Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boreas mun

pytanie TYLKO do mężatek lub kobiet w związkach

Polecane posty

Gość gość
Męża poznałam w pubie. Znajomi wyciągnęli mnie do nowej knajpy i On tam był. Od razu coś zaiskrzyło i tak od 13 lat. Małżeństwem jesteś od 8 lat.

Gość gość
Ja swojego w klubie.Były dwie zamknięte imprezy firmowe , na dwóch odrębnych salach.Jakoś tak wpadliśmy na siebie i kilka razy zatańczyliśmy.Potem zakręciłam się koło niego, żeby kuć żelazo i razem poszliśmy do mnie.Nie ociągaliśmy się.Od razu poznaliśmy się w łóżku.Było dobrze, nawet bardzo. Jesteśmy już 8 lat razem , z tego 6 po ślubie.

Gość gość
Mój mnie potrącił jak wyjeżdżał z bramy a ja jechałam rowerem. Zachował się jak rycerz , czekał ze mną na rękach ponad kwadrans na przyjazd karetki.Potem kwiaty, bombonierki. Nie było to coś wielkiego , drobny uraz stopy. Sprawa oparła się w sądzie, ale wykaraskał się z tego, w sumie potem zaczęliśmy spotykać się. Rozwiódł się z żoną, dzieci nie mieli.Jesteśmy razem 5 lat po ślubie, wcześniej rok bez.A nasza gwiazdeczka - córeczka ma 3 latka.

Gość gość
Świetny wątek, niektóre historie jak z filmu. :)

Gość gość
Ja mojego poznałam jak był mężem mojej koleżanki. Zaczęło się od seks układu i romansu a teraz jesteśmy szczęśliwym małżeństwem. Jestem szczęściarą!

Gość gość
11:32 Dziecko idź do szkoly

Gość gość
11.19. Znam cię suko!!! Biegał za twoich chudym tyłkiem jak pies.Zabrałaś mi męża d*****.Przychodził do domu z zapachem twoich perfum i blond kudłami na marynarce.I tylko ty byłaś mu w głowie, woził cię na rehabilitację a potem zaciągnęłaś go do łóżka. Masz na imię Sylwia, mieszkacie w Gdańsku a przedtem w Olsztynie.

Gość gość
A to się znalazły, hihi, ex i obecna.Nie zagryźcie się.

Gość boreas mun
Dziwne, chodze w te wszystkie miejsca co mówicie i nic. A jeżeli już kogoś poznaję to za kawałek okazuje się, że w domu ma żonę i dwoje dzieci . Standard. Ostatnio nawet sytuacja w sklepie: poznałam faceta. Uśmiech- uśmiech, ukłonił się . Potem ten sam sklep (okazało się, że jesteśmy z jednego osiedla), znowu ten facet, znowu sie ukłanił , uśmiech a się. Za trzecim razem , gdy się tak uśmiechał do mnie zagadałam - myślę (naiwna) może nieśmiały - gadka szmatka, nic poza tym. Myśle - ok może nastepnym razem on zagada. Następnym razem - znowu uśmiech - uśmiech, zwyczajowe "dzień dobry " i tyle. Myslę -pewno niezainteresowany czy co. I co? Za kolejnym razem widzę go z żoną i dzieckiem na spacerze. Ale obciach (dla mnie) bo sobie juz nawyobrażałam.

Gość gość
Chyba niektórym to po prostu nie jest pisane. Ja już straciłam nadzieję, nie szukam, trudno.