Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Witajcie :) U mnie jest ciepło i słonecznie, ale z silnymi podmuchami wiatru co jakiś czas. Ja spacer zaliczyłam już rano i po obiedzie pewnie drugi raz się wybiorę. Będę wieczorem. Miłego dnia Wam życzę :)

Gość gość
Witajcie :-) U mnie jak wczoraj dmuchnęło, to tak jak było 22 st zrobiło się nagle 13, przyniosło opady i zostało. Dziura jakaś w końcu w chmurach, to idę parę kilometrów plażą zaliczyć :-) Pozdrowionka

Gość Hehgość
Hehgość zapomniał się podpisać ;-)

Gość gość
Ja wiem kto jest trolem. Raz pisze jako gosc a innym razem jest podpisany.

Gość gość Devil
prawda , że jestem mądry? taki ze mnie geniusz a nawet jak popiję to Eugeniusz jestem

Gość gość
Pierwszy raz widze cyrk na temacie. Ktos bardzo namietnie podszywa sie pod innych i robi z siebie błazna.

Gość gość
Devil ci tego nie wybaczy.

Gość gość
Dziewczyny z tytułem Miss Polonia raczej na bazarze nie pracuja.

Gość gość
Widze ze ktos mieszka nad morzem :) fajnie :)

Gość gość
Hehgość Ile masz lat...?

Od jakiegoś czasu wciągnęłam się w temat jeszcze z 2013 roku. Kilka osób opisywało swoje wyjścia i strach związany z nieświadomym wychodzeniem z ciała i z obserwacją szarych postaci. Jedna z tych osób miała pełno tego typu przeżyć paranormalnych jak duchy i zjawiska paranormalne na całym osiedlu, które było wybudowane na terenach leśnych. W lesie jako dziecko z dziećmi z osiedla odnajdywali w jednym miejscu pełno starych ludzkich szczątków z masowej mogiły najprawdopodobniej z czasów zarazy tyfusu w okresie I wojny światowej. Ta osoba podczas wyjść gdy się zorientuje, że nie może włączyć światła zaczyna przeżywać ostre stany lękowe, bo czuje na korytarzu złą energię, która chce ją skrzywdzić. Współczuję osobom o tak wyczulonych zmysłach i silnie rozwiniętej percepcji postrzegania tego co zwykły człowiek nie jest w stanie dostrzec.

Gość To ja od kota
Witaj As :) czyli duzo wczesniej slyszalas juz o tym wychodzeniu z ciala. Ja nie mialam pojecia o tym ze takie cos jest. Zycze ci milego wieczoru z rodzina :) poglaszcz po glowce synka ode mnie :)

Jak uda mi się dobrnąć do końca tamtego topiku, to może coś opiszę z ciekawszych sytuacji. Tamten wątek jest ogólnie o tematach zjawisk nadprzyrodzonych: duchy, udo, sny prorocze, paraliż senny itp. Niestety stron ma 107 więc dużo wolnego czasu ucieka mi na czytanie. Trochę boję się ściągnąć z chomika tamtą książkę o OOBE po tym co już tam przeczytałam. Ale zaczęłam się obawiać też lasów po tych historiach, gdzie nigdy się nie bałam chodzić sama po lesie. Mam nadzieję, że szybko mi ten bezpodstawny lęk minie.

Kotku o OOBE miałam przy przerabianiu nurtów religijnych i sektach, jak była mowa o New Age. A ten temat co go czytam znalazłam w jakimś linku w jednym z tematów na kafe. Nigdy wcześniej nie interesowałam się tym tematem tak na poważnie. Bawić się w wychowywanie też nie mam zamiaru, bo niektórych rzeczy nie da się tak łatwo cofnąć, ani zatrzymać.

Miało być UFO a mój durny telefon zmienił na udo :P :D

Widać, że już zasypiam, bo gubię słowa. New Age i OOBE miałam oczywiście omawiane na studiach podczas przerabiania sekt.

Gość To ja od kota
As mialam kolezanke ktora nie bala sie chodzic w ciemności. Mogla isc najbardziej strasznymi miejscami nocą np dróżka wkolo jeziora bez zadnego oświetlenia, nocą lasem tez, cmentarzem w nocy i nic jej nie ruszylo . Ja nie poszlabym nawet za milion czy sto milionów. Hehe

Ciemności to się bałam dosyć długo, ale lasy mam schodzone od maleńkości i nigdy się tam nie bałam, nawet na terenach rezerwatów. Teraz się głupot o obserwacjach licha-człowiek z nogami kozła naczytałam. Dla mnie to był tylko mitologiczny obraz satyra, a tu w chrześcijaństwie typowy obraz podstawowego diabła :/ Jak się człowiek naczyta durnot, to potem umysł sam płata figle ;) Po filmie Arachnofobia zaczęłam się bać pająków, chociaż wcześniej nie bałam się ich łapać w ręce i wypuszczać na dwór, teraz przed większymi pająkami mam lęk i delikwent odrazu może ciapem dostać.

Gość To ja od kota
Ja bardzo kocham pajaki i zawsze staram sie gdy jakis sie pojawi by siersciucha go nie zabila, wypuszczam na dwor. Cokolwiek żywego pojawi sie w domu to dlugo nie pozyje bo ta bestia zaraz ostrzy pazury. Muchy tez wypuszczam bo ona zawsze dorwie przegryzie i zostawia. Kiedys jadla grube muchy ale wymiotowala to teraz tylko przegryza az wyjdą flaczki z muchy i lezy to tak. Tak poluje skacze po scianach suficie az dorwie. Ostatnio widzialam obudzonego po zimie pajaka, takiego milego z długimi nogami i cos juz go nie widze :( moge domyślić sie dlaczego nagle zniknal ale ona sie oczywiscie nie przyzna ;)

Gość To ja od kota
Dobranoc As :) opowiesz mi jutro ( tzn dzisiaj) o sektach ? Kiedy religia staje sie sektą i ktore sa sektą. Pewne pojęcie mam ale ty uczylas sie o tym to jestes profesjonalna w tym :) . Ja bylam na takim kierunku ,ktory jedyne co mial wspolnego z twoim to napewno psychologia, socjologia i logika :) . Milej nocy i milych snow ci zycze i ładnej pogody :)

Gość gość Devil
Witam nocą widzę że trol nadal się bawi czas na zmiany Devil wie kim jestes kara będzie sroga w dyby i do lochu trola zabiorę Dziś będę w twych snach godz 3; 00 Devil ¥

Gość gość  Devil
Jak trolu robisz podszyw staraj się robic to dokladnie pisałem że jesteś żałosny żal mi cię Devil zostawia znak ¥ i jeszcze coś ^;^

Gość gość Devil
Milej nocy życzę a do trlola zawitam w snach Devil ¥ ^;^

Gość To ja od kota
Hahaha Devil :) . Ty tez wiesz kto sie uczepil tematu jak rzep psiego ogona? Ja mam na mysli kogos i ta osoba wie ze o niej mysle ;) analiza tekstu jest moja dobra strona ;) . Pod ciebie tez sie podszyl ale nie przejmujmy sie ta zalosna osoba. Pozdrawiam dobre osoby z tematu. :)

Gość gość Devil
Igrasz z ogniem trolu Devil cię dorwie kwestia czasu ¥ a bylem taki dobry ;)