Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Gość To ja od kota
1:34 drugi post Glodnemu chleb na mysli . Ja podtekstów tu nie widze ale skoro ty widzisz to ty masz problem ale ze soba ;) no coz, rozni sa ludzie :):) pozdrawiam

Gość To ja od kota
Skoro tutaj sie komus nie podoba , kto jak pisze to nie musi wchodzic. Nikt nie zmusza. Kazdy przestal pisac o wychodzeniu z ciala juz dawno. Ludzie sobie pisza co chca.

Gość gość
żart niewinny był to tylko ty od kota rycerskie serce masz ;) strzeż nas nocą o damo z łasicą :D

Gość To ja od kota
Tutaj czasem ktos sie odzywa,ze nie jest na temat ,ale ta osoba ,ktora to pisze nic nowego na temat nie wnosi. Wiec po co krytyka? Pisz na temat ,skoro masz cos do powiedzenia. Kot ci przeszkadza na temacie? Masz jakis problem jak zwykle? Podpisz sie

Gość To ja od kota
Żartuj sobie sam ze soba w taki prostacki sposob. Opisalam zabawę z kotem a ktos p******i ze kącik ero. Widocznie głodnemu chleb na mysli. Idz na erotyczny skoro ci czegos brakuje. Ja przynajmniej sie podpisuje a ty? Wiem kim jestes ;)

Gość To ja od kota
Łasice to ty masz tam, gdzie powinien byc mozg :)

Gość gość
tryskasz humorem, już nie musisz się tak obruszać mocno no po co ;)

Gość gość
To ja od kota dziś Łasice to ty masz tam, gdzie powinien byc mozg usmiech.gix x nie lubię nieuprzejmości można byłoby rzec w rewanżu, że w miejscu gdzie masz mózg ty to siedzi kot ale nie zrobię tego za ten twój przesypatyczny uśmiech ;)

Gość gość
przechdzą wypowiedzi czy nie przechodzą?

Hehgość A i ja też lubię hehgościa ;) No nie wiem czemu... Przeca niekoniecznie w pewnych kwestiach zgadzamy się co do przekazu ;) - do Ciebie prorocze słowa: x „Synu, w sposób łagodny prowadź swe sprawy, a każdy, kto jest prawy, będzie cię miłował. O ile wielki jesteś, o tyle się uniżaj, a znajdziesz łaskę u Pana. Wielka jest bowiem potęga Pana i przez pokornych bywa chwalony. Nie szukaj tego, co jest zbyt ciężkie, ani nie badaj tego, co jest zbyt trudne dla ciebie. O tym rozmyślaj, co ci nakazane, bo rzeczy zakryte nie są ci potrzebne. Nie trudź się niepotrzebnie nad tym, co siły twoje przechodzi - więcej, niż zniesie rozum ludzki, zostało ci objawione” (Syr 3, 17-23).

Gość gość
To ja od kota dziś , nie wiem dlaczego wpisy nie sa odczytywalne własnie od godziny podanej przed przecinkiem ? ty od kota nie masz czasem koneksji z moderem ? ;)

Gość Hehgość
Wow! Ktoś tu wczoraj ostro nakrzyczał ;-) Widzę, że nawet Devil boi się wychylić ze swojego piekiełka a Gothic zapomniał z tego wszystkiego która godzina :-D Nasza Kocia ma pazurki i nie zawaha się ich użyć! :-) Dobranoc dobrym ludkom!

Gość Hehgość
Eee tak patrzę i myślę, że to kafeteria chyba się obraziła za żądanie książki zażaleń i zastopowała strony. Nie ładnie, oj nie ładnie! Życzę więc wszystkim DOBRANOC lub DZIEŃDOBRY :-)

Gość As28
Witajcie Kochani :) Widzę, że weekend wam ciekawe mijał. Jak się uda to będę wieczorem, bo zaraz zmykam do lekarza z dzieckiem :( Miłego dnia Wam życzę!

Gość gość
Potrzebuję wyjść z ciała aby popatrzeć na wszysko z boku. Jakieś sprawdzone sposoby, techniki macie?

Gość gość
gość dziś Polecam przeczytać w całości: Wychodzenie z ciała; Wychodzenie z ciała DWA; a wszystkiego się dowiesz inaczej cały temat musielibyśmy przewałkować od początku ;-)

Gość gość
20:20 hahahahahahahahaha no wlasnie przeczytac czesc 1 i 2 tematu ;) tu sie duzo dzialo ;) kot

Gość gość
Tu razczej jest jak nie wychodzic z ciala ;) moze lepiej nie probuj wychodzic bo potem bedziesz sie juz bac wychodzic. Kot

Gość gość
Podczas wyjscia z ciala mozesz poczuc sie niekomfortowo jak autorka. Mozesz widziec niesympatyczne istotki niekoniecznie przyjazne o bardzo przerazajacych ryjkach przypominających pomioty diabla prosto z piekła. KOT

Gość Hehgość
Witajcie x Witaj Modelko Gdyby wszyscy z sobą się zgadzali, w to samo wierzyli, mieli takie same poglądy i sposoby ich przekazu, zanudzilibyśmy się w takim świecie na śmierć :-) Jak dla mnie to, że ktoś ma inne poglądy (o ile toto nie prawdziwa patologia) budzi raczej moją ciekawość a nie niechęć :-) x Pozdrawiam wszystkich

Gość Hehgość
Późno już, ale proponuję przed snem szarlotkę :-) x Książka kucharska dla mężczyzn: szarlotka x 1. Z lodówki weź 10 jajek - połóż na stole ocalałe 7, wytrzyj podłogę, następnym razem uważaj! 2. Weź sporą miskę i wbij jajka rozbijając je o brzeg naczynia. 3. Wytrzyj podłogę, następnym razem bardzie uważaj! W naczyniu mamy 5 żółtek. 4. Weź mikser i wstaw do niego skrzydełka i zacznij ubijać jajka. 5. Wstaw od nowa skrzydełka do miksera, tym razem do oporu. Zacznij ubijać. 6. Umyj twarz, ręce i plecy. W naczyniu pozostały 2 żółtka, a dokładnie tyle potrzeba na szarlotkę. 7. Oklej ściany i sufit kuchni gazetami, meble pokryj folią, będziemy dodawać mąkę. 8. Nasyp 20 dkg mąki do szklanki, pozostałe 80 dkg zbierz z powrotem do torebki. 9. Sprawdź czy ściany i sufit są oklejone szczelnie, przystąp do miksowania. 10. Weź szybciutko prysznic! 11. Weź 4 jabłka i ostry nóż. 12. Idź do apteki po jodynę, plaster i bandaże. Po powrocie zacznij obierać jabłka. Przemyj jodyną kciuk! 13. Potnij jabłka w kostkę pamiętając, że potrzebujemy 2 jabłek, więc nie wolno zjeść więcej niż połowę! Przemyj jodyną palec wskazujący i środkowy. 14. Jedyne pozostałe jabłko pocięte w kostkę wrzuć do naczynia z ciastem, pozbieraj z podłogi pozostałe kawałki i przemyj wodą. 15. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu mikserem, umyj lodówkę bo jak zaschnie to nie domyjesz! 16. Przelej ciasto do foremki, wstaw do piekarnika. 17. Po godzinie, jeśli nie widać żadnych zmian włącz piekarnik. 18. Po przebudzeniu nie dzwoń po straż pożarną! Po prostu otwórz okno i piekarnik. 19. Po tych traumatycznych przeżyciach pozostaje tylko schłodzona żubrowka i sok jabłkowy

Dobry wieczór :) Widzę, że humory dopisują. Chyba w tym tygodniu nie będę mogła z Wami pisać tak często jak bym chciała, ale muszę dużo wypoczywać. Dziecko nie daje mi spać po nocach, bo przeziębienie go rozłożyło, a buntownik przed syropami ucieka i mam taką szarpaninę :/ Jeszcze sama się muszę wybrać do rodzinnego po skierowanie dla mnie. Aż mnie szlag trafia na samą myśl o zapisie do lekarza specjalisty w poradni przy szpitalu :| Mam nadzieję, że utrzymacie temat ;) xxx A jak już się tak licytowaliście o to kto lubi Hehgościa, to ja Wam tak szczerze napiszę, że wszyscy obecni co wytrwali do tej pory darzymy się sympatią :P Nie wliczam oczywiście nabytków w postaci trolla.

Gość gość
Dobry wieczor.

Gość gość
To byla obrona Hehgoscia przed antykotem. KOT.

Gość Hehgość
As28 dziś xxx Popieram :-) Bardzo niezręcznie się poczułem w tej sytuacji. Tu wszyscy miłe ludki ... i miłe zwierzaczki im towarzyszące ;-) Dobranoc :-)

Gość gość
Rada dla kociarzy : nigdy nie łączyć sie z antykotami. Gdy ktos mowi ze cie lubi, ze fajnie piszesz ale czemu tylko o kocie piszesz tzn, ze nie lubi kotow i zamieszkanie z taka osoba grozi zlym samopoczuciem kotka w domu, gdzie zaczal byc antykot. Rada cenna, prosze wziąć sobie do serca. KOT.

Gość gość
W moim towarzystwie pies zle by sie czuł ;) . Pozdrawiam. KOT.

Gość Hehgość
Coś w tym jest Kocie :-) Rodzice mieli psa. Zachwyceni nim. Mnie nigdy jakiś zdrowych relacji z tym psiakiem nie udało się nawiązać, mimo że znałem go od szczeniaka. Kot którego pozyskanie już opisałem to zupełnie inna bajka. Ten zwierzak od samego kocięcia starał się o nawiązanie komunikacji. Rozumiemy się bez słów. Ci którzy uważają, że kot chodzi swoimi drogami a opiekun jest tylko od dostarczania mu żarcia, mylą się. Oznacza to tylko to, że nie wysilili się zbytnio, żeby taką relację nawiązać :-) Dobranoc Kocie :-)

Gość gość
Dziekuje Hehgosc za mile slowa. Wiele razy spotkalam sie z opiniami ludzi, ze osoby, ktore lubia koty sa dobrymi ludzmi. Koty przyznam, ze sa specyficzne, dumne, nie zawsze okazują uczucie i wdzięcznośc ;) ale jest cos w nich, ze wybaczam im to i kocham bardzo. Moze za te puszyste paluszki i mile policzki i zadziorne spojrzenie. Przychodzi do mnie kiedy ona tylko tego chce. Moje "chce" sie nie liczy ;) . Urodzilam sie "kocia" a nie "psia" i tak zostanie. Psy okazują zawsze uczucie ale mnie denerwują i tez nie wiem dlaczego. Lubie ich uśmiechnięte pyszczki i tylko tyle. Denerwuje mnie ich tarzanie sie w smierdzacych zapachach i skakanie brudnymi lapami na ludzi i gryzienie ludzi. Widzieliście słynny filmik jak kot ratuje dziecko przed pogryzieniem przez psa? Kot tylko moze podrapac a pies zagryzc na smierc ;) . KOT.