szkółka1723 0 Napisano Marzec 14, 2016 Wiem że dużo jest chłopaków w UK ale tu chodzi mi przeważnie o charakter chciałam tylko się dowiedzieć czy jest możliwość spokojnego,inteligentnego,bez nałogów chlopaka .Wiem że trudno jest spotkać takiego jakiego chciałabym:( ale czy jest możliwość ? i jaka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 Hej. Napisz do mnie na taki_jeden@mailmix.pl może coś z tego będzie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 14, 2016 Tak na pewno jest nim bingol powyzej :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 tez taki jestem; moge podac maila jesli chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Bingol jest super inteligentny. Poza tym super wyksztalcony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Ej świnio, a będziesz lizała moje jaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 A ty chyba jeszcze dzisiaj loda nie robiles swojemu chlopaczkowi gejuchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szkółka1723 0 Napisano Marzec 15, 2016 Żal mi cie widać że jesteś nie normalny a po 1 ja nie mam chłopaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Hej ile masz lat. Ja bede wkrotce w irlandi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szkółka1723 0 Napisano Marzec 15, 2016 nie chce tu nic pisać ile mam lat....Jestem młoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 To lizesz jaja świnio, czy nie lizesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 tak, na dobrym uniwersytecie np. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Możliwe, ale na pewno nie będzie znał ani słowa po polsku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Nie ma takich mężczyzn. Wszyscy to pasożyci i nieroby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haze 1 Napisano Marzec 15, 2016 Ale szukasz Polaka czy miejscowego? Miejscowego znajdziesz, tylko musisz zacząć się obracać w lepszym towarzystwie niż budowlańcy i hydraulicy. Chociaż, z drugiej strony, większość Anglików to flegmy od poniedziałku do piątku, a przyjdzie weekend, to po kolei wszystkie bary zaliczają. Wiem z doświadczenia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Lizalas im jaja świnio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 ja już pomału w to wątpię i zaczynam tracić nadzieję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 16, 2016 chętnie niektórym gościom dała bym w morde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach