Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Gość gość
czas spac by rano do roboty wstac

Gość Hehgość
Pozdrawiam Kota Nieźle się rozpisałaś :-) Będzie co czytać do porannej kawy ;-) Pozdrawiam obecnych i nieobecnych DOBRANOC

Gość gość
8:31 >>>>>>>>> ¥

Gość Hehgość
Przeczytałem Kocie Twoje wpisy do kawy. Widzę, że niedługo powstanie jakaś nowa gałąź nauki. Będą robili doktoraty, nadawali sobie tytuły profesorów, otworzą nowe kliniki i zaczną tam leczyć bogu ducha winnych pacjentów. Ta próba szufladkowania jest obarczona grzechem pierworodnym - ktoś do jednego kotła wrzucił objawy towarzyszące zasypianiu, paraliże senne i tego typu historie, z wychodzeniem z ciała. Stąd takie pomieszanie z poplątaniem. Są techniki pozwalające wyjść z ciała świadomie, w biały dzień. A z drugiej strony - ci "badacze" jak ognia boją się dotykać tematu wyjść zespołowych :-) Tutaj te wszystkie ich przemądre teorie i klasyfikacje walą się w gruzy. Miłego dnia wędrowcy ;-)

Gość gość
Fajny masz nick Słowianinie. Nie można było od razu pod takim pisać :-D

Gość gość
Witajcie mile ludki :). Kot

Gość gość
Milo mi ze miales ochote poczytac moje wpisy Hejgosciu :) . To mile . Troche sie napracowalam :)

Gość gość
Debil z lasu hahahahaha

Gość gość
Hehgosc :) myslisz, ze wychodzenie z ciala jest bezpieczne ? :)

Gość gość
do godziny szatana pozostały 4 godziny i 7 minut , czas wielkiego oczekiwania

Gość Hehgość
gość dziś Sądzę, że jest warunkowo bezpieczne :-) Wchodząc na pierwszy topik uważałem inaczej, starałem się raczej wskazać naszej Wystraszonej tylko pozytywy tego stanu i proste zabezpieczenia (afirmację). Jednak każdy lub prawie każdy z odwiedzających ten temat dorzucił jakiś fragment swoich przemyśleń i nie jest to już ( jak dla mnie) takie oczywiste. To nie jest zwykła zabawa, trzeba być czujnym i trochę ogarniętym w temacie. Pójście na żywioł, co będzie to będzie, różnie może się skończyć :-)

Gość Hehgość
"Niektórzy doświadczają uczucia postaci o małych stopach, chodzących po pościeli, pod którą leżą. Tak zwana zmora" x Dla KOTA i ludzi o mocnych nerwach x Zmora zwana dusiołkiem? Dzwoni budzik. Mam jeszcze piętnaście minut wylegiwania się. W okolicy kolan czuję jakiś ruch. Po chwili małe stopki wędrują po mnie i po pościeli. Na twarzy wyczuwam oddech. Nie otwieram oczu. Nagle po nosie coś mi przejeżdża mokrym papierem ściernym. Chowam nos pod kołdrę. Po chwili mokry papier ścierny wjeżdża mi do ucha. Nakrywam głowę kołdrą. Czuję ciężar tych stópek, cztery kilo jak nic. Chwila spokoju. Po tej chwili małe stópki wędrują w kierunku dużych stóp. Coś pakuje się pod kołdrę i chwyta lekko zębami za dużego palucha u stóp. Tego już za wiele. Podrywam się z pościeli. Ogon ustawiony w antenkę odprowadza mnie do łazienki po czym wraca do łóżka, zwija się w kłębek na poduszce i smacznie śpi dalej. Dusiołek jeden! ;-) ;-) D*O*B*R*A*N*O*C

Gość gość
ZNACZY to KOT ?

Gość gość
Pięknie napisales Hehgosc o swoim "dusiolku" hehehe. Bardzo mi sie podobalo. Na poczatku myslalam ze naprawde zmora a potem powoli z czyms kojarzylam tego stworka ;). Piekna opowieść . KOT. Pozdrawiam bede wieczorem. Kot

Gość gość
Dobry wieczor Wam :)

Gość gość
Pozostało 5 godzin do godziny szatana ;) tymczasem pora na oczekiwanie ;) 22:04>>>>>> ¥

Gość gość
pozdrowienia dla "dusiolkow" :):) ^••^ . Chyba tylko dwie osoby zostały. Szkoda :(

Gość gość
Pozostał 1 dzień do szatańsko długiego majowego weekendu ;-) Nagadamy się :-) tymczasem pora na oczekiwanie ;-) 23:39 >>>>>> H-g

Ja ostatnio nie mam jak wejść na temat, bo po całym dniu zasypiam jak tylko mały zaśnie. W nocy mam kilka pobudek, bo nos zapchany, kołdra rozkopana lub gorączka. Nie ma to jak chore dziecko, które nie chce leżeć, ucieka od leków i lata po domu ukrywając się przed mamą :/ Jak ten kataklizm minie to będę tu częściej zaglądać ;)

Gość gość
Jak ktos tu wroci to inny odejdzie, samemu ze soba zle pisac. Na innych tematach piszecie a tu was nie ma :(

Gość gość
pozostały dwie godziny i 10 minut, szatan otworzy oczki

Gość gość
gość dziś Jakich innych tematach?

Gość gość
na innych tematach byl ktos

Gość gość
Ale kto? Gdzie? I po co? Devil już wykuwa łańcuchy w ogniu piekielnym. Przykujemy tu wszystkich i żadnych skoków w bok! ;-)

Gość gość
lubicie w pupke?

Gość gość
Czas na bal. Dla ludzikow kochanych : Willy Wiliam: "Ego" . ^••^.

Gość gość
Znow zatrzymali strone. By to szlag. Kafe przegła pałke :) to juz jest prog wytrzymalosci. Tak dluzej byc nie moze. Odpalam rakiety . Kot

Gość gość
>>>>>><<<<<>>>>>>>~~~~~~

Gość gość
Znow stoi temat