

Gość gość
Fakt jest jeden, jak facet pozna na swojej drodze odpowiednią kobietą, która go sobą zainteresuje, to będzie skłonny dać sobie nawet założyć smycz. Tylko jest jedno ale, interesujących kobiet mogących coś dać mężczyźnie jest bardzo, bardzo niewiele i większość z was jest do siebie podobna, macie nam do zaoferowania wyłącznie jedną rzecz i nic poza tym, ale akurat to tego niepotrzebne są nam związki.

Gość gość
Mam takich kolegów ,po 30grubo juz,fajni ,zabawni,ale tylko na chwilę,na stale żadnego bym nie chciała (tak tylko pisze,mam rodzinę)bo na dłuższą metę to strasznie problemowi ludzie choc jesli się ich o cos poprosi to nie odmówią pomocy ale to tylko przykrywka.

Gość gość
zazdrosne kobietki bo fajni mężczyźni nie chcą się wiązać :P

Gość gość
To niech gniją sami a na stare lata tak ok.55-60 będą zalowac ze są sami albo rodzina będzie miała klopot z nimi.

Gość gość
jak beda mieli 55-60 to beda wyrywac glupiutkie 20 a ciebie stara pudernico kto wtedy wezmie? :classic_cool:

Gość gość
Juz widzę jak 20tka puści sie ze starym dziadkiem:P.Dla mnie facet 10 lat starszy to star***** co dopiero różnica 30,40 lat. Ty jakiś p*******,ny ,jesteś.Położyć sie do lóżka z dziadkiem to trzeba być chora umysłowo albo bezdomną.Idiota.:P

Gość gość
dajcie spokój starej zazdrosnej i plującej jadem kobiecinie

Gość gość
starej :D zazdrosnej:D plującej jadem:D a czego tu zazdrościć :D

Gość gość
Mam 29 i 3/4 i nie mam ma parę koleżanek na dystans, miałem w wieku 22 i 23 lat a ja stwierdziłem ze za młody jestem to mam karę w postaci 6 już letniej banicji

Gość gość
przystojny to ma wymagania z du/py szuka lalki z gazet albo to typ co tylko impreza, zabawa mu w glowie i koledzy to cale jego zycie