Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Muszę coś kupić bo zepsuł mi się piekarnik,kwota niestety do 1300zł (samotna matka :P 2 dzieci) pomóżcie coś wybrać,co macie w domu i jesteście zadowoleni a z czego nie jesteście ? Moja obecna ma 9 lat i jest z Mastercook no i 2 razy przepalił się kabelek z tyłu (coś z piekarnika) przepaliły mi się też 2 palniki :D Piekę ciasta dzieciom bo jedno jest alergikiem a trudno znaleźć kogoś kto dobrze i smacznie piecze dla alergików,oczywiście jakieś obiady itd. więc użytkowany będzie bynajmniej tak w przybliżeniu 7-10 razy w miesiącu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
atreba88 0 Napisano Marzec 15, 2016 Cześć:) U mnie również już przyszedł czas na wymianę kuchenki, miała już swoje lata i nie grzała tak jak powinna. Spokojnie zmieścisz się w swoim budżecie, ja zaplanowałam do 1000zl i znalazłam kuchenkę Amica 58GG 4.23 ZPPF za niecałe 900 zł i już nie muszę obracać blachy z ciastem w trakcie pieczenia, ta stara kosztowała mnie wiele cierpliwości a nowa spełnia wszystkie swoje zadania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2016 Akurat Amica podobnie jak kuchenki Beko- to dobre i zarazem tańsze firmy,więc śmiało możesz brać je pod uwagę w kwestii kupna. Zerknij też na AgdMix24.pl gdzie często zamawiam wiele ciekawych rzeczy ,artykułów do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kucola 0 Napisano Sierpień 30, 2016 ja też mam Amice, niedawno zamawiałam w sferisie i jestem bardzo zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach