Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co te pisuary wyprawiają

Polecane posty

Gość gość
haloooo, jest tu jakiś pisior, który mi wytłumaczy, komu sie w Polsce poprawiło, haloo ? wiem wiem, koryto, złodzieje, zabierzecie, wiem, ale komu sie za waszych rządów qrwa poprawilo? limuzyny dla podnóżków za 8mln. juz są są, ale komu przybędzie z tych, co na was zapier.alają?

Gość gość
lemingi nie mają nic do zaoferowania oprócz przestróg przed rządami PISu. no jeszcze mają do zaoferowania wyzysk , okradanie Polaków i wyganianie ich zagranicę

Gość gość
ja nie mam żadnych przestróg, ja sie pytam: haloooo, jest tu jakiś pisior, który mi wytłumaczy, komu sie w Polsce poprawiło, haloo ? wiem wiem, koryto, złodzieje, zabierzecie, wiem, ale komu sie za waszych rządów qrwa poprawilo? limuzyny dla podnóżków za 8mln. juz są są, ale komu przybędzie z tych, co na was zapier.alają?

Gość gość
od maja poprawi się milionom dzietnych Polaków .

Gość gość
ja bym to jeszcze przyjął jako coś dobrego, gdyby nie to, że innym milionom Polaków to zabiorą. nam to ubędzie w podatkach i wzrostach cen. na każdy grosz rozdany przez pis, zostanie zabranych ludziom półtorej grosza. Może troche mniej. nie wszystkim sie to spodoba, bo wy zapominacie, że rozdawanie = zabieranie o 1.5 raza więcej.

Gość gość
i dla mnie śmieszne jest, że ktoś moze myśleć, że jak jednemu zabierze a drugiemu da, to sie w kraju poprawi. Przecież to absurd :( ja bym wydał na remont, a ktoś inny wyda moje pieniądze na pieluchy. to jak pkb ma wzrosnąć?

Gość gość
Banki, miliardy i zagraniczna kontrola nad przepływem kapitału - o co, tak naprawdę, toczy się teraz gra? Polska była dotąd niczym dojna krowa. Potencjał gospodarczy naszego kraju był wykorzystywany przede wszystkim przez zagraniczne firmy i korporacje, które drenowały poza granice Polski miliardy złotych zarobionych tutaj pieniędzy. Najlepiej było to widać na przykładzie sektora bankowego, który w latach 2008 - 2015 zarobił w naszym kraju na czysto aż 106 miliardów złotych! Nic jednak nie trwa wiecznie. W Polsce doszło do zmiany władzy, a kapitałowe eldorado może zostać mocno ukrócone.

Gość gość
Niemcy niezadowoleni, Francuzi niezadowoleni, Portugalczycy także niezadowoleni. Wałęsa niezadowolony, Petru rozczarowany, Lis wściekły. Tak ma być i tak trzymać! Większość Polaków oprócz kolaborującej PO jet tym zachwycona. Wszyscy czekamy na zmiany umacniające gospodarkę naszego państwa i przywracające nam Polskość z jej wspaniałymi tradycjami i poszanowaniem nas Polskich Obywateli

Gość gość
no i znowu slogany jak za gierka:( przecież to same reklamowe bzdury. a cos konkretnego?

Gość gość
poszanowanie Polskich obywateli? których? przez dzielenie na sorty? ludzie, dorośnijcie zamiast powtarzać jak małpy w cyrku.

Gość gość
z pisiorem nie da sie rozmawiać nic nie napisze, tylko jakby z kartki czytał:( co banki, jest tu jakis bankowiec? ha ha, po prostu komedia, nic nie potaficie, tylko w kółko to samo. komu sie poprawilo w Polsce, jakiemu robotnikowi?

Gość gość
pieniądze na polskie rodziny pójdą ze wzrostu gospodarczego , opodatkowania marketów i banków oraz uszczelnienia systemu płatności - zwłaszcza tych którzy wyłudzają miliardy na przekrętach VATowskich - nie będzie się zabierać , tylko kasować tych , którzy nie płacą , a powinni i kasa ta nie pójdzie na dalsze pomnażanie bogactwa bogatym , tylko zostanie skierowana do milionów normalnych biedaków i średniaków , co z kolei nakręcać powinno koniunkturę wszystkim

Gość gość
otóż nie koniecznie, bo wiadomo już, co pisiory przyznają, że zabraknie im forsy na te rozdawnictwo. wiec takie tam o wzroście to w buty sobie włóż, wyższy będziesz.

Gość gość
21:34 same slogany, ludzie, wy wierzycie w to co piszecie? to nie kampania, wy wyjmijcie tą rękę z nocnika i za robotę sie bierzcie, a nie za wciskanie kitu.

Gość gość
w demokracji rządzi większość parlamentarna , a jeżeli ktoś się z tym nie zgadza i kabluje bezpodstawnie własny rzad do instytucji międzynarodowych w celu obalenia rządu, tzn. że nie dorósł do demokracji . - zresztą niech kablują i niech będą nowe wybory - z tego co widzę to PIS miałby wtedy nie nieznaczna większość , tylko większość ok. 2/ 3 , czyli większość zdolną do uchwały nowej , już nie postkomunistycznej konstytucji Kwacha.

