Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Zmykam do spania, bo już mi się oczy same zamykają i telefon też znowu się dopomina o ładowanie. Kolorowych snów i spokojnej nocy Kochani :)

Gość gość
>>>>>>>>>>¥

Gość gość
gość dziś Czy to Ty Kocie pisałaś o snach, w których pływałaś długo i bez zmęczenia ? H-g Tak to ja pisalam, to moj ukochany sen bo nie umiem plywac. Po kilku metrach mecze sie a w snie płynę bez zmęczenia cale jezioro :) Kot

Gość gość
As gratuluje wygranej. Podobno w kaskadzie czesciej sie wygrywa :)kot

Gość gość
Niedlugo godzina szatana wiec bedzie trzeba uciekać z tematu ;) i cos szybko strone przerzucili. Kafe chyba zaczela bac sie naszych popychaczy ;) ostatnio dobitnie została potraktowana armatami ;)

Gość Hehgość
Kot Zapytałem się dlatego o ten sen, że jest to dla mnie pewna wskazówka. Jesteś Kocie predysponowana. Sny o pływaniu, lataniu, to nie są zwykłe sny a nieświadome wyjścia z ciała. Przy świadomych masz podobne odczucia, coś na kształt euforii. Tobie naprawdę niewiele brakuje, żeby pofrunąć z tego ciała. Ale również jest zagrożeniem na wypadek gdybyś tego nie chciała. Drążąc takie tematy może to nastąpić samoistnie. Przestrzegam x Dobranoc As28 :-) x Dobranoc Kocie :-)

Gość gość
Witajcie ludziki mile. Hehgosc az sie przestraszylam jak napisales ze mam predyspozycje do wychodzenia ;) wole jednak pozostać tylko przy snach :) Kot

Gość gość
Hehgosc przeczytalam teraz ten post w ktorym pisales o granacie . Rzeczywiscie twoj wujek popelnil blad wyrzucajac go do smietnika. Ty jako chkopiec nie wiedziales ze to bardzo niebezpieczne miec w domu takie cudko ale wujek powinien zachowac sie bardziej odpowiedzialnie :) duzo slonca wam zycze. Kot

Gość gość
Halouuuuu do godziny szatana mamy 5 godzin, czas pobrykac poki spi ;)

Gość As28
Bry wieczór ;) Dosłownie Brrryyyy wieczór u mnie jest, bo po wieczornej burzy do tej pory pada deszcz i się zimnica zrobiła.

Gość gość
W szczecinie slonce caly dzien As :) kot

Będę po 23.00 bo synka spać muszę położyć i podładować baterię.

Gość gość
Prosze sie pośpieszyć bo godzina szatana sie zbliza szybkim krokiem.

Gość gość
tymczasem mamy As i kota i najwyższy juz czas by inni pojawili sie w temacie , obecnosc obowiązkowa ;) beda kary i powazne konsekwencje za niestawienie sie w porę zanim wybije godzina szatana ;) radze dostosować sie do wymogów tematu ;) ;) hehe zapraszam państwa do udziału w tak fascynującym pelnym wrażeń temacie ;)

Gość gość
23:06 szatan obraca sie na drugi bok , uwaga bo moze sie przebudzic ;) i sie bardzo zdenerwowac a tego bysmy nie chcieli ;)

Gość gość
As co ci sie snilo? Pisalas ze masz zle sny ? Kot

Już ich nie pamiętam, bo te z kategorii"filmy grozy" szybko wypieram z pamięci.

Gość gość
Zgłaszam się. Przechodzę na nasłuch. Hehgość

Gość gość
Ja mam glupkowate sny bo obzeram sie na noc ;) to chyba jest powod . Jem przewaznie tylko dopiero wieczorem jak wilk ;) wszystko co mi podejdzie , najczesciej ryby i czekolade ;) . Kiedys nie zjem nic i zobacze co bedzie za sen. Bardzo lubie ryby w oleju Seko albo Lisnera sa najlepsze, ryby w smietanie i w kazdej postaci i czasem wciagam cala makrele wedzona przed snem i moze dlatego mam tluste sny a ty As co lubisz jesc ? Hehgosc a ty co lubisz ? :):) . Kot

Zrobiła się z nas swoista "trójca" w temacie na nocne rozmowy ;)

Gość gość
Oooo kilku ludkow bardzo posłusznie sie pojawiło ;)

Gość gość
Dokladnie tez nie wiem co mi sie sni , wiem tylko ze cos popapranego ;) kot

Gość Hehgość
Lubię tylko to co sam sobie przyrządzę :-) Żadnych gotowców Przeglądam i owszem półki z gotowym żarciem, ale tylko w poszukiwaniu inspiracji :-)

Gość gość
Temat zatrzymali mendy >>>>> ¥ to skonczy sie wystrzalem z poważnej broni palnej >>>> to juz nie sa żarty . Zarty sie skończyły. Zglaszam ten moj post , niech przeczytaja w moderacji ;)

Od ryb a w szczególności od śledzi odrzuciło mnie w drugim trymestrze ciąży i do tej pory mi tak zostało. Przez pierwszy trymestr cały czas żarłam śledzie w oleju i sałatkę meksykańską ze śledziem ;) Teraz co najwyżej mintaja lub dorsza w panierce dam radę tknąć. Przed snem nie jadam nic, bo obiady mam dość późno. A najłatwiej przekupić mnie sernikiem ;)

Puk puk Jest tam ktoś? Jak jesteś, to przerzucić stronę szybciej, bo w końcu za coś Ci płacą!!!