Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Gość gość
To ja od kota dziś otworzcie następna strone bo sie zaraz zdenerwuje ( delikatnie mowiac) KAFETERIO rusz d**e x Nie denerwuj się tak no coś ty przecież duża dziewczyna jesteś a złość urodzie szkodzi przesyłam więc ''koci link'' aby poprawić nastrój i wprowadzić w twe oblicze uśmiech. Na szczególną uwagę zasługuje mona lisa http://deser.gazeta.pl/deser/51,111858,16105944.html?i=10

Gość gość
...lub wpisać w google ''mona lisa z kotem zdjęcie'' i wyskoczy wspaniała podpowiedź i wspaniały obraz ;)

Gość To ja od kota
Ten link podany przez ciebie jest pusty a co do urody to moge zloscic sie na maksa bo nic nie jest w stanie zniszczyć mojej urody :) ... bo . ... uroda nie grzeszę ;)

Gość To ja od kota
Obejrzalam zdjecie :) mona lisa jest okropnie brzydka babą ale kot jest z******ty. Dziekuje, kot wymiata wszystko ;) hehe rzeczywiscie minka mi sie usmiechnela na widok tego zadziornego grubiutkiego futrzaka ale widok monalisy nie jest przyjemny, moze zmien jej twarz na pyszczek kotka ;)

Gość gość
Monalisa jest naprawde facetem ;) slyszeliscie historie monalisy? Tego obrazu? To facet

Gość gość
ty od kota to nie moja produkcja więc niczego nie będę zmieniał rozumiesz pewnie są jakieś prawa autorskie ;)

Gość gość
Monalisa byla / byl kochankiem malarza ;) . Malarz byl gejem

Gość To ja od kota
Hahaha prawa autorskie hahhahaha padlam . Dorób jej inna glowe pliiiiiissss i wrzuć tutaj ;) czekam, dorob jej glowe sledzia

Gość gość
Bzdura z tą monalizą, że była chłopem. Genderowe kity wciska showbiznes bo są pod łapą lewaków, którzy chcą rewolucji kulturowej by resztki wartości z ludzi usunąć.

Gość To ja od kota
Bedzie "Monaśledz" albo "Lisaśledż" . Nie moge sie doczekac ;) jeszcze dzis chce ujrzeć nowe oblicze tej brzydul ;)

Gość gość
proponuję zakopać topór wojenny ty od kota co ty na to ? ;)

Gość To ja od kota
Mona Lisa byla zona kupca. Ten kupiec poprosił malarza by ja namalował . No i jest prosta kobieta , ktora zna caly swiat, niekoniecznie z urody ;)

Gość To ja od kota
Tak topór zakopany ale ale prosze nadal o zmiane facjaty tego ryjka ;) nie moge na nia patrzec

Gość To ja od kota
Jak bym umiała rysowac na necie to bym wam ciagle cos rysowala ;) no i trzeba miec kompa pod reka a nie telefon by rysowac

Gość Gothic reaktywacja
Pozostały dwie godziny do godziny szatana tymczasem ¥

Gość gość
znow maja problem z przerzutem strony, weźcie sie okreslcie czego chcecie tam w biurze waszym

Gość gość
godzinę temu z groszem miałem odnieść się do namysłowieckiego piwa. otóż nie masz racji ty od kota pisząc, że jest fuj i że z proszku. nie bronię tutaj browaru a piwo namysłowieckie zdarzyło mi się pić. było to rycerskie mocne. jest niezłe. zakładam że po dwóch lub trzech mogłabyś zacząć śpiewać la la laaaa ;) w mony lizy nie przerabiałem ja więc nie do prośba o korekty. to co piwku ?

Gość To ja od kota
Milego dnia wam zycze, lato przyszlo , napewno jest to po waszej mysli ale po mojej niekoniecznie :) lubie chłód :)

Gość gość
Znow nowa strona niewidoczna

Gość Gothic reaktywacja
Tymczasem do godziny szatana pozostało zaledwie 18 godzin z hakiem. Prosze byc gotowym.

Dzień dobry moje Słoneczka na pochmurny dzień ;) :P Hehgość taka sałatka od zrobienia wytrzyma do 4-5 dni w lodówce, ale warzywa i tak z czasem zaczynają fermentować nie ważne co je łączy. x Teraz jakby ktoś to miejsce ruszył, to by zginął na miejscu przy samej próbie wydobycia. Gorsze rzeczy są ukryte w ziemi, które do tej pory nie detonowały, a też do korozji dochodzi w ziemi. Muł rzeczny ma to do siebie, że konserwuje i zabezpiecza, a styczność z powietrzem gwałtownie przyśpiesza korozję. x Miodem leczy się wszystkie przeziębienia i anginę. Koncerny farmakologiczne wolą nas truć chemią w czystej postaci niż leczyć, bo leczenie człowieka na raka jest bardziej opłacalne, niż wynalezienie skutecznych leków.

Hehgość w którym rejonie Zamojszczyzny byłeś służbowo? Oczywiście jeśli nie jest ti jakaś wielka tajemnica ;). x Kicia widać po tych śledziach, że mieszkasz w portowym mieście :P xx Będę za parę godzin

Gość gość
>>>>>>>>>>>?

Gość gość
hop

Gość Hehgość
DzieńDobry :-) Mnie tu wiosna nie rozpieszcza i choć jest słonecznie, na termometrze zaledwie szesnaście stopni. Optymalna jak dla mnie to 20 - 24 st. powyżej już się męczę. Każde zimno zniosę, ale upały niechętnie. Nad morzem zwykle jakaś bryza powieje, więc i w te cieplejsze dni też da się jakoś wytrzymać. Gorzej, kiedy przy wysokich temperaturach trzeba wybrać się w głąb kraju. x As28 Granaty są dość złośliwe, bo przygotowane do natychmiastowego użycia Myślę jednak, że Twój dziadek wykazał się rozsądkiem i powykręcał im zapalniki ;-) x As28 :-) Tajne/Poufne: Powiat "C" przylegający_do i powiat "H" wewnątrz :-) ;-) x Darz Bór. Kicia korzysta z lokalizacji i wciąga te rybki jak pelikan, tak jak my tu wszyscy znad tego dużego, słonego jeziora :-) xx Mam nadzieję, że niczego nie wykraczyłem. Modelka gdzieś nam całkiem przepadła bez śladu. Na jej profilu nic się nie dzieje. Heh x Czas wyprowadzić ciało na spacer i może w lotto zagrać, skoro tyle się w kasie nazbierało a i jeszcze As zachęciła swoją wygraną :-)

Gość gość
Mru?

Gość To ja od kota
Czyli te naboje w magazynku moga wystrzelic mi w nos ?

Gość To ja od kota
As kochana mieszkam w Szczecinie :) nad morze mam dosc daleko, dwie godziny samochodem to minimum bo trzeba prawie do stargardu jechac obwodnica ( taki wkurzajacy dojazd) pociągiem moze poltorej godziny ale nawet jesli bym mieszkala na zadupiu gdzie wogole ryb nie ma to i tak bym je jadla chocbym miala jechac nie wiem jak daleko po nie ;) Hehgosc to ty tez lubisz chłód :) tak jak teraz jest mi za cieplo. Oprocz upałów nienawidze tez silnych wiatrów a snieg deszcz mroz to jest super :) zawsze mozna sie ubrać odpowiednio :) pozdr moje kochane ludziki :)

Gość gość
przypominam o godzinie szatana , to juz niedlugo, Devil uporzadkuje wszystkie sprawy ;)