Gość gość
"- nie będzie się zabierać , tylko kasować tych , którzy nie płacą , a powinni i kasa ta nie pójdzie na dalsze pomnażanie bogactwa bogatym , tylko zostanie skierowana do milionów normalnych biedaków i średniaków , co z kolei nakręcać powinno koniunkturę wszystkim " ha ha, a wiec jednak komuna? to tylko to pisiory mogą ludziom zaproponować? wy jesteście albo mocno chorzy, a napewno niebezpieczni :(

Gość gość
21:41 w zadzie tak, większość rzadzi, ale dlaczego nie trzyma sie prawa? wam sie wydaje że to takie proste? sterowanie gospodarką? sterował lenin i sterował stalin, jarzycie co z tego wyszło? gospodarka nie da się sterować, tylko głupi myślą, że jest inaczej.

Gość gość
bezkarne , jak dotychczas szajki postkomunistyczne !

Gość gość
wy naprawdę wierzycie, że prywatnej firmie władza moze coś kazać? uwierzyliscie w te gadki? wydaje sie wam, że pis odbierze pieniadze prywatnym firmom? pojęcia nie macie o czym piszecie.

Gość gość
21:46 o jakich szajkach dokładnie mówisz?

Gość gość
efekty zobaczymy za rok , a wtedy dawna postkomuna z popierającą ich lemingozą będzie jedynie mogło pomarzyć przez lata o powrocie do władzy

Gość gość
za rok, co pisiory przyznaja, nie będzie forsy na 500 plus coś tam.

Gość gość
Rządzący światem samowładnie Królowie kopalń, fabryk, hut Tym mocni są, że każdy kradnie Bogactwa, które stwarza lud. W tej bandy kasie ogniotrwałej Stopiony w złoto krwawy pot. Na własność do nas przejdzie cały, Jak należności słusznej zwrot. c Dziś lud roboczy wsi i miasta W jedności swojej stwarza moc, Co się po ziemi wszerz rozrasta, Jak świt łamiący wieków noc... Precz darmozjadów rodzie sępi! Czyż nie dość żerów z naszych ciał? Gdy lud wam krwawe szpony stępi, Dzień szczęścia będzie wiecznie trwał.

Gość gość
Hm, rozumiecie Państwo, skąd aż taka histeria, aż taki krzyk - i skąd tak pilna potrzeba stworzenia nowej, spontanicznej "obywatelskiej" organizacji do obrony demokracji, nowej partii "ludzi rozumnych", nowego Ryśka i nowych autorytetów z jego otoczenia? Śpieszmy się śmiać z autorytetów, tak szybko mogą zniknąć... Mówiąc poważnie: to, że śmieję się z "obrońców demokracji", wcale nie oznacza, że mi demokracja nie jest droga. Problem w tym, że trzeba było krzyczeć, kiedy ją niszczona w minionych latach - powoli, ale skutecznie, aż zniszczono.

Gość gość
Za PO-PSL to nawet kopalnie złota były by nierentowne. Co do gorszego sortu sami sobie idioci to przypisaliście, chociaż JarKacz mówił o czymś innym. Po tym przykładzie widać jak łatwo G wyborcze i tefałeny was zmanipulowały :D szKODniki idioci :D

Gość gość
22:01 ha ha, gdzie gimbie widzisz krzyk i histerię? ja pytam 10 raz, komu w Polsce poza kumplami jarusia sie poprawiło. i jak chcecie sterować gospodarka? pzrecież to w kółko pisowska propaganda, : zabierzemy, damy, ukażemy, tęsknota za korytem. ludzie, naprawdę nic inego nie potraficie? pzrecież to obciach w kółko to samo pisać.

Gość gość
22:12 wyraźnie słyszałem, jak jaruś mówił o ludziach gorszego sortu. a tak w ogóle, to co, roztropku, nie mozesz zrozumieć, że komuś mogą sie te prymitywne rządy niepodobać, a jednocześnie ten ktoś, nie musi czuć siez nikim politycznie zwiazany? zwykły człowiek, robotnik, co pamięta rewizje w 1981, takze to, że jaruś nie był internowany i pewnie też był szpiclem.

Gość gość
w ostatnim sondażu pisowi wyszlo poparcie 38 proc. a kanaliom z PO i nowoczesnej mimo nieustannego pompowania w tvnie po kilkanaście. jak wreszcie ruszy program 500+ i polacy zobaczą że tym jednym programem pis zrobil dla nich więcej niż ta cala antypolska banda przez ostatnie 25 lat to chyba pisowi wzrośnie poparcie to 70 proc. a wtedy może się zrobi przedterminowe wybory i usunie postkomunistycznych złodziei z parlamentu. ale będzie czad :D

Gość gość
Nojman z PO ostatnio sobie wymyślił że każdemu dziecku należy dać po 50, bo kraj na to stać,a gdzie ten obłudnik i hipokryta był jak jego klika była przy korycie?