Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiGość85

Bliskości kobiety mi brak

Polecane posty

Gość gość
Jak na kogoś z wyższym wykształceniem, masz bardzo ograniczone horyzonty. Uważasz, że tylko ludzie, po studiach są ambitni, zaradni i osiągną coś w życiu?

Gość TakaOna85
To nie są osądy tylko moje spostrzeżenia. To, że napisałam co myślę dyskredytuje mnie i dyskusję ze mną zakończyłes? :-) Wyobraź sobie, że ja też studiowałam dziennie i pracowałam. Mogłam liczyć na rodziców, ale nie musiałam i nie chciałam, bo byłam zaradna i ambitna. Nigdy jednak nie skreslilam nikogo z uwagi na jego braki w wykształceniu. Myślę, że każdy człowiek zasługuje na szanse i szacunek :-)

Gość gość
TakaOna85 dziś To nie są osądy tylko moje spostrzeżenia. To, że napisałam co myślę dyskredytuje mnie i dyskusję ze mną zakończyłes? usmiech.gif Wyobraź sobie, że ja też studiowałam dziennie i pracowałam. Mogłam liczyć na rodziców, ale nie musiałam i nie chciałam, bo byłam zaradna i ambitna. Nigdy jednak nie skreslilam nikogo z uwagi na jego braki w wykształceniu. Myślę, że każdy człowiek zasługuje na szanse i szacunek usmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxx A jeśli by napisal, ze dyskwalifikuje kobiete, jesli ta o siebie nie dba, albo jesli jest leniem, to tez zle? Facet ma wymagania, woli czekac na odpowiednia, niz piepszyc byle jaka i to mu sie bardzo ceni. Ja jestem atrakcyjna dziewczyna i wlasnie takich poszukuje - takich, ktorzy wiedza, czego chca, wbic sie w takie oczekiwania i czuc sie ta jedyna, wyszukana - marzenie - mnie bylo dane cos takiego przezyc...:D Powodzenia Ci zycze i nie zmniejszaj wymagan - znajdziesz idealna dla siebie, ale moze to troszke potrwac. WARTO